Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 8

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 7  ,  Vi se 2015 god.  nalazite u  ličnoj godini broja 7 

Posle godine 4-ke ovo je ubedljivo jedna od najstresnijih godina! Hronična nestabilnost, izaziva stanje haosa. Vi tokom ove godine ne znate ni gde problem počinje ni gde mu je kraj. Mesec za mesecom, donosi velike životne izazove i stresove. Sve sto sa sigurnošću očekujete ove godine, pada u vodu. Ali dobra vest je i ta što vam se otvaraju vrata za koja ste mislili da su zauvek zatvorena!! Sve od čega ste digli ruke se dešava i prosto vam neke šanse padaju u krilo. Ovo je pozitivan efekat godine 7-ce 🙂
                                                

Sve od čega očekujete sigurnost i stabilnost vam izmiče potpuno, i život vas tera da se snalazite na druge načine. Ovo je godina kada niko ne radi posao koji je do skoro radio, posebno ne onaj posao koji je vaša struka. Sve što ste mislili da vam neće trebati i da nećete morati, ćete ove godine morati.
Nije retkost da stres i šok dolazi napustanjem bračnog partnera, posebno ako niste izmirili nesuglasice od prošle godine. Razvodi su u ovoj godini česti i to vrlo burni i neočekivani. Takodje vas partner prosto dovede pred svršen čin!
Zbog potpuno poremećenih dešavanja i životnih okolnosti, ove godine zdravlje prilično trpi. Sedmica je broj nervnih slomova kao i svih bolesti na nervnoj bazi. Srčanih i moždanih udara takodje, simptomi epilepsije i slicne manifestacije su moguće. Potpuno menjanje kursa i načina funkcionisanje je ono na šta zivot o želi da vas primora. To je jedan od razloga što vas se ove godine dešava sve što vam se dešava!

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *