Horoskop za 2017. Godinu -ŠKORPION


Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
  Delovanje Saturna. 
 Za vas je ovo godina razrešenja vaše finansijske situacije. Mnogi Škorpioni će osvojiti novu sigurnost za godine koje slede, u vidu dugotrajnog i stabilnog izvora prihoda. Možda ćete samo vratiti dugove ( ako ih imate ) pa u vašem slučaju to označiti kamen koji vam pada sa srca po pitanju vaše novčane situacije. U tom slučaju krećete ispočetka, pametniji i mudriji. Dakle, od pozitivne nule. Mada će svakako biti novih životnih darova koja vam obećavaju sigurnost i oslonac za naredne godine.
Delovanje Jupitera. 
Škorpijama je ovo godina izazova zbog prevelikih planova i ambicija, koje vode u grešku. Izbegavajte tokom godine ponude iz inostranstva i  velika očekivanja vezana za ljude povezanih sa inostranstvom. Velika finansijska ulaganja za ovu godinu zaboravite barem o oktobra , mada i do kraja ove kalendarske 2017. godine ako možete.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere. 
Škorpije ovu godinu počinju u svom stilu – MISTERIOZNO,  i to na ljubavnom planu. Nešto  ste mnogo tajnoviti ili nedefinisani. Starije škorpije godinu počinju nekom problematikom sa decom, a svi ovi problemčići se ipak sredjuju tokom februara meseca. Februar je za vas vrlo radan ali oko 20. februara neki stres na poslu uzrokovaće strašnu nervozu. Samo se čuvajte vaše nepromišljene reakcije, ali  i pokreta jer su moguće i povrede. Ako radite na visinama ili sa električnom energijom u tom slučaju VELIKI oprez. Takodje bilo bi dobro da odete kod lekara tokom februara.
Škorpije su već godinama u fazi kada im život poprima neki novi tok, pa se to nastavlja i u ovoj godini. Od 10. Marta do 21. Aprila , oprezno u odnosima sa ljudima, posebno mladjim muškim prijateljima, kao i sa  muškom decom. A ako ste žensko, oprez sa partnerima i to mladjim od vas, jer su strašne varnice u pitanju, neke će ovo  odvesti u ljubavnu avaturu a neke  u napade posesivnosti.  Odnosi se komplikuju zbog nekog vašeg čudnog odnosa sa osobom sa posla.    NAJSREĆNIJI PERIOD U GODINI OVNOVIMA JE IZMEDJU  OD 09. DO 13. MAJA! A ASPEKT ŽIVOTA GDE VMA SE PRUŽA PERSPEKTIVA JE KONKRETNA PODRŠKA OD NEKOGA, KREDIT OD BANKE, NASLEDSTVO ILI AKO STE USUDSKOM SPORU , DAĆE VAM SE DA NAPLATITE NOVAC OD TOG SUDSKOG PROCESA.

Maj je za vas mesec promene i putovanja. Neka osoba iz drugog mesta vam dosta pomaže u rešavanju problema, i daje vam ponudu koja se ne odbija.  Očekuje vas kraći poslovni put u Maju, a moguće je i van zemlje, ali na kratko. Studenti će neki bitan pomak uraditi tokom leta, ili je u pitanju uspešan junski ispitni rok, ili radite neki finiš tokom leta da bi ste briljirali na jesen. Finansije su dobre tokom jula i troši se na hedonizam i zadovoljstva. Avgust je mesec uspona. Poslovno vi briljirate!  Moguće je da vam se ponudi i neka bolja poslovna mogućnost, a oni koji posao nemaju, u Avgustu se nijedna ponuda ne propušta! Septembari  Oktobar je odbar za poslove u kojm će vam pomoći prijatelji, mada je taj period Septembra i Oktobra i povezan sa ljubavnim životom i to sa nekim iz prijateljskih krugova, pa usamljene eto rešenja od 21. Septembra do 23. Oktobra.

 Od II polovine Oktobra budite na  oprezu, jer BEZ OBZIRA sto Jupiter ulazi u vaš znakvam ipak tih prvih mesec dana jupiterau vašem znaku, sreća vam okreće ledja, a vi se borite protiv zavisitii ljubomore. Imate osećaj da vam rade iza ledja, a u stvari samo se služe vašim ličnim slabostima i propustima za koje ste vi lično krivi. Od Oktobra do kraja godine se borite protiv mnogih dogadjaja što stvarnih, što konstruisanih vašom paranojom. Čuvajte se vaše loše reakcije u ljubavnim desavanjima na jesen. Dobra vest je i ta da od Oktobra meseca 2017. Jupiter posle 12 godina ponovo dolazi u vaš znak obećavajući vam pomoć i blago poboljšanje vaših prilika posebno na poslovno- finansijskom polju kao i na polju ljubavi i potomstva. Konkretna poboljšanja za va počinju tek od Novembra meseca.
Zdravlje.
Zdravlje vam je vrlo promenljivo i nestabilno, posebno početkom godine. Neki škorpioni će imati i konkretnu zdravstvenu krizu početkom 2017 god, koja će tražiti strpljenje i duži oporavak. Većina škorpiona će imati tokom godine konkretnih stresova zbog problematične porodične situacije koja će im stvoriti zdravstveni kuršlus. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *