Venera u znaku Strelca

  Venera je konačno ušetala  u znak Strelca i  biće  tu od  17.11 2014.- 10.12.2014.
Venera u Strelcu je simbol oslobodjenja od nečega sto nas je tištilo i gušilo u prethodnom periodu.  Nekim sretnicima je to muka trajala oko mesec  dana,  ali nekima i više godina, pa će tokom narednih 20-ak dana uspeti  da nešto preseku,  posle   više  godina. Problematika se tiče ljubavnog ali i finansijskog života.  S’ obzirom da je Venera izasla iz znaka Škorpiona koji je po definiciji surovi mučitelj, ili psihopata i manijak, predstavlja neku vrstu ropstva.  Ovo ropstvo može da se  odnosi  i na neki odnos sa bankama ( Škorpija su banke ifinansijske institucije ),   zbog toga prelazak Venere u znak  Strelca predstavlja izbavljenje iz jedne realnosti  i  odlazak u sasvim drugu vrstu realnosti  gde se  lakše diše! 

     Ovu priču će najviše osetiti Bikovi znak i podznak kao i  Vage znak i podznak. Takodje dobar je period  za finansije svim vatrenim znakovima:  Ovnovima,  Lavovima  i Strelčevima. Tu i tamo poboljšanja će osetiti i vazdušni znakovi u nekoj maloj meri.  Iskreno rečeno oni se ne mogu sada nadati nekim većim zaradama.  Za vazdušne znake ovo je prikazan kao sitan novac.  Da li je manje nego sto su se nadali ili je prosto finansijsko uvećanje ne baš vredno pomena, ali i takav novac  znač.!  Neće da se baci u svakom slučaju J

Ono što će u narednom periodu imati vrednost i čemu će skočiti cena jeste sve što predstavlja  znak  Strelac,  a to su putovanja,  odnosno turistički aranžmani, uvozna roba iz zapadnih razvijenjiih zemalja, ( mozda neki novi Brend pravi proboj na naše tržište) ?!  Takodje sve što je vrlo skupo i sve što predstavlja čist luksuz a ne preku potrebu,  je pod vladavinom Strelca i ono će se dobro kupovati  i  prodavati.

Jedino moram da skrenem pažnju na jedan loš aspekt koji se upravo dešava a to je Venerin kvadrat sa Neptunom, simbolom loše procene , gubitaka  i loših investicija, pa vam savetujem da se sve do 23. Novembra uzdržite od kupovine gore nabrojanih stvari.  Čak i za otvaranje novog biznisa do 23. 11. 2014.  nije bas najbolji period.
  Kada je ljubav u pitanju Strelčevi će se prolepšati pa će bolje i da zrače. Vatrene znakove očekuju interesantni ljubavni susreti,  i po koji flert koji može da uvuče i u novu vezu. Vazdušni znakovi će imati lakše odnos sa ljudima ali potpuno novih susreta  i poznanstava vrednih pomena za sada nema. Bikovi mogu uživati u novoj poletnosti koju budu osetili u životu i to će im za prvo vreme biti više nego dovoljno.

Savet za ljubav:  Nemojte sada u ovom prvom naletu negde do 23. 11.2014. godine da na brzaka ulazite  u novu vezu tek sto se prošlu završili.  Taman i da ste dugo bili sami, potrudite se da dokle aspekt Venera kvadrat  Neptun ne prodje, ne započinjete  novu ljubav! 


               Astrolog:  Sladjana RajevicLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *