Horoskop za 2017. Godinu – RIBE

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

Delovanje Saturna.  
Ovo je godina prekretnice za Ribe, od nje se godina deli na  PRE i POSLE… Život im donosi nove bitne početke posebno na polju posla i karijere bitna je prekretnica. Takodje ovo je godina prioriteta, kada sve ono što se želeli prethodnih godina dobija šansu da se ostvari ali posebno kroz formiranje novih životnih statusa u raznim oblastima. Tu sapada promena statusa na svim životnim nivoima venčan,/razveden. Zaposlen / nezaposlen. Podizanjen a društvenim lestvicama ili pad sa njih. Poboljšanje javnog vašeg ugleda  ili javni progon i bruka. Prvo bitno zaposlenje ili odlazak u penziju. Neko će menjati bračni status, neko poslovni a neko će polako krenuti sam bez oslonca, ako je dug niz godina bio zaštićen i protežiran, u tom slučaju ovoj je godina osamostaljivanja za njih. Te promene donosi Saturn na vrhu vašeg horoskopa i nad X poljem, što je polje horoskopa koje predstavlja najbitnija životna dešavanja.
Delovanje Jupitera.  
2017. rodjenima sa znakom ili podznakom Riba donosi još dve ili tri zanimljive stvari. Imaće izvesnih peripetija, i problema koje će se srećom dobor završiti jer vas vaš andjeo čuvar štiti od goreg ispoda po vas. Na kraju ćete shvatiti da ste u nekoj lošoj situaciji na kraju dobro prošli. Ukoliko aplicirate za neki kredit dobićete ga.  Ista situacija je i sa nekim nasledstvom ako ste u godinama za to koje rodjeni u ovom znaku mogu očekivati. Takodje novac kao rezultat nekog sudskog procesa, kao odšteta ili alimentacija ili nekidu, imaće vrlo dobru završnicu povoljnu po vas.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere.
Početkom godine roj planeta je u vašem znaku i sve vrvi od dogadjaja ali je sve vrlo komplikovano i nejasno, pa čitava situacija slabi vašu volju i uzima vam energiju. Izgleda  kao  da čekate na neku odluku i neko razrešenje vezano za vas vas. Iz tog razloga početkom godine imate neajsnoća u vezi sa daljim planovima. Ta nerešena situacija vas čini anksioznim a rešiće se dosta povoljno u februaru, kada ćete znati na čemu ste. Neka ljubavna veza posle duže vremena se ipak dogadja, izvor finansija se definiše, a vaše želje dobijaju na potencijalu za osvarenje. Ženske Ribe su povredjene ponašanjem partnera, dok su oni toga nesvesni. Oni ne vide stvari tako dramatično. Kraj februara i tokom marta dešavaju se nagle promene, posebno na polju finansija. Dzepovi vam se pune, al vama novac kao da se rasipa kako stigne do vas. Ipak ćete imati mogućnost da ga potrošite kako želite. Mart je nešto manje ali takodje vama dobar za novac. Tokom Marta moguć je i kaći put, pa čak i zvog posla. Ako tada pronadjete novi posao, on je ili u drugom gradu ili nekako terenski posao. Tokom Maja meseca možda mnogo vremena provodite u kući, da bi ste se odmorili  i napunili baterije ali tu su i porodične razmirice koje treba rešiti. Ljubavni život se uzburkava u Junu i do 20. Jula.  i to negde pored vode, može biti na moru, ili bazenu ili prosto u mestu koje leži na nekoj reci. Sada ima puno izlazaka a omiljena mesta će biti kafane i kafići sa intimnijom domaćom atmosferom. 

NAJSREĆNIJI  TERMIN ZA VAS U GODINI JE  16, 17,18  i  19.  JUL, KADA ŠTO SE KAŽE IMATE VIŠE SREĆE NEGO PAMETI, PA JE I UPOTREBITE NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN.  NAJVIŠE ĆE SE ODNOSITI NA POMOĆ I PODRŠKU PORODICE  I PARTNERA, PA NJIHOVE PONUDE U OVOM TERMINU NEMOJTE ODBIJATI!

Od 20. Jula je vrlo radno, pa će malo vas tada ići na godišnji odmor. Od 05. Septembra veliki oprez na ljubavnom i bračnom planu. Neki će ispravljati “krive drine”  sa partnerom, a drugi će se osećati kao da ih partner previše kritikuje. Čak i dobornamerna ponuda od strane partnera će biti nešto što ste skloni sa shvatite kao provokaciju i kritiku. Mnogo lepih pomaka se može desiti tokom Septembra i Oktobra u vašoj vezi, ali ne terajte mak na konac  i ne tražite problem tamo gde ga nema. Skloni ćete biti da neke lepe i dobronamerne predloge partnera shvatite kao forsiranje sa njegove strane i njegovu dominaciju. Od kraja Oktobra dobre mogućnosti dolaze iz daleka, iz udaljenih zemalja, od stranih kompanija, stranaca  i onih koji iz inostranstva dolaze.

 Zdravlje.  
Početkom godine se ne osećate baš sjajno. Svesni ste vaših slabosti  i boljki, a to  će vas pogurati da se možda i ozbiljnije zapitate o stilu i svog života i tome koliko je zdrav život vodite. Donećete neke nove odluke u cilju jačanja vašeg imuniteta. Uzećete svoje zdravlje u svoje ruke, pa ćete opet uspostavii kontrolu nad sobom i svojim životom.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *