Horoskop za 2017. Godinu – RAK


Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
 
Delovanje Saturna
Najveći izazov vam je u polju zdravlja odnosno bolesti, pa čak i u smislu da drugima koji imaju probleam sa zdravljem treba vaša pomoć. Tek, vi ćete se često nalaziti po domovima zdravlja i ići vi ili vodati nekoga po lekarima. Takodje  Saturn je i u polju vašeg posla. Posao ili postaje vrlo mučan i težak ili ne vidite više svhu i poentu više. Nezadovoljstvo raste kod nekih Rakova od previše rada i umora, da bi kod Rakova drugih bilo pitanje svrhe koji oni stalno postavljaju, kao da se ne vide na tom random mestu više. U svakom slučaju nezadovoljstvo mora da naraste do te mere dok  vas ne naterala na promenu. 
Delovanje Jupitera 
Jupiter u vašem polju nekretnina daje  veliki podstrek kada je sredjivanje ili renoviranje stambenog prostora u pitnaju,  Dno horoskopa odnosno IV polje je takodje je i   polje privatnog biznisa, pa će neki Rakovi otvarati neku privatnu ili pre porodičnu firmu u kojoj će biti uključen još neki član porodice ili više njih.  Bićei onih rakova koji će koristeći porodični noac medjanti kupovati nekretninu i pokušati da uklope moža i  privatan i poslovni život u jednom isto prostoru. Kombinacije su razne a odluka je samo vaša. Ovako položen Jupiter stvarai odredjenu euforičnost i pojačane uzburkane emocije pa vi en znate gde bi ste pre i šta bi ste pre rešavali. Čuvajte se loše organizacije i gubljena vrmeena u jurnjavi i maštanju i gradjnju kula u oblacima, jer vreme za pozitivne promene vam može tako i proći.
Od 10. Oktobra pozicija Jupitera vam  zaista ide na ruku. Sreća je opet na vašoj strani posebno u ljubavi!

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere

Godina počinje sa mnogo planeta  u polju studiranja što je ujedno i polje inostranstva. A sve to u znaku konfuzije u znaku Riba. Neka vrlo čudna konfuzna priča se odvija oko studiranja i ispita. Srećom pa to može trajati samo do februara meseca. Neki Rakovi su trebali da odu van zemlje pa se nešto iskomplikovalo ili je neki dogovor sa osoboma iz inostranstva pao u vodu… Ali ne očajevajte jer se sva ta priča kristališe tokom februara meseca. Najbolji period za posao, poslovni status, napredovanje u karijeri  i uspešno ostvarenje vaših ciljeva dešava se u februaru mesecu. Samo se trudite da izbegnete sukom sa autoritetima na poslu i u državnim službama tokom februara meseca , to vam može dosta zakomplikovati život. Tokom Marta i Aprila vi se opuštate i posvećujete druženjem sa prijateljima i opuštenijem, pošto ste prethodno odradili sve bitno što se moglo teenutno uraditi u vašem životu. Pazite se pomalo štetnog perioda od 22. Aprila do 05. Juna, ne donosite bitne odluke i  još bitnije držite jezik za zubima i pazite šta pričate, jer vam se mnogo sve može obiti o glavu. Tokom Juna je i ljubav u krugu prijatelja moguće pronaći. U Junu ste puni energije i ambicije. Vi jurišate da ostvarite svaki trenutni naum, može se desiti i da previše brzate i reaguejte previše silovito i pogrešno, što će biti i dobro za posao, ali u ljubavi može napraviti komplikacije i pogrešne zaključke sa druge strane.Vrlo dobre fiannsije i uspešne kupo-prodaje očekuju vas od 20. Jula i tokom čitavog avgusta. Septembar kakododje poziva vas put, i svaka vaša aktivnost i podstrek ili dolazi od nekog sa puta ili vi da bi ste rešili neke stvari morate na put u drugi grad ili svakodnevnim trčanjem po vašem  gradu rešavate razne poslove. Moguć kraći poslovni put u septembru. Tokom jeseni na kratko odmarate usvoja četiri zida. Medjutim  od  10.Oktobra veliki Jupiter ulazi u vaše polje ljubavi i izlazaka pa dolazi i vaših 5 minuta!  Vi počinjete da živitite  punim plućima u narendih godinu dana. Posvećujete se opet izlascima i ljubavnom životu! Sads je sve moguće.   Godinu ipak završavate radno, al srećno.
Zdravlje
Moguće je da ćete neke svoje  simptome i preuveličati pa ćete biti malo i preplašeni slušajući šta se drugima sve dešava. Najbolje je godinu da posvetite starijim i bolesnim i tako manje osluškujete svoje telo i tražite sebi simptome raznih bolesti.  Istina je da će vam inunitet biti vrlo loš, pa ćete imati i razloga da se bavite malo i svojim zdravljem.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *