Horoskop za 2017. Godinu – BLIZANAC


Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
Delovanje Saturna
   Za Blizance je najveći izazov u poslednjih možda čak  i 15 ak godina društveni život, ljubavni i bračni status. Pod ovim podrazumevam da oni koji su u dugim vezama ili brakovima imaju OZBILJAN problem ove godine ako se već prošle nekim Blizaicima to nije već izdešavalo. Nasuprot tome , oni Blizanci koji su dugo sami, opet imaju izazov na polju partnerskih odnosa ali suprotanom smeru.. Osećaju veliki izazov i potrebu da nadju partnera i opet zakorače u ljubavne vode. Javni život, društveni vam se takodje uzburkava. Vi dolazite u žižu dešavanja, ponekad vam se to i svidja, ali malo po malo osetite posledice istog.
  Bitni sudski sporovi su nešto što takodje obeležava prošlu a i ovu godinu mnogim Blizancima, pa se i to se uskoro mora rešiti.
    Delovanje Jupitera 
Onu gore pomenutu priču o ljubavnom životu Blizanaca još dodatno podpaljuje Jupiter u  njihovom polju izlazaka, poznanstava, ljubavnih susreta i same ljubavi. Definitivno izazova će biti na svakom koraku. Stariji Blizanci ili oni koji su u braku, ( pa čak  i oni koji nisu ) mogu očekivati plod ljubavi. Vaša plodnost je sada na maksimumu, pa oni koji nisu spremni za potomstvo pamet u  glavu. Mnogi Blizanci će uspeti posle dužeg vremena da pokrenu  i taj aspekt svog života, jer im dobročinitelj Jupiter donosi prinovu. Ovo se posebno odnosi na one koji dece nemaju, ili već imaju veliku decu, pa na ovo nisu ni računali! 

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere

Godinu počinjete sa stelijumom planeta u  polju ciljeva, prioriteta i  karijere. Tako da je to tema sa kojom počinjete godinu. Neki Blizanci  će na početku naći posao, neki će napraviti poslovni uspeh gde će stupiti bitne bodove, a neki će pogurati i neke svoje  druge prioritete u prvu plan, ovo se sve nastavlja i početkom Februara.  Februar vam je opušteniji, dali ste se u ispunjavanje svojih želja i  hirova. Neko iz kruga prijatelja vas prilično inspiriše na razne akcije, pa vam je Februar jedan od najdinamičnijih meseci u godini. Ljubav se dešava u izlasku sa prijateljima kao i u krugu prijatelja,  tako da će iz tog razloga vaš društveni život biti samo još bolji!  Sam početak februara donosi najveći izazov za ljubav. Period na koji bih vas upozorila je od 11 , Marta do 22. Aprile, tada ipak nemojte mnogo da se nadate ni u poslu niti u ostvarivanju svojih nauma uopšte. Samo mirujte i čekajte period od 22. Aprila za nove početke kada ćete biti prepuni energije entuzijazma. Vi ćete tokom Maja meseca živeti punim plućima. Vrlo povoljan period vam je oko 10. Maja posebno za pregovore, dogovore, potpisivanje ugovora al i ljubavna partnerstva.Tokom perioda zima – proleće vrlo je lep period za poslovne pregovore u ugovaranje nekog novog poslovnog poduhvata. Od 7. Juna i tokom polovine Jula dešava se vrlo interesantna period za fianansije. Uspevaćete ida zaradite, ali vuče vas i  da proćerdate na neku vrlo lošu investiciju ili pogrešnu kupovinu, pa najbolje tada izbegavajte trošak, tako vam je najsigurnije. Druga polovina Jula i Avgust vas vuče  put, nećete sedeti kod kuće.  Takodje vam donose osobe sa puta, bilo da je u pitanju nešto vezano za posao ili druženje. Tokom Septembra vi ste usmereni na dešavanja oko nekrenina, kao i dešavanja u vezi sa roditeljima. Preporučuju vam se  i razne popravke  i renoviranja u tom periodu pa sve do 20. Oktobra.
VRLO TALIČAN TRENUTAK U GODINI ZA VAS JE OD 15. DO 18. OKTOBRA 2017. GODINE!
Na ljubavnom planu mozda vam je i najlepši period od 23. Oktobra do kraja kalendarske 2017. Godine!
Zdravlje će vam biti najveći izazov u Maju mesecu. Uticaj nervoze pomešan sa ambicijom može uzbirkati vaš organizam. Ako u tom period budete radili i imali mnogo obaveza biće bolje za vas, jer ćete mnogo negativne energije tako istrošiti, a oni koji tada ne budu radili neka pripaze na astmu, i disajne puteve. Zaposleni  neka se pripaze i povreda na radu tokom Maja meseca.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *