Mars i Venera u zagrljaju


  Ovo su Afrodita i Ares ili ti  Venera i Mars – večiti ljubavnici.  Evo ih sada u znaku Riba, u znaku tajni.  Ovo može biti tajna ljubav, ako ne konkretna veza, onda barem tajna zaljubljenost ovo dvoje koju ne otkrivaju jedno drugom. On ne pokazuje osećanja otvoreno,  ali ona još manje! U ovom trenutku Mars je ispred Venere, ide napred, on kao gleda svoja posla, ona mu navodno više nije prioritet. Ali ona gleda u njega, ima ga na ništanu 🙂  Kako je Venera brža planeta od Marsa, tako ona ide krupnim korakom prema njemu i vremenom će ga sustići i oni će konačno biti u zagrljaju.

   U egzaktnoj konjukciji Mars i Venera će biti tek  21.-22. februara. Strastven će ovo zagrljaj  biti, jer se konjukcja dešava tek u znaku  Ovna, na samom njegovom početku.
   
Da objasnimo situaciju prostim jezikom. U prethodnoj fazi neke simpatije su bile možda očigledne, ali ne i otvoreno iskazane. Ove dve osobe gube strpljenje, gotovo odustaju polako jedno od drugog. monotonija ih je zamorila i oni se predaju zimskoj dremci. Ali u poslednjoj trećini februara ženska  osoba se još jednom nameće ovoj muškoj osobi.  Ali ta žena je odustala od svog ženstvenog principa i prihvatila je mušku ulogu.  Izgleda kao da  ona čini prvi korak. Transformacija je očigledna, od nežne zavodnice do amazonke. To je njen ulog , ona je kao ulog dala svoju ženstvenost, pogazila je svoj ponos za ovu ljubav. Da li će se sve isplatiti, reći će nam oni koju u ovom periodu budu ušli u novu vezu 🙂 


   Nastavak priče možemo naslutiti  i sami kroz njihovog  dispozitora,  kroz Marsa koji je u svom sedištu u Ovnu. Ovo će svakako biti  izuzetno energičnma, dinamična i strastvena veza.  Medjutim, ako  se sve desi pod aspektom njihovih vladara VII polja – polja partnerstva, ili pod aspektom njihovih  Jupitera i Saturna, veza se za to dvoje može pokazati i ozbiljnijom u vremenu.  Ali ako ova energija nema čvrsto uže za koje će da se uhvati u njegovom  i u  njenom horoskopu, ostaće samo kratkotrajni  kontakt za lepo sećanje.
.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *