Leto 2023.

Iskoristi snagu Venere u Lavu Do 10. oktobra žene, a posebno mlade devojke dobijaju izuzetnu mogućnost da se ustoliče, izbore za sebe i pronađu svoje mesto pod Suncem. Možda je […]

Saturn u Ribama -Velike promene koje vas čekaju narednih 2.5 godina

Koji nas izazovi čekaju jer Saturn je u Ribama. On zatvara vrata prošlosti, našim greškama, možda čak i traumama a posebno samoobmanama i iluzijama. Najviše će uticati na saobraćaj, komunikaciju, biznise, ali i filozofiju i religiju, jer udara na promenljive znake u astrologiji koji te oblasti predstavljaju a to su: Blizanci, Devica, Strelac i Ribe. Uticaj će osetiti i svi pojedinci posebno svi oni koji podpadaju pod ove znake. podznake ili imaju planete u tim znacima.

Jupiter u Ovnu i Jupiter u Biku: Šta vam donosi kroz vaš horoskop 2023.

Ovom prilikom ću se baviti samo pozitivnim tranzitima za narednu godinu, da i ja malo odmorim od negative! Zato ćemo komentarisati darove Jupitera u narednom periodu. Ovo je pozitivniji pogleda na narednih godinu dana za sve nas tumačeći hod Jupitera kroz naše horoskope. Jupiter razbija naše strahove, inhibicije te i mi sami sebi otvaramo nova vrata u životu.  Jupiter je blagoslov i Sveti duh koji nas blagosilja novim darovima u životu.