Horoskop za 2017. Godinu – BIKMolim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
 
Delovanje Saturna.  
Ovo je već druga godina da su Bikovi u izazovima što sa suprotnim polom što sa nekim razočarenjima vezanih za partnerstvo i uopšteno nedostatak podške bliskih ljudi. Ponekada zaista nema ko da vam pomogne, a kadkad mislite da  vas ignorišu i izbegavaju da vam pomognu. Samo nemojte pokušati da vi pomognete sami sebi nekim bankarskim pozajmicama i finansijskim transakcijama, ne bi se dobro zavrsilo.
Delovanje Jupitera.  
Iskreno ste ove godine u fazi da ćete imati poslovno napetu godinu, ali i uspeha u obavlajnju posla, što će vam doneti dosta poena od kojih ćete videti koristi tek za godinu dana. Ali bikovi koji priželjkuju neke olakšice na poslu lakše radno mesto ili posao ako ga nemaju, mogu i tu videti poboljšanja uskoro.
Bikovima je Jupiter takodje u  polju ne samo rada nego i u polju bolesti, tako da bi se moglo desiti da ćete više imati kontakata sa medicinskim radnicima, nego što je to skoro bio slučaj u vašem životu. Naravno, vas je nebalansirana ishrana dovela do nekih problema koje ćete narednih godinu dana ili tek početi da rešavate, ili rešavati vaše stare boljke  ali novom terapijom koja će dati bolje rezultate nego one do sad.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere. 
DOSTA MESECI ĆE VAŠ VLADAR – VENERA PROVESTI U ZNAKU OVNA, TO ĆE UBRZATI VAŠ ŽIVOT DO MAKSIMUMA, ALI PAZITE SE I GREŠAKA U PRVOJ POLOVINI GODINE KOJE JE TEŠKO ISPRAVITI POSLE.
Bikovima godina počinje u interesantnom krugu prijatelja. Izgleda da ima i novih osoba u vašem okruženju pa je zabava i svakaodnevno druženje način kako će većina vas početi ovu godinu. Tu ima izgleda i simpatija i pogleda, pa ste vi  veseli kao leptirić. Ali interesovanje je tajno ili sa vaše strane ili sa strane dotične osobe, stoga je moguće malo ljubavno razočarenje oko 21. Januara, al nije ni to večno. U Februaru ste skloni tajnim ljubavnim kombinacijama, ili neiskazanim simaptijama. Pa pripazite malo, jer bi moglo da se desi da od svog vašeg gubljenja vremena na kraju ne ostanete kratkih rukava. Inače vam je Februar jedan od najlošijih meseca u godini, pa ga pregurajte hrabro! Od 15. Marta dobijate neku neverovatnu energiju uspevate i planine da pomerate. Sve u šta uložite trud će vam se dobro isplatiti. Moj vam je savet samo da izbegavate  ogovaranja i prazne priče  već da gledate svoja pola. Ljubavni život vam nudi velike izazove od 21. Marta- 22. Aprila, medjutim do 06. Juna ne nadajte se naročitom rešenju niti pojave bitne osobe jer za vas kvalitetna osoba se pojavljuje tek od leta. Tokom Maja meseca imate kratkoročan dodatan izvor prihoda, pa vam se dzepovi pune. Tokom čitavog Juna i Jula vi ste skloni putovanjima ili stalnoj jurnjavi po gradu. Život vam se tokom ovih par meseci prilično ubrzava i biće vam više nego lepo tokom ovih meseci. I zaljubićete se i zaraditi! Od sredine Jula i tokom Avgusta postoje neke trzavice u kući, i to u   odnosima sa roditeljima a uzrok je izgleda vas partner, oko kojeg vodite bitku sa roditeljima i vašom porodicom uopšte. U Septembru kreće primirje a vi se vraćate svojim uživanjima. Čuvajte se nekih  ljubavnih afera tokom Septembra, sve što se dešava u Septembru svoj odjek će pokazati tek u Oktobru, pa vi razmislite, šta “zakuvavate”. Oktobar i Novembar su vam vrlo radni meseci.  
NAJBOLJI period u godini vam je oko 13. Novembra i to je period koji čekate! Vi ili upoznajete vrlo vrlo bitnu osobu za svoj budući partnerski život, ili sa tenutnim partnerom pravite planove za zajedničku budućnost.
Zdravlje –  upalni procesi će biti vaša boljka u prvoj polovini godine. Ako gajiten eke tajne i prećutkujete svoje emocije i misli još će vas dodatno nagrizati. Zato ne držite ništa u sebi u prvoj polovini godine. Inače vas čeka dosta glavobolja, upalnih procesa i problema sa ženskim organima  bubreima i štitnjačom. 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *