Merkur u Blizancima – Svoj na svome

Evo nam poletnog  Merkura opet u svom elementu.   Boravi u znaku Bliznaca kojim i vlada i kojeg  i predstavlja!   Ova pozicija Merkura je dobra za sve nas,  a posebno osobe rodjene u znaku  ili podznaku Blizanca,  u znaku  ili podznaku  Device.  Vrlo interantno je to da su  oni konačno živnuli  posle skoro meseec  dana  osecaja kao da hodaju kroz živo blato.   Sada su izašli iz jarka i opet idu svojim putem, puni poleta i energije. 
 Dogadjaji se za njih  ubrzavaju, ali i za nas ostale.  Dokumentacija će se brže obavljati,  dogovori će se lakše  postizati.  Sada znamo šta hoćemo i što je najbitnije,  sada znamo  kako to da iskažemo, jasno, glasno i konkretno.   Reči nam lakše izlaze iz usta a rečenice poprimaju konkretnu formu. Bitno je iskazati svoj stav, mišljenje,   ali  i iskazati  svoje zahteve i  očekivanja. Tako će svaka komunikacija biti lakša i jednostavnija, a svaki razgovor ima mnogo više šansi da donese  dobar rezultat,  da nam donese bitnu informaciju, smernicu koja će nam mnogo značiti. 
Svemu ovome pomaze činjenica da  je Merkur u trigonu sa Severnim mesečevim  čvorom, koji daje neki oblik moći i uspešnog ispunjenja..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *