Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 9

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 7  ,  Vi se 2015 god.  nalazite u  ličnoj godini broja 8Ako ste u ličnoj godini broja 8
Vi se nalazite u godini kada opet hvatate uzde života u svoje ruke! Ovo je jos jedna godina snažnog lučenja adrenalina, pa izmedju hrabrosti i ludosti razlika je tanka. Prošle ste godine videli kako je moguće živeti ni na nebu ni na zemlji, pa se sada osećate kao da nemate šta da izgubite nego da okušate svoju sreću. Ovo je jedna od srećnih godina samo zato što hrabrosti imamo na pretek! Ništa nam nije teško i ništa nam nije strano. Moto je -Sve se može kad se hoće! –

Ove godine ne bitrate poslove, ali ćete imati i sreće da dosta dobro zaradjujete, čak mnogo bolje nego prethodnih 6-7 godina. Ali prošla godina ih je naučila da je od dna jedino moguć put na gore! I što je najintersantnije stvarno uspeva da im krene.

Ove godine možete mnogo, ali nemojte seći granu na kojoj sedite! Spustite malo loptu, usporite tempo ali ne odustajte. Vaš entuzijazam će biti zarazan i za druge. Ukoliko ne budete imali dovoljno sreće ili ukoliko ne budete igrali pametno , ovaj dobar period moze trajati samo nekoliko meseci, koji bi vam pomogao da dobijete prekopotebnu -finansijsku injekciju- i samim tim rešili neke goruće probleme.
Ljubavni život je prilično buran. Muškarci demonstriraju svoju muškost, baveći se kratkotrajnim ljubavnim avanturama, ali i ženske osobe bivaju privučene osobom koja je za njih lično,  tip muškarca iz njihovih snova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *