Astrološki dnevnik: Venera – Mars

Sutrasnji dan: Subota – Saturnov dan 15. u mesecu.

Dnevnik dešavanja obećava pomalo lakše  medjuljudske odnose posebno muško -ženske. Neki grč koji je trajao danima- popušta. Oni koji su se odlučili na novo poznanstvo ili vezu odlucili su se, a sada lakše i  izražavaju emocije.

Mars se kao što se vidi odvaja od Plutona pa je i pritisak koji muškarci osecaju sve slabiji i slabiji. Oni koji rade teške možda čak i fizičke poslove, imaće olakšavajuce okolnosti. Oni koji su trpeli zdravstvene probleme i bolove takodje mogu početi da osećaju poboljšanje.

 Venera se oslobadja Saturna pa  se i ona vraća svojoj lepršvoj prirodi.  Sa mnogim obavezama smo zavrsili, ali i izvukli neki dobar rezultat. Neke mučne ljude smo morali da istrpimo, posebno na poslovnom planu.  Kasnile su zarade, a neki su za svoj rad i bili manje plaćeni nego sto su očekivali. Sada ovo sve popusša i život se polako vraća u normalu. Umetnici su odradili neki najvecć i najprljaviji deo posla, sada mogu da se posvete finaliziranju projekta. Ekonomisti takodje.  Zaposleni  koji rade  sa ljudima će imati daleko lakšu komunikaciju sa stankama.

Sutra je 15. u mesecu, za novac i susrete, kao i neke dogovore je dobar tajming. Ali gledajte da 16- og u mesecu, sto pada u Nedelju  ipak poštedite velikih očekivanja  kada su susreti i bilo koji planovi u pitanju.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *