Horoskop za 2017. Godinu – VODOLIJA

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

Delovanje  Saturna.  
Vas tradicionalni vladar Saturn već godinu i po dana je u slobodarskom znaku Strelac i tako će ostati tokom ove kalendarske godine.  Šta ovo sve znači?  Znači da  je tokom boravka Saturna u ynaku strelca i do njegovog iylaska ya vasm ora da yapočne neka nova era u vašem životu, alit a nova era pre svega donosi neko veliko oslobodjenje od prethodnih stega i nečega što vas je jako dugo gušilo. To može bi neka vrlo duga i mučna veza, brak, posao koji ste radili bez volj, pa ponekada ovo znači i da ćete se rešiti usamljenosti koj je postal mučna, ili za one koji posao dugo nisu imali rešiće se slobode dobiće novu obavezu u vidu nekog konkretnog posla posle duže vremena a samim tim i praznine koju je neki nedostatak u vašem životu stvorio. Mnogim Vodolijama se većina ovih situacija već desila prethodnih godinu i po dana, ali onima kojima jos nije, sigurno će se desiti najkasnije do kraja 2017. godine.
Delovanje Jupitera.  
Veliki dobrotvor i zaštitnik je vama već mesecima u polju ličnih snova, želja i slobode. Takodje sektor stranaca i inostranih zemalja, stranih kultura i religija su lekcije koje će vam se nuditi kroz putovanja, daleko od kuće, kao i kontaktima sa strancima u vašoj sopstvenoj zemlji. Bilo kako bilo, na vas je red da izadjete iz svojih ograničenih okvira, što bi rekli da izadjete iz kutije, i upoznate mnogo veći svet od vašeg malog sveta u kojem živite pa barem poslednju deceniju vašeg života. Mladji će imati prilike da reše veliki deo obaveza na fakultetu. Starijim Vodolijama se otvaraju vrata druge bitne veze u životu, ili pak drugog braka. A mnogima  na vrata kuca i treće dete ako dvoje već imaju.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere. 
Godina vam počinje sa nekom čudnom zavrzlamom oko finansija. Dali čekate neku isplatui, ili ste ugovorili po meni čudan posao koji mnogo obećava a malo na kraju daje, ili ste čak nešto u vezi svog novca prikrili, al situacija je vrlo čudna i konfuzna. Naravno februar je tu da ovo klupko odmota i situaciju reši. Vrlo dinamičan period za vas kreće od početka februara, vuče vas neki put. Loša strana je u tome što tokom februara, neki sukob i svadju možete imati sa bratom ili setrom kao i sa rodjacima, ali ipak vas čeka dosta odbrih vesti u ovom mesecu. Gledajte da sredite neki bitan papir i dokument. U martu vam neko sa puta dolazi u kuću. Takodje dosta ćete imati poseta tokom marta, kuća je puna biće druženja i susreta najviše u vašem privatnom prostoru. Čitavo proleće vi kontaktirate sa ljudima iz drog mesta, ugovarate susrete, što oni dolaze kod vas što vi kod njih, i tako sve to juna meseca vi se družite i obnavljate neke stare kontakte. Jun vam je mesec izuzetno radan, sumnjam da ćete odbii godišnji u junu. Neki pripadnici znaka ili podznaka Vodolije će se tokom Juna osećati već pomalo iscrpljeno, pa bi valjalo da odu i do lekara i provere krvnu sliku. Anemija vam je naglašena tokom prve polovine leta, do 20. Jula. Od 20. Jula partnerski odnosi postaju vrlo uzbudljivi. Slobodne Vodolije osećaju izazov u jednoj vrlo energičnoj i temperamentnoj personi. Oni koji su u vezi, svog partnera ne mogu da prepoznaju, pokazuje svadljivost i sklonost da preti raskidom. Ili je medju vama nestalo strasti ili neko od vas dvoje pokazujene nesigurnost  i  ljubomoru.  Ako vam je do ove veze stalo potprudite se da izdržite ovo “ratno stanje” kao – tako do 05. Septembra. 

POSLEDNJIH NEKOLIKO DAMA AVGUSTA TACNIJE, TAČNIJE 25, 26 , 27, i 28. AVGUST DAJE VAN VETAR U LEDJA U VIDU POMOĆI NEKOG PRIJATELJA ILI KLUBA, GRUPE LJUDI  ILI NEKE ORGANIZACIJE. Ovu pomoć trebate prihvatitie jer se takva mogućnost ne odbija.

Partner tokom kraja avgusta i semtembra pokazuje već svoje bolje osobine, i da se nešto loše desilo sada, tokom septembra se situacija može popraviti. Ipak tokom Septembra i Oktobra vas guše neke negativne energije. Vi kao da gorite u zavisti i  ljubomor i koju dobro prikrivate, al tek svremena na vreme imate ciničan komentar koji vas odaje. Na jesen imate sreće sa tudjim novcem pa ste ili finansirani od nekog ili dobijate pozajmicu ili partner ide u tom trenutku bolej san ocem pa se oslanjate na njegove resurse. Lepa vest je da vam se optimizam i želja za druženjem vraća od 25. Oktobra, vi izlazite iz svoej ljušture i počinjete opet da živite punim plućima. Od 10. Oktobra na pomolu je jako dobra poslovna priča kja će svoj potencijal u potpunosti iskazati tek u sledećoj  2018. godini!

Zdravlje.   Vše zdravlje će i ove godine zavisiti od nekih osoba iz kruga prijatelja koji su izgleda skloni da vam naprave neke problem ili se pak povlače razočarani nekim vašim losim potezima. Vrlo mučna situacija sa ljudima iz kruga nekog društva, kluba,  udruženja, kruga prijatelja ili društvene grupe vas može mnogo razočarati i uticati na pojavu nekih zdravstvenih simptoma.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *