Danas je dan u broju 5 – Poletnost i perfekcionizam

Ovo je vrlo poletan dinamičan,  ali i nervozan dan.  Ima se energije za mnogo toga, pa stoga radimo po par poslova u nizu. Vodimo evidenciju,  belezimo bitne informacije, dogovaramo poslove, sredjujemo dokumente, zakazujemo razgovore i dogovore.  Koliko god posla ima danas ,sve se obavlja nekako lagano skoro usputno pa nam ni ne pada teško. Danas  se treba posebno kloniti praznih priča i ogovaranja, rekla kazala.  Budite praktični ne dozvolite nikome da vam oduzima preko potrebnu energiju.  Razdvojte bitno od nebitnog, gledajte svoja posla! Dobićete danas  vama  bitnu informaciju, saznati ono što vas zanima i pomoći što će vma pomoći da donesete neki zaključak.


Idealan je dan  za raspitivanje o kursevima, skolama,  ili upisivanje istih:  škole jezika,  knjigovodstva, administracije, kurseva vožnje, savladavanje dodatnih veština i znanja u skladu sa  svojim interesovanjima  ali praktično primenjivih i korisnih znanja.   Lepa preporuka je da se danas družite sa mladjim ljudima koji su u tokovima  više nego vi i puni vama potrebnih informacija.
 U popodnevnim satima druženje u ležernom ambijentu sa veselim i šaljivim društvom, posete rodjacima i sastnaci sa prijateljima obnoviće vašu energiju i pomoći vam da odmorite glavu od prepodnevnih obaveza, kao i fizickog i psihickog premora koje je ovaj dianmican dan sa sobom ipak doneo. Današnji dan treba živeti tako,  da se uveče  osećate zadovoljni postignutim i  odradjenim sitnim poslićima koji su vam  bili neophodni kao mali  šrafovi  u velikoj mašineriji.
Mob. telefon:   060 333 50 89

Skype:             sladja_spectral
.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *