Horoskop za 2017. Godinu – LAV


Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
Delovanje Saturna
Još uvek za vas najveći izazov je ljubavni život koji vam ne da ni napred ni nazad, već više od godinu dana.  Vi ste zaglavljeni u situaciji koja mozda i nije nešto što bi ste nazvali ljubavlju, ali svakako jeste bitna životna lekcija koja vam je očito bila potrebna a došla je u vaš život u formi ljubavi koja obavezuje i pritoska a malo sreće i zadovoljstva nudi. Vi ste pred ozbiljnom odlukm otići ili ostati. Da li vam  je životnih lekcija tog tipa več dosta ili ćete “učiti “ još malo?  Stariji pripadnici znaka  Lava koji imaju decu, najveći izazov još uvek imaju u odnosu sa decom i borbi oko izazova koja deca preživavlju pa i oni zajedno sa njima. Akcenat je na najstarijem detetu.
Delovanje Jupitera
Život vam nudi stalne promene, u poslednjih nekoliko meseci pa i do oktobra 2017. Vama život donosi odredjeno ubrzanje, konstantnu dinamiku i promene koje su možda i rezultat vaše pojačane nervoze. Jupiter u  polju promene mnogim Lavovima može doneti preseljenje na novu adresu, ali mnogi će samo mesecima juriti po gradu, i po razno- raznim aktivnostima koje sami sebi nameću da bi isrošili višak energije koju imaju. Najbitnije je da do Oktobra sredite neki bitan papir i dokument koji teba da predstavlja rešenje nekog vašeg problema i otvori vam bitna vrata u životu. To može biti neki serifikat, radna dozvola ili edukacija koja vas i u poslu gura napred. Sreća kroz braću  i sestre. Kao i pomć od ostalih  rodjaka se može očekivati.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Izgleda da vam godina nije počela baš u najboljem raspoloženju. Nešto ste počeli sa mračnim raspoloženjem ili mrzovoljom, tako da za Vas godina počinje tek od Februara meseca kada ćete tek oživeti i početi sa nekim poduhvatima. Studentima je februar jako uspešan mesec, a ostalima se otvara put van zemlje, možda malo i neočekivano, ali prihvatite izazov, negde postoji šansa da to i ne bude nešta na duže staze, ipak promena će vam prijati. Od 10. Marta vas posao dobija šansu. Sukob sa ženskim autoritetom na poslu, vam može odložiti neki uspeh , ali ipak vi tokom Marta i Aprila kupite pozitivne poene, i konstantno neku saradnju ostvarujete sa strancima il stranim kompanijama. Ako vam se ponudi privatite i taj angazman van zemlje prihvatitem jer to iskutvo će vam dobro doći.  Od 21. Aprila i do Juna meseca ipak popuštate sa ambicijama i osvarujete neke kraće puteve u krugu prijatelja, više provoda radi.  Jun vam je dosta loš mesec pa ne započinjite ništa tada, a izbegnite i došenje odluka u tom mesecu! U svom element ste tek od 21. Jula, i opet imate kontakt sa ljudiam  koji žive i rade van zemlje, gurate neke svoje ciljeve kroz kontakte sa njima. Sada možete i uspeti i to na duže staze ugovoriti neki angažman. Novac dolazi te kod Septembra i vi tada berete plodove svog rada i zalaganja iz prethodnih meseci. Od 10 . Oktobra neka sreća dolazi do vas i vaše porodice. Neophodna vam je neka promena za koju ćete sad imati i novca a  to sačekajte Novembar mesec.
ZA  VAS SU  DANI OKO 25. OKTOBRA 2017.  NAJSREĆNIJI PERIOD U  GODINI. TADA ĆE VAS SREČA SLUŽITI VIŠE NEGO PAMET I TRUD,  PA POKUŠAJTE DA IZDEJSTVUJETE  TADA SVE ŠTO VAM JE BITNO.
Godinu završavate lepo u društvu, ljubavi i vremenu provednom sa partnerom i decom.
Zdravlje
 
 Zdravlje vam tokom ove godine neće predstavljati neki veliki problem, samo bi bilo dobro da održavate trenutno stanje i živite dinamično pa ćete se tako osećati i vitalnije.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *