Nešto o meni

Stella-Numerus-astrolog-i-numerolog

Šta je Astrologija u stvari?

Kako reći nešto o sebi nego objasniti kako vidim ovaj svet. 🙂
.
Poznato je da je zvanična nauka ima mnogo tajni i nedoumica.  Mnogo pre našeg navodno modernog i civilizovanog društva na Zemlji su bile i druge ako ne i naprednije civilizacije. Znanja koja su imale su navodno izgubljena ili naša nauka želi da nas ubedi da su izgubljena. Bilo kako bilo od ih znanja je navodno ostalo samo malo.  Međutim, saznaje se da je znanje koje su imali bilo i naprednije nego što naši učenjaci priznaju. Dokazi tu svuda oko nas, da sve što imamo od danas priznatih nauka dugujemo fragmenima tih znanja.

U današnjim vremenima digitalnog sveta i tehnologije lakše je objasniti ono što su stari narodi znali, a to je da je sve u prirodi bazirano na nečemu kao kompjuterskom programu, kodu ili zapisu, kako volite.

Tako se sada zna da je DNA lanac genetski doslovce zapis, za one koji znaju da ga čitaju. Sve u prirodi ponaša se prema nekom skoro unapred pisanom scenariju, šablonu. Imamo automatsko ponašanje biljnog sveta, ali i automatsko ponašanje životinja čije nesvesne radnje nazivamo nagonom.
Modernim rečnikom nagon je kao kodirani program!

         . 

Moje uverenje kao i uverenje mnogih drugih astrologa je to da je jedan takav sofver/program, upravo zvezdano nebo oko nas.

Ovaj astronomsko-mehanički sistem, je mašinerija koja ima svoj predvidiv tok i propratne efekte.  Kretanje konstelacija, raznih zvezda i planeta našeg sunčevog sistema je Nebeski Časovnik ili Nebeska Mehanika kako je neki zovu, i  pratila se tokom čitave ljudske istorije.
Prati se i danas, samo što se danas to radi tajno.

Uskoro kompletan tekst na ovu temu!

       .
 

Kratak recept za život

Da izađemo izađemo malo iz ozbiljnih razgovora… Stvari se mogu posmatrati i na jednostavniji način. Zato verujem kako ste došli da saznate više: čitajući o astrološke i numerološke tekstove, da zakažete konsultaciju ili se raspitate o kursevima.

Kako  astrologija psihologija drevnih civilizacija i mnogo više od toga,
tako smo mi astrolozi konstantno u ulozi astro-psihološkog savetnika.
Ovako spontano od srca mogu vam reći… Ono što savetujem sebi to savetujem i vama.

Mali fini saveti- Stella Numerus

Kada izgubim snagu i volju, kada me slome razočarenja, kažem sebi:
~TEŠKO TEBI BEZ TEBE.

Kada se nadjem u konfliktnoj situaciji i osetim se izazvanom, setim se mog omiljenog moto-a:
~ TUĐA SNAGA JE U NAŠOJ SLABOSTI.

 

Stella-Numerus

Mislim da sam u prethodnim redovima rekla ponešto o sebi.😀
Svratite ponekad u ovaj moj astro svet, i pratite originalne, van vremenske i uvek primenjive tekstove.  Napisani su spontano, iz ličnog iskustva.
Ako imate nešto da dodate ili prokomentarišete, ostavite svoj komentar, ispod mojih tekstova koje čitate.

Stella Numerus, broj telefona