Horoskop za 2017. Godinu – OVAN

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

Ovan

MALA SREĆA – VENERA ĆE OVNOVIMA BITU U NJIHOVOM ZNAKU MESECIMA TOKOM  PROVE POLOVINE GODINE. SKORO 6 MESECI SA PREKIDIMA.  TO ZNAČI DA ĆE FINANSIJE I LJUBAV BITI GLAVNE TEME  OVE GODINE ZA VAS!

Delovanje  Saturna   

Najveći izazov za vas jos uvek jeste fakultet ako ste mladji, tu treba rešavati situaciju jer je ovo težak period za studiranje, volje nema, ali sto se mora nije teško. Starijim Ovnovima je Saturn i ove godine namenio kontakte sa inostranstvom ili osobama koje su van zemlje zbog mogućnosti koje vam se preko tih osoba ukazuju. Sve vas vuče van. Ako ste ovo želeli dobar je period da prihvatite izazov jer još ove godine imate šansu do jeseni 2017. da započnete nešto van zemlje.

Delovanje Jupitera  

Jupiter je ove godine u vama suprotnom znaku Vage, što i nije tako loše jer znači da je vaša sreća u drugima. i da ne dolazi od vaših inicijativa već kao ponuda druge strane. Ovo se sve odnosi  i na vaš emotivni život koji će dobiti ubrzanje, u vidu konkretnjih veza a kod nekih ovnova i brakova. Takodje mnogi Ovnovi će imati odredjenu vrstu saradnje koja će  ih voditi uspehu i napretku čak i kada je posao u pitanju. Društveni život je sa Jupiterom u vašoj VII kući samo ubrzava i postaje maksimalno dinamičan i lep. Dakle, vrlo je dobar period za susrete, ortakluke i partnerstva koja treba prihvtiti do oktobra meseca najkasnije!

Delovanje Urana
  Vi ste i dalje na rolekosteru života, a ovo je dobro jer  se loše pretvara u doboro, mada i  dobro zna da se  pretvori u lošije.  Prihvatite izazove, jer i ovako se vi sada ništa ne pitate .  Već godinama Uran ( vesnik velikih promena i  potpunih obrta za 180*,  donosi vam promena poslovnog bračnog i ljubavnog statusa ) je u vašem znaku Ovna. 

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Za Ovnove god. Počinje počinje tajnama i nedorečenostima jos od kraja 2016. Ove nedorečenosti otvaraju plodno tlo za nesporazume koje bi mogle da se odraze na 2017. Počinjete godinu rešavanjem svega nederefinisanog. Krajem januara , vi ste svoj na svome i počinjete da rešavate problem.  Februar je vaš mesec vi vodite priču i sve vam ide na ruku, ipak čuvajte se brzopletosti  i nepromišljenosti krajem februara. Na ljubavnom planu februar je prepun svih mogućnosti posebno za slobodne. Medjutim, zauzeti mogu imati i previše izazova pa otud ljubomora u odnosu sa partnerom. Ne dozvolite da zbog vaše slabosti dodje do prekida već usmerite svoju energiju i posvetite se partner, ako želite da se veza ponovo zagreje i održi. Dobar finansijski period za vas je od 11. Marta – 20. Aprila, pa opet u Junu i početkom Jula. Nedorečenosti i nedoumice iz prošle ogdine opet će biti kamen spoticanja u aprilu, pa budite mudri i ne brzajte već sačekajte jer je Maj opet vaš mesec za ljubav. 

 NAJSREĆNIJI PERIOD U GODINI OVNOVIMA JE IZMEDJU  OD 09. DO 13. MAJA!

 Tokom Jula -Avgusta u usmereni ste što na organizovanje zabave i provoda a u isto vreme gurate neki cilj i ambiciju koja bi vam se dobro isplatila. Ljubav je opet u plusu krajem Avgusta i Septembra.   Mnogi će se odlučiti za kasniji godišnji odmor tokom septembra koji bi možda bio i radan jer bi ste uspeli da odradite neke poslove u hodu. Ako ste u poslovnom ortakluku mogli bi ste da imate problem i poslovnaju od 23.Oktobra – 10.Decembra  Ovo je period velikih  problema u medju-ljudskim odnosima. Uopšteno gledajući, bićete na ratnoj nozi sa svima krajem god. posebno oko raspodele nekog novca i troškova.

Zdravlje –  U periodu  Septembar- Oktobar  iz nekog razloga trebate da posetite lekara. Inače možda se desiti da nekim bolesnim ljudima više bude potrebna vaša pomoć, nego što ste vi prikazani kao bolesni. Ipak obratite pažnju na bolove u butnim kostima  i kukovima, ono je možda samo  simptom nekih drugih problema, kao sa kičmom na primer.

Svakog dana  po jedan Horoskopski znak !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *