Venera Sekstil Jupiter


Trenutno je na nebu aspekt Venera Sekstil ( 60* )  Jupiter. Ovo možda nije sila  koja pomera planine, ali u narednih 3 dana, dobro je znati da poznanstva koja  se dese, nisu loša, imju nekog potencijala. Ovaj godadjaj na nebu obecava leprsava druzenja iz kojih se uvek nesto izrodi. Poznanstva koja će svoju svrhu imati u prijateljstvu, ljubavi ili poslu, ili kasnije stvoriti nove poslovne saveze, nije bitno, bitno je da od dogovora, pregovora ugovora ili samo poznanstava koja se dese narednih dana, će obe strane imati koristi.

Jedino upozorenje koje bih mogla da naglasim je da će se narednih dana, neka obećanja deliti kao bombone , a samo zbog puke ljubaznosti, da bi osoba zvucala fino, i uljudno i sa željom da pomogne, a ne zato sto stvano ima mogućnosti da vam sada odmah i pomogne. 

Ljubaznast je sada naglašena, Venera  u bliznacima puno priča i više nego što može da ispuni. Inače je tokom narednih dana i lep period i muškarcima za druženje sa prevashodno ženskim drustvom  punom laganih razgovora i osmeha koji ništa posebno ne znače. 🙂
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *