Horoskop za 2017. Godinu – VAGA

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.


Delovanje Saturna  
Vama se nastavlja neki problem koji imate sa dokumentacijom ili nabavljanjem nekih papira i dokaza dozvola ili čekanjem bitnog papirološkog problema koji rešava neki vaš status i definiše vaše dalje mogućnosti. E period koji ste čekali za sve to je upravo ova godina, i sve ono što se prošle godine dugo čekalo će vam pasti u krilo. Nekada nije u pitnaju na prvi pogled bitna stavka, ali vi znate da će taj dokument ili rešenje otvoriti vama nove mogućnosti jer vas je upravo to  i kočilo do sada. Odnos sa rodjacima i komšilukom će biti iz nekog razloga ključan tokom ove godine. Neki put vam se zatvara ali neki kraći putevi su nešto na šta će vas život prosto primorati. Svaka bitna situacija biće povezana sa daljim putem ili medjugradskom relacijom. Ništa vam ove godine  neće biti tu kod nogu. Ali to su upravo nove i osvežavajuće promene.
Delovanje Jupitera 
Ovo je ipak vaša godina, Jupiter je u vašem znaku do 10. Oktobra pa stoga sve što vam život nudi a u cilju poboljsanja vaših životnh uslova sada treba prihvatitit. Neke Vage će imati vrlo dobru poslovnu godinu, a neke kojima treba razrešenje na emotivnom planu, će moći na tom polju da definišu svoj emotivni pa čak  i bračni status.  Sve Vage imaju vrlo dinamičnu godinu punu putovanja i raznih dešavanja, kao što su svakodnevne sitne i priželjkivane promene. Mnogi će poželeti da se presale. Dobre vesti vam stižu i od braće i sestara, pa će se to nastaviti i naredne godine.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Inače deluje kao da vma je godina počela radno, možda malo monoton početka godine. Brinu vas razne brige, posebno u poslovnom okruženju, ne svidja mi se šta vam se dešava u kolektivu. Ali februar je zato bolji mesec,  barem što se posla tiče.  Verujem da su mnoge Vage u ovu godinu ušle misleći i na zdravstvene probleme  koje treba da reše, tako da odmah posle praznika krenite i rešite to.  Februar rešava problem iz Januara. Ali moram biti iskrena i upozoriti vas na vrlo problematične odnose sa okruženjem, partnerom kao i ljudima sa kojima dolazite u susret inače, čak i svakodnevno. Varnice će blještati na sve strane. Odnosi će biti vrlo napeti a vaše reakcije možda i  previše burne! Početkom godine neka veza bi mogla da pukne i vrlo glasno. Ako ste do sada imali tihu i mirnu vezu ili možda tajnu vezu tokom februara ona izlazi iz senke a reakcije okoline su svakako burne. Ova siuacija se može nastaviti i tokom aprila al i prilično mirnije. Od 03. Marta do 16 .Aprila vi se kao predomišlajte i bavite odnosima i više nego što stem islili, vi se borite mučite, ne puštate. Neki će započeti i sudski spor po pitnaju novca nasledstva ili alimentacije  imati tu vrstu borbe. Iskreno rečeno vi tek od 6. Juna možete da odahnete i tada za vas dolazi malo mirniji period kada sve teče glatko.
ZA VAGE  NAJSREĆNIJI TRENUTAK U GODINI JE IZMEDJU 11. I 13. NOVEMBRA. OVAJ EFEKAT ĆE SE NAJVIŠE ISKAZATI NA POLJU FINANSIJA I IZVORA PRIHODA. A FENOMENALAN JE PERIOD ZA NOVI POSAO.
 A na poslu ovo je vrlo uspešan period koji traje od 13. Juna -20. Jula pa se tada izborite za sebe i svoje ciljeve. Posle 20 Jula mate lepu fazu uživanja i druženja do 05. Septembra, posle toga sam septembar je odstalo š i prazan, mada moeže doenti i razočarenja. U plus fazi ste opet od 25. Oktobra, i  muško – ženski onosi su sada vaša glavna tema. Jeste tek krajem godine ali Decembar vam je finansijski i najispaltiviji mesec u 2017. Godini i tada se najviše i toši.
 Zdravlje
Zdravlje  je nešto lošije početkom godine, od Februara rešavajte to, jer se inače sve može protegnuti i na ostatak godine ako ne rešito to na vreme. Ako budete bili poslovno angažovani tokom godine bićete zdraviji. Nezaposleni pripadnici znaka Vage će i sa zdravljem lošije prolaziti, pa zato se potrudite da radite šta god, samo da vam višak energije ne bi razarao telo posebno ženske organe i bubrege. 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *