Horoskop za 2017. Godinu – STRELAC

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

Delovanje Saturna
Ovaj ozbiljan namćor Saturn već je vrlo dugo u vašem znaku, davajući vam najbitnije životne lekcije. Ako ćete biti iskreni nije vam samo uzeo, slobodu, nešto vma je i dao.  Saturn vam je prethodnih dve godine i mnogo toga novog i konkretnog u vaš život i doneo. Nekima vrlo ozbiljan i konkretan posao, nekom prvu ozbiljnu konkretniju vezu, nekom brak a nekom i prvo potomstvo. Neki  stariji Strelčvi su ili će tek doći do stabilnosti i sigurnosti za starost, neki su otišl ii u penziju. Bilo kako bilo do kraja 2017, godine ako ovi procesi koje sam gore nabrojala se još nisu izdešavali u vašem životu, taj  efekat ćete ćete tek videti tokom ove godine.
Delovanje Jupitera
Vaš vladar Jupiter već je mesecima u lepršavom znaku Vage. Vi ste druželjubivi, okrenuti susretima, izlascima ili kućnim zabavama. Tek društveni život vam opet ide dobo u posednjih nekoliko par meseci i tako ćese nastaviti do oktobra 2017,. Mnogi Strelčevi će ozbiljno razmišljati o tome da žele da nadju pertnera za ceo zivot, dakle, ućiće u brak ili bračnu zajednici a neki koji su od relativno skoro u braku  i očekuju potomstvo.
Mnogeželje će vam se ostvariti tokm ove godine, i to baš neke želje od kojih ste potpuno digli ruke, smatrajući da se to nikada neće desiti.
Delovanje Marsa
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere. 
Godina vam počinje sa raznim dešavanjima u kući, bolje da ste izbeli neke radove u stanu tokom januara meseca. Pazite malo koje društvo skupljate i obratite malo pažnju na neke osobe iz svoje okoline. Kad ste već tako umorni najblje je da prvih mesec dnaa godine mnogo odmarate isto više spavate. Februar će za vas da bude jedna od najaktivnijih meseci u godini. Rešićete sve što je stagniralo mesecima unazad.

MOĆAN I TALIČAN PERIOD ZA VES JE OD 16 DO 19, JULA KADA VAM SVE IDE NA RUKU I TADA GURAJTE I REŠAVANJE POSLOVNOG PROBLEMA ( BAREM SE POTRUDITE DA POSTIGNETE NEKI DOGOVOR ILI IZMAMITE OBEĆANJE ZA POSLOVNO POBOLJŠANJE ). TAKODJE ZA ODLIČAN PERIOD ZA ULAZAK U NOVU VEZU  ILI NOVI KORAK U STVARANJU ZAJEDNIČKE  BUDUĆNOSTI SA PARTNEROM.


Od 20. Aprila i tokom Maja meseca, vi izlazite iz svoje školjke i živite punim plućima. Vrlo opasan period za narušavanje medjuljudskih odnosa sa poslovnim partnerom kao i životnim, ljubavnim ili bračnim partnerom,  je od 22.Aprila – do 4.Juna. Pazite tada sta pričate, šta radite bićete, bez takta. Čak ćete imati i neprijatna iznenadjenje od suprotne strane, nećete samo vi biti krivi ovaj put. Ipak zbog velike ljubavi il poštovanja koje vlada u ovom odnosu sve će se izgladiti tokom Jula meseca. U Avgustu počinje sjajan period koji će trajti do sredine septembra kad je moguć i put van zemlje. Period za vaš poslovni uspon je od 06. Septembra do 22. Oktobra kada trebate da ostvarite sve svoje poslovne ambicije i ostvarite čak i druge prioritete iako nisu povezani sa poslom.Kada ste ovo sve odradili kratak predah imate od 23. Oktobra do 8.Novebra, kada za vas počinje težak period koji može trajati čak ido kraja  Januara 2018. godine.
 
Zdravlje
Iskreno rečeno zdravlje vam nije bas najbolje. Osećate hroničan umor i iscrpljenost pokušavajući da postignete nemoguće u životu. Poslednjih par godina su vas  mnogo istrošile i na vama se vidi umor, ili barem neka tupost i odsutnost sa vremena na vreme. Takodje bi  bilo dobro da proverite kičmu kada se dese razni bolovi u vratu i nogama.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *