Venera u Ovnu

Venera je u znaku Ovna.  Uticaj koji nosi ova Venera je pravo pravcato prolećno budjenje strasti energije i poleta, posebno u medjuljudskim odnosima i susretima.
 *  Sve što čitate za Veneru u Ovnu u tranzitima važi i za žene koje imaju natalnu Veneru u Ovnu!  Za muškarce  koji imaju ovu poziciju u horoskopu govori o tipu žena koji ih privlači i opisuje žene sa kojima ulaze u veze ili možda čak i brakove.
    Poseban uticaj izvrsiće na žene,  jer Venera upravlja hormonom estrogen,  pa stoga malo vise upravlja ženama čija je i zastitnica.  Inače Venera u Ovnu podstiče ubrzan rad hormona, cirkulacije, podiže pritisak i adrenalin, pa je i logično da podstiče aktivnost i želju za akcijom.
U ovom periodu žene ništa neće prepustati slučaju!  Venera u Ovnu ne čeka da se situacija sama desi, vec je ubedjena da ona mora gurati dogadjaje, pa makar i silila neke osobe i situacije. U svakom slučaju ovo je žena ratnica kojoj je strano čekanje da joj nesto padne u krilo, ona zna da sta ONA  bude podstakla i inicirala, to ima mnogo veće šanse da se ostvari, nego da čeka da vidi da li će se nešto desiti uopšte i kad… 

Ovo pomalo napadna žena, zavodnica koja otovreno flertuje i ponekada sa nedovoljno ukusa nudi svoje draži.  Suviše kratke suknje, suviše otvoren dekolte,  gola ledja,  čim zasija Sunce, je nešto što ćete videti na ovom tipu žena.  Ona je izuzetno zainteresovana za muškarce,  želi da im se dopadne, jos ako se neki muškarac joj dopada, on odmah postaje njena meta!  Ukoliko je gospodin nezainteresovan za ovu damu,  ona arogantno zauzme stav da je ON taj koji gubi!  Nestrpljiva da se muškarac odluči na prvi korak, ova žena ponekada prosto spopada muškarca na koga je bacila oko.  Da situacija bude jos interesantnija, neće samo žene ovog tipa imati sklonosti ka ovakvom ponašanju, već većina žena za vreme ciklusa Venere u Ovnu postaju  VENERE  U OVNU! 🙂    Hormonalna dešavanja u organizmu  koja ovako postavljena Venera podstiče, utiče sada na sve žene.  Svaka veza koja bude započela u ovom periodu će svakako biti vrlo strastvena, vrlo će naglo početi a pitanje je i koliko će trajati.  Nepotrebno je i dodati  da će žene sada činiti prvi korak. 

Pošto Venera vlada i zaradom i finansijama, istom silom na koji ova Venera zavodi takvom silom i zaradjuje.  Naime sada će uspevati da se naplate poslovi koji rade na principu brzom izvljacenja novca od kupaca.  Prodavci će prosto saletati kupce.  Adrenalinski šoping će donositi najveću zaradu do kraja maja meseca, trgovcima!  Nepromišljene kupovine su nešto čega se sve osobe, posebno dame moraju čuvati.  Neko će kupovati sve  i svašta a neko zaradjivati na taj način!   Poslovni ugovori se sada potpisuju pomalo nepromišljeno, posebno će se olako potpisivati čekovi i kupoprodajni ugovori. Pristanak na saradnju je sada relativno lako postići, samo ako se u drugoj strani podstakne poriv za brzom zaradom.  Kako je znak Ovana znak sporta, eto gomile muškaraca  pa i žena,  koji daju novac na razne sportske kladionice, i sve druge mogućnosti brze  i lake zarade!
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *