Potpuno pomračenje Meseca – Krvavi Mesec


    Astronomski   fenomen…  Mesec  dobija dobija crvenkasti odsjaj zbog ulaska u Zemljinu senku. 

Potpuno pomračenje Meseca govori o pomračneju duše. Najavljuje  loše emocije, probleme sa starijim ženama u najbližoj okolini,  porodične drame.   Predstavlja i neki završen životni krug i započinjanje nove “ vožnje.”  U kojem aspektu života će vam se jedan krug zatvoriti a novi započeti, zavisiće od toga u kojem polju horoskopa vam pada taj pomračen Mesec, odnosno koje životno polje je mesto  gde se  – predstava – odigrava!    Obzirom da se Mesec  tiče i naših vrlo privatnih emocija i najintimnijih tajni, tako se ovakvo pomračenje može odnositii i na dogadjaje koji su sa tom tematikom u vezi, kao i sa najintimnijoj porodičnom pričom.   Ako pravi dobre aspekte sa vašim ličnim planetma, može se nešto po vas i završiti,  tako da vam ide u korist. Može se reći da je  vašim mukama došao kraj.  Ali  ako je suprotna situacija u pitanju, ovako je  pomračen krvav Mesec na vašim ličnim planetama  ili u tesnom lošem aspektu sa istim, onda situacija po vas može biti teška. Možete očekivati neželjene situacije koje vas lično čine nezadovoljnim.  

    Obzirom da se Mesec tada nalazi u znaku Vage,  znaku javnosti, šta god da se dešava neće ostati tajna. Možda se nešto dešava i pod lupom javnosti.  Tajne će se otkrivati, neko će prilično loše proći zbog toga, a nekome  će to doneti dobrobiti,  i skidanje nekog tereta sa vrata, koji je ponajviše pritisao dušu!  Znak Vage takodje ukazuje i na gore opisane dogadjaje , ali u scenariju sudskih procesa, kao i bračnih raspleta, kao i raspelt nekih čudnih medjuljudskih odnosa. Dugogdišnje intine  veze takodje ulaze u priču.  Ja ću lično biti zadovoljna, već  ako ovaj neki period prodje bez crne honike, posebno bez porodične agresije, a sve drugo se može istrpeti.

Uticaj svih ovih dogadjaja  je već uveliko počeo. Možda traje već par  nedelja,  može trajati  i do mesec dana ukupno, recimo oko jednog mesečevog ciklusa -28 dana.  Najintenzivnije je  tih dana oko pomračenja.   Posle pomračenja, efekti recimo mogu trajati,  još  par nedelja. 

Potpuno pomračenje ovaj put se dešava u znaku Vage, što će najviše uticaja  dakako imati na Vage, zatim na opzitivni znak Ovna , kao i na znakove u kvadraturi, na  znak Jaraca  i  Raka, osobe sa ovim znacima i podznacima će verovatno nešto osetiti na svojoj koži.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *