Jupiter izlazi iz retrogradnosti

Jupiter  više ne ide retrogradno!  Uskoro  će krenutu  direktnim hodom, doduše sada je jos uvek u  stanju stagnacije,  ali 10. aprila  definitivno kreće  direktnim hodom.

Šta ovo save znači ?  Pre svega  ovo je najbitnije   za one koji su rodjeni  sa znakom ili podznakom u Strelcu ili Ribama, jer Jupiter je njihov vladar horoskopa!   Kako se kreće vaš vladar tako se i vi krećete, tako se i vi osećate, tako će i vama ići,  kako ide ON.   Nadalje  u prirodi te planete ,  u ovom slučaju Jupitera  je progress, napredak i  završavanje velikih poslova, poduhvata i planova, pa čak  i ostvarenje nekih većih , konkretnijih želja.   Takodje direktan Jupiter je dobar i za sve velike planove i projekte na državnom nivou,  ili na nivou nekog lokaliteta ili opštine.  Takodje je bitno da li imate planete  u Strelcu ili Ribama, jer šta god ta planeta da znači, dobro je da njen dispozitor- vladar,  ide direktnim odlučnim hodom,  pa će vam i po pitanju tog aspekta života kojim ta planeta upravlja, ići bolje i stvari će vam se brže odvijati na tom planu.
Inače profesije Jupitera  su :  sveštenstvo, profesori, studenti, naučnici,  trgovaci  na veliko,  poslovi tipa uvoz- izvoz, turizam,   Bilo koji poslovi zbog kojih se putuje u inostranstvo, rad u inostranstvu generalno. Nadalje predstavlja i  sve  fakultetsko obrazovane ljude, akademike kao i elitu ( sta god elita predstavljala u datom trenutku, jer Jupiter predstavlja ljude koji trenutno imaju neku moć), takodje  i sve zaposlene na visokim  funkcijama u državnim ustanovama i u velikim kompanijama. Osobe koje su povezane sa ovim profesijama i stilom živoata   u vreme retrogradnog hoda Jupitera imale su dosta problema  i lomova, ili su gubili poslove  ili bivali srušeni sa pozicije.  Ali oni koji su ostali neoštećeni i koji su se vladali dobro, sada  kada Jupiter bude krenuo direktno, očekuje ih u najmanju ruku vraćanje u normalu , ako ne i napredovanje u poslu  i svojim nastojanjima  ili pronalazak posla koji je u vezi sa strukom.  Kako je pomenuti Jupiter još uvek u znaku Lava, tako će uspeh biti veći ili upadljiviji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *