Uporedni horoskop

 Relativno kratkoročna veza izmedju devojke koja ima novca i momka koji joj  je  otvoreno kada su se upoznali rekao da mu treba  a žena koja ima para, koja će mu plaćati ručkove    ( doslovce tako ),   i koja će mu kupovati stvari, poklone i šta mu treba.  Pored toga joj je rekao kako je u velikim dugovima, da bi mi ona oduševljeno rekla kako je ona ta koja ima para da mu pomogne!!!

 On živi život praktično kao žigolo.  Pogledaćemo i izanalizirati osnovne elemente u  njegovom horoskopu.

Žigolo 


Osoba sklona da kroz život ide linijom manjeg otpora. Vodolija- Riba, Mesec u Biku u II polju.
–   Sam njegov Jupiter u I polju u Ovnu trazi da živi na visokoj nozi, ali taj isti aspekt ne pokazuje vredne ljude, nego one koji bi da žive na lovorikama. Mesec ( starije žene ) u polju fiannsija, govori o tome da ga žene finansiraju, od majke,  bake,  preko ljubavnica, koje su  i dosta starije od njega.
–   Svemu se pridružuje Venera u  Jarcu koja  je sklona da se bavi vise interesima nego ljubavlju. Napadnuta od Jupitera, gde  ljubav i lep  život   ( novac ), idu  ruku pod ruku.
–   Mars  i Sunce muške planete ( on kao muškarac u životu i u svojim vezama ) su u vazdušnim znacima. Sunce je u Vodoliji koji važi za problematične muškarce generalno.  I Mars u Bliznacima, takodje loše za muškost posebno u odnosima sa ženama. Proračunatost, inteligencija i  interesi. Mars i Sunce su u aspektu trigona pa on ove njegove interese otvoreno i saopstava.
–   Mars ovako postavljen ( proracunat i otvoren u saopstenjima ) je pritom u lošem aspektu sa vladarem horoskopa – i predstavlja  njegovu bazčnu ličnost, takodje je u lošem odnosu sa  osom  odnosa Ascedent – Descedent  kako i zašto ulazi  u partnerstva.
–   Saturn u V polju horoskopa u Raku  samo još više pogoršava situacijugde upravo ne zna za romantiku u odnosima, nekako i ne veruje u ljubav, i vrlo je sumnjivava postavka u pitanju, pa stoga radije gleda korist nego emocije.
Devojka koja je u pitanju je promenila mišljenje o njemu kada sam joj objasnila da bi ovaj momak rado oženio bogatu staricu, sa čime se i ona složila i počela da govori da ne želi više da ga vidi! 


Pogledaćemo i izanalizirati osnovne elemente u  njenom horoskopu.
          Devojka  je Škorpija – Blizanac sa Mesecem u Ribama. Ova naivnost i emotivnost je i uvlači u ovakve sklonosti da se postavi kao žrtva.
          Jupiter u konjukciji sa Mesecem visoko iznad horizonta govore da ona zaista ima novca da je iz bogate porodice. Mislim da je rodjena i koji minut kasnije nego sto mi je dala podatke, pa verujem da joj Rak vlada poljem novca pa samim tim je i  vladar  II polja (finasije ), u zagrljaju sa Jupiterom ( bogatstvo ).
          Mars u konjukciji sa Uranom pokazuje kakvi je muškarci privlače. Neobični , sa neobičnim talentiima i sklonostima, ali oni koji ne vole bliskost već dodju pa pobegnu,  kako i kad njima odgovara. Vole da dobiju ali da ne  i daju.
          Venera Jupiter trigon, opet daje situaciju da tematika  “ ljubavi i novca “ bude u igri.
          Najsimptomatičniji je ovde Neptun na samom Descedentu, početku VII polja – polja veza i brakova. Ovo znači da osoba lako podpada pod šarm drugih, da ih lošije procenjuje i sklona je da se nadje u poziciji  žrtve. Može biti često iskorišćavana.
          Jedan od retkih glasova  razuma u ovom horoskopu je trigon izmedju Meseca i Saturna, gde osoba i posle velikih emocija zna da se sabere, postavi stvari na svoje mesto i odustane od loših veza. Takodje je podzank Blizanac, pa je  u suštini razumna osoba, ali koja podleže strasti ( stelijum planeta u Škorpiji).
Koliko je ovaj odnos dugo traja one znam da kažem. Sada ćemo pogledati njihove uporedne aspekte.Horoskop ove devojke  je unutrašnji prsten a spoljne planete su planete  momka.
-Ono što se da primetiti je da  njegvo Sunce i njegov Mars, ( on kao muškarac ) zauzimaju njene ugaone kuće horoskopa, što znači da je kao muškarac dosta privlači i u stanju je da dominira njome.
-Problem je što je njegov Jupiter njoj tačno na početku XII polja horoskopa.  Mogao bi veliku štetu da joj pričini, velike gubitke. Naveliko da je iskoristi.
-Njen Jupiter ( veliki novac ) je na njegovom Ascedentu – podznaku. Ovo bi značilo da bi on od nje mogao da ima mnogo koristi i  da bi ona rado njemu pomagala, dok se ne osvesti. Njen Mesec trigon njen Saturn – relanost pobedjuje nad emocijama.
–  On na kraju nije mnogo toga od nje dobio jer njen Satun blokira njegovu Veneru ( zakida ga  za novac ).
-Njena tolerantnost da ne kazem naivnost , Neptun kvadrakt Jupiter je u kontaktu takodje sa njegovim ascedentom.
U početku se hvalila kako ona ima dosta novca i da voli da pomaže ljudima ako im treba pomoć?!   Verovanto je mislila na normalene ljude, a ne na  pojavu kao što ovaj momak. Koliko ja znam ovaj odnos nije potrajao.
Za analizu vaseg odnosa, veze,  braka zakazite konsultaciju. 

Ako zelite konsultaciju povodom vaseg ljubavnog slaganja, zakazite

Mob. telefon:   060 333 50 89
Skype:             sladja_spectral
.
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *