Horoskop za 2017. Godinu – DEVICA

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

 


Delovanje Saturna.  
Za Device je i dalje najveći izazov jedan član porodice, roditelj ili problematika sa nekretninom. Upravo se blizi termin kada se sve mora rešiti. Vi sada rešavate pitanja sa dalju budućnost. A one Device koje više i nisu u cvetu mladosti rešavaju i pitanje za starost. To može biti konačno rešenje oko krova nad glavom, članova porodice sa kojim a ćete ostati da živite kao i kod nekih Devica pokretanje posla koji bi obezbedio sigurnost u budućnosti. Rešite pravno –  imovinske odnose to vam je tokom ovih godina još i najvažnije, stairje device treba ida se postaraju oko ostavštine i definišu tu priču sa svojim potomcima, to je možda ovih par godina kod vas  i najvažnije.
Delovanje Jupitera  
Još uvek ste u godini kada je jedna od najvećih novčanih dobitaka vama na pragu. Ovaj period traje od Septembra 2016. do septembra 2017. godine, i u tom periodu mnogo toga ćete doborog dobiti. Imaćete u planu i neku veću investiciju jer novac koji budete držali u rukama je ipak svota koja se mora pametno  uložiti.  Device vole da ulože u  nešto konkretno ili stan ili posao, pa ćete tako i vi odreagovati. Zaista ste u godini kada berete plodove svog rada. Nezaposleni tokom godine neka potraže posao ili novi posao ako ste nezadovoljni postojećim, jer će vam biti ponudjen vrlo dobro plaćen posao pa ćete rešiti svoju situaciju i na duže staze kao taj posao prihvatite.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Godina vam počinje sa mnogo planeta u vašem polju veza odnosa i susreta, i partnerstava. Ali to ne znači da je situacija jednsotavna i jasna. Naime gro planetau znaku Riba ( konfuzija zbunjenost ) komplikuje vaše medjuljudske odnose. Neka nedefinisana situacija u vašim medjuljudskim odnosima ili u vezi definisaće se tek u od 03. Februara. U februaru će vas ostaviti i teške misli i brige. Računajte da vi optimizam borbenost i volju dobijate u drugom delu zime. Od 10.Marta prilično ste aktivni po pitanju nekih vaših velikih planova. Ne prepustate ništa slučaju, posebno ste aktivni po pitanju studiranja ako ste mladji kao i moguć put van zemlje. Takodje odnosi sa strancima su aktuelni u martu. Tokom proleća najviše se bavite nekim većim novcem, što pokušajem da više zaradite ili nadjete bolje plaćen posao,  dok oni koji neka sredstva imaju gledaju kako da ih ulože tokom proleća, i po tom pitanju ste vrlo ažurni posebno od druge polivine Marta do sredine Maja vi živite punim plućima, puni ste volje i adrenalina. Za posao i karijeru i uspehe bilo kog tipa najmoćniji period vama je od 25. Aprila do 05. Maja. Posle ovako ambiciozne prve polovine godine čeka vas opustanje i druženje tokom Juna i Jula. Leto je takodje dobro i za poslovne pregovore lai ne i za delovanje. Loša faza vma je u drugoj polovini Jula, tada nemojte ništa preduzimati niti  donositi bitne odluke ni nove početke. Rešenje problema ćete videti tek od druge polovine Jula, i tokom Avgusta vi dosta uspešno racionalizujete svoje izazove i rešavate dosta toga. Druga polovina leta nije baš najbolja za ljubav. Skloni ste tajnim čežljivim neiskazanim emocijama pa samim tim i neispunjenim željama i neiskazanim neuzvraćenim ljubavima. Izbegavajte vezivanje za bilo kog novog ko se pojavi u vašem zivotu tokom Jula i Avgusta meseca.
   Ali za ljubav vam je opet sjajan period od 19. Septembra do 14. Oktobra, svako poznanstov u tom period ima svoju dubinu i lepu perspektivu.
SREĆAN TRENUTAK ZA VAS JE OD 15. DO 18. OKTOBRA 2017. GODINE, A VI GA UPOTREBITE PO ŽELJI. VRLO LEPE VESTI MOŽETE TADA DOBITI, KLJUČAN DOKUMENT KOJI REŠAVA PROBLEM ALI I DOBITAN TIKET.
Finansijski vam je vrlo dobar period od 25. Oktobra do 08. Novembra. Takodje vrlo dinamičan i lep period za vas je od Oktobra  i poslednje tromesečje godine. Neki će poželeti i preseljenje i promenu mesta boravka.
Zdravlje
Zdravlje vam ove godine neće biti naročiti problem hvala bogu, mada kod vas nervoza uvek titra u potaji. Mada vam situacija u kući i porodici, kao i briga oko krova nad glavom moze stvoriti dodatne probleme sa stomakom.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *