Mesec broja 9

Nalazimo se u godisnjem  broju   8 ( 2+0+1+5 ) godina je takva kakva je teška ali uspešna u čemu god se trudite.  Posebno  donosi  dobre finansije.  
Trenutno smo u mesecu broja  9,  a jesen je počela.  Poslovi se opet ubrzavaju.  Ali u mesecu broja  9 je vrlo loše spekulisati sa novcem. Vrlo je rizično ulagati,  a posebno je loše započinjati novi posao.  Ne dozvolite da budete žrtva,  da radite za tudje interese i na kraju budete odbačeni, što ovaj broj samo  može i da vam ponudi.
Šta oktobar donosi bioritamskim brojevima?
Oktobar će bioritamskom broju  1   doneti  stvarno nove početke i  novu snagu i ambiciju, koju ćete u stvari mo’i da iskušaju tek krajem ove i tokom cele narende godine. Sve što planirate, planirajte tajno u sebi.  Ne pričajte o ciljevima i planovima, jer se to sve neće ostvariti sada, nego za koji mesec,  ali radite na svojim snovima.  U ljubavi ste barem jasniji i konkretniji  posle dužeg vremena, ili vama stvari tek sada postaju jasni.
Oktobar će bioritamskom broju  2  biti mala pauza  u poslovima kojima ste se bavili do skoro, ali  ćete sve opet nastaviti  uskoro.  Trenutno će vam  neki porodični dogadjaji uzeti više  energije, pa neće ostati za druge oblasti života.  Emocije vas previše troše, kao i ljubavne patnje.  Bolje se bavite novim ljubavima nego prošlim.  Ovog meseca se pojavljuju kvalitetnije  osobe.

Oktobar će bioritamskom broju  3  doneti mnogo više energije nego sto su imali u poslednjimh par meseci.  Budi se volja  i adrenalin. Problem je što ste pod uticajem svojih fantazija i pod uticajem nerelanih  težnji, više nego  konkretnih planova i  strategija.  Budite relaniji,  fantazirajte manje a radite više i uspećete.  Emotivne reakcije su vam prejake.  
Oktobar će bioritamskom broju  4  u mesecu ste ozbiljnih odlukai i  irešavanja sve što vam se nakupilo od prošlih meseci.  Radićete i u kući i na poslu više nego obično. Stiskaju vas obaveze  sa svih strana, ali  vi to morate da završite. Čuvajte zdravlje, ne shvatajte ništa preozbiljno, ali ni neozbiljno.  Emotivno ste prazni, ako ne i razočarani.
Oktobar će bioritamskom broju  5  Konačno ćete progledati posle mnogo predugih i preteških  meseci.  Ponovo se vraćate u tokove. Ponovo skupljate potrebne informacije, raspitujete se, skupljate dokumente, papire, i radite osnovne pripreme.  Odlučili ste da ubrzate sve što je stagniralo. U ljubavi ste  ovog meseca više radoznali nego  emotivni.  Gledate, anlizirate,  dvoumite se čak.  Skloni ste da budete  u  duploj vezi trenutno.
Oktobar će bioritamskom broju  6  Vi ste čitave godine u trku u nekim sitnim svakodnevnim obavezama.  Odmorite malo ovog meseca.  Bavite se lepim temama i druženjima ali bez obaveza, daleko od kolega i ljudi koje znate sa poslovne strane. Popravite svoju  frizuru i pojavu, pa ćete biti i srećniji.  Emotivno ste u dobroj fazi, ne talasajte.  Za slobodne,  dobro je sada  da se skoncentrisete na muško- ženske odnose.
Oktobar će bioritamskom broju  7 otvoriti neke nove vidike. Stare stavove, osobe i situacije ćete odbaciti,  a sa novima niste još na sigurnom.  Ne držite se ničega,  oslonca sada nema,  vi morate prvo da definišete sebe, i da se saberete.  Klonite se poslovnih rizika i nesigurnih osoba. Sada ne odnosite odluke.  U ljubavi, su iznenadjenja aktuelna čitavog meseca, posebno  u prvoj polovini.
Oktobar će bioritamskom broju  8  Vi  polako izlazite iz nesigurne i loše faze. Šta je propalo, propalo je, šta je opstalo, pokušajte da sačuvate. Ne srljajte. Ovo je inače mesec dobrih poslovnih izgleda i vi stižete na  zelenu  granu.  Sada možete i da ugovorite dobar posao. U ljubavi ima strasti  i izazova i više nego što ste imali mesecima u  nazad.  Skloni  ste avanturama ovog meseca.  

Oktobar će bioritamskom broju  9  Vi ste u vrlo, teškoj ali dobroj  godini.  Sav trud  će vam se isplatiti!  Ali ovog meseca zakočite, ne pozajmljujte ni od koga,  niti vi pozajmljujte drugima.  Gledajte  svoja  posla i čuvajte svoje interese, jer dosta njih će ovog meseca hteti da vas iskoriste. Ovo preduhitrite, tako ćete se i sačuvati od razočarenja.  U ljubavi je situacija ista kao i u poslu.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *