Mars u Vodoliji


Vodolija je prilično ekscentričan znak, znak čudaka, neformalista. Anti-tradicionalista  sebe naziva osobom slobodnog duha. Kako je Vodolija fiksni znak,  tako ove osobe u kontinuitetu žive i ponašaju se kao  hipici 🙂  Ovo su deca cveća, koji veruju da je svako iskustvo za ljude, sve je o.k. Sve treba probati, kod njih nema stega  niti moralisanja, skloni su apsolutno svemu a sve u svrhu eksperimentisanja.  Problem kod ovih osoba je što žele punu slobodu, a sa druge strane kao fiksni znak dosta su posesivni pa tu istu slobodu ne pružaju partneru. 


Mars u Vodoliji ima izuzetnu energiju, odakle im tolika energija?  Pa kako znak Vodolija predstavlja elektricitet i  energiju koja je u vazduhu  u etru, posebno energija van planete  zemlje dakle kosmicka energija, tako se ove osobe sa Marsem u Vodoliji, energijom napajaju direktno iz  etra!  Oni mogu vrlo malo da spavaju, organizam im je uvek budan, uvek u pripravnosti, čekajuci nešto što moze da  iznenadi i inspiriše. Ovo su ljudi koji su neretko vrlo inteligentni, gotovo geneijalni. Ali kako se genijalnost graniči sa ludošcu tako imamo ekscentričnu osobu, čudaka, ali kojem niko ne spori da je izuzetan. Zainteresovani su sa neobične čudne stvari, čudne tematike, za sve ono sto se ne uči ni u jednoj zvaničnoj obrazovnoj ustanovi.  Sve što niste mogli da naučite u školi naučićete od ovih osoba. Oni imaju lude ideje, kako da jednu stvar zamene drugom, ako trenutno u kući nemate neki alat koji vam je potreban da nesto popravite on će se brzo setiti alternative. Za svaki problem imaju više alternativnih rešenja. Izuzetno snalažljive osobe koje se zabavljaju puštajuci mašti na volju.
    Ovo  su obično dobri prijatelji, dobri drugari, ali kad-kad su osobe koje na stvari i ljude gledaju kao na potrošnu robu.  Pazite se da toga što neke osobe ovog tipa znaju mnogo da forsiraju pricu a prijateljstvu sa ciljem da te iste prijatelje koriste i crpe, a potpm nestanu kada zadovolje svoje potrebe. Ovo važi za znak Vodolije generalno, kao i za planetu Uran, ali kako Mars govori o našem načinu delovanja, ta sklonost postoji i kod Marsa u Vodoliji. 

Ovo jer ljubavnik koji se pojavi kada ga najmanje očekujete, i isto tako nestane gotovo bez pozdrava.  Neće ga biti neko vreme niti će vam se javljati niti obajsnjavati bilo sta. Vi mislite da je gotovo, ali se on opet pojavljuje kada njemu to odgovara.  Sa ovom osobom nije lako sagraditi neku stabilnu ozbiljnu vezu, oni kao da uvek izmiču.

Dokle je Mars u  Vodoliji,  a to ce biti do 12.01.2015. bilo bi dobro iskoristiti njegovu energiju. Iznaći najludjii najneobičniji način da rešite problem. Iskoristtie njegovu hrabrost da pokušate nešto neobicno za vas, bez obzira što to nije vaša stalna priroda. Takodje ljubav sa prijateljima  ( Mars intimni odnos- Vodolija prijatelji) je nešto što je tipično za ovaj aspekt.  

Ako ste zainteresovani za elektroniku, softvere, kompijutere, ili bilo koju tehniku i rad sa njima,  kuseve kompjutera,  IT dizajna itd, ako ste zainteresovani za alternativu u bilo kojoj oblasti, alternativne izvore energije, alterantivnu ishranu, duhovne tehnike, ezoterne oblasti…… sada je pravo vreme da se okusate  u takvim oblastima.
                                                                             Astrolog:  Sladjana Rajević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *