KOMPLETAN HOROSKOP ZA 2017. GODINU


Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.

Ovan
 
MALA SREĆA – VENERA ĆE OVNOVIMA BITU U NJIHOVOM ZNAKU MESECIMA TOKOM  PRVE POLOVINE GODINE. SKORO 6 MESECI SA PREKIDIMA.  TO ZNAČI DA ĆE FINANSIJE I LJUBAV BITI GLAVNE TEME  OVE GODINE ZA VAS!

Delovanje  Saturna  

Najveći izazov za vas jos uvek jeste fakultet ako ste mladji, tu treba rešavati situaciju jer je ovo težak period za studiranje. Volje nema, ali sto se mora nije teško. Starijim Ovnovima je Saturn i ove godine namenio kontakte sa inostranstvom ili osobama koje su van zemlje zbog mogućnosti koje vam se preko tih osoba ukazuju. Sve vas vuče van. Ako ste ovo želeli dobar je period da prihvatite izazov jer još ove godine imate šansu do jeseni 2017. da započnete nešto van zemlje.

Delovanje Jupitera 

Jupiter je ove godine u vama suprotnom znaku Vage, što i nije tako loše jer znači da je vaša sreća u drugima, i da ne dolazi od vaših inicijativa već kao ponuda druge strane. Ovo se sve odnosi  i na vaš emotivni život koji će dobiti ubrzanje, u vidu konkretnjih veza a kod nekih ovnova i brakova. Takodje mnogi Ovnovi će imati odredjenu vrstu saradnje koja će  ih voditi uspehu i napretku čak i kada je posao u pitanju. Društveni život je sa Jupiterom u vašoj VII kući samo ubrzava i postaje maksimalno dinamičan i lep. Dakle, vrlo je dobar period za susrete, ortakluke i partnerstva koja treba prihvtiti do Oktobra meseca najkasnije!

Delovanje Urana

  Vi ste i dalje na rolekosteru života, a ovo je dobro jer  se loše pretvara u dobro, mada i  dobro zna da se  pretvori u lošije.  Prihvatite izazove, jer i ovako se vi sada ništa ne pitate .  Već godinama Uran ( vesnik velikih promena i  potpunih obrta za 180*,  donosi vam promena poslovnog bračnog i ljubavnog statusa ) je u vašem znaku Ovna. 

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere

Za Ovnove godina počinje počinje tajnama i nedorečenostima još od kraja 2016. Ove nedorečenosti otvaraju plodno tlo za nesporazume koje bi mogle da se odraze na 2017. Počinjete godinu rešavanjem svega nederefinisanog. Krajem januara, vi ste svoj na svome i počinjete da rešavate problem.  Februar je vaš mesec vi vodite priču i sve vam ide na ruku, ipak čuvajte se brzopletosti  i nepromišljenosti krajem februara. Na ljubavnom planu februar je prepun svih mogućnosti posebno za slobodne. Medjutim, zauzeti mogu imati i previše izazova pa otud ljubomora u odnosu sa partnerom. Ne dozvolite da zbog vaše slabosti dodje do prekida već usmerite svoju energiju i posvetite se partneru,  ako želite da se veza ponovo zagreje i održi.  Dobar finansijski period za vas je od 11. Marta – 20. Aprila, pa opet u Junu i početkom Jula.  Nedorečenosti i nedoumice iz prošle ogdine opet će biti kamen spoticanja u Aprilu, pa budite mudri i ne brzajte već sačekajte jer je Maj opet vaš mesec za ljubav. 

 NAJSREĆNIJI PERIOD U GODINI OVNOVIMA JE IZMEDJU  OD 09. DO 13. MAJA!  A ASPEKT ŽIVOTA GDE VAM SE PRUŽA PERSPEKTIVA JE KONKRETNA PODRŠKA OD NEKOGA, KREDIT OD BANKE, NASLEDSTVO ILI AKO STE U SUDSKOM SPORU,  DAĆE VAM SE DA NAPLATITE NOVAC OD TOG SUDSKOG PROCESA.

 Tokom Jula -Avgusta u usmereni ste što na organizovanje zabave i provoda a u isto vreme gurate neki cilj i ambiciju koja bi vam se dobro isplatila. Ljubav je opet u plusu krajem Avgusta i Septembra.  Mnogi će se odlučiti za kasniji godišnji odmor tokom septembra koji bi možda bio i radan jer bi ste uspeli da odradite neke poslove u hodu.  Ako ste u poslovnom ortakluku mogli bi ste da imate problem i poslovnaju od 23.Oktobra – 10. Decembra . Ovo je period velikih  problema u medju-ljudskim odnosima. Uopšteno gledajući, bićete na ratnoj nozi sa svima krajem godinposebno oko raspodele nekog novca i troškova.

Zdravlje –  
U periodu  Septembar- Oktobar  iz nekog razloga trebate da posetite lekara. Inače možda se desiti da nekim bolesnim ljudima više bude potrebna vaša pomoć, nego što ste vi prikazani kao bolesni. Ipak obratite pažnju na bolove u butnim kostima  i kukovima, ono je možda samo  simptom nekih drugih problema, kao sa kičmom na primer.

Bik

Delovanje Saturna 
Ovo je već druga godina da su Bikovi u izazovima što sa suprotnim polom što sa nekim razočarenjima vezanih za partnerstvo i uopšteno nedostatak podške bliskih ljudi. Ponekada zaista nema ko da vam pomogne, a kad-kad mislite da  vas ignorišu i izbegavaju da vam pomognu. Samo nemojte pokušati da vi pomognete sami sebi nekim bankarskim pozajmicama i finansijskim transakcijama, ne bi se dobro zavrsilo.Takodje finansijska situacija vaseg partnere je vrlo loša pa može biti da neko vreme zavisi od vas i vaših primanja. Nezadovoljstvo i nedostatak samopouzdanja partnera može i da hladi vaš intiman život.
Delovanje Jupitera 
Iskreno ste ove godine u fazi da ćete imati poslovno napetu godinu, ali i uspeha u obavljanju posla, što će vam doneti dosta poena od kojih ćete videti koristi tek za godinu dana. Ali Bikovi koji priželjkuju neke olakšice na poslu lakše radno mesto ili posao ako ga nemaju, mogu i tu videti poboljšanja uskoro.
Bikovima je Jupiter takodje u  polju ne samo rada nego i u polju bolesti, tako da bi se moglo desiti da ćete više imati kontakata sa medicinskim radnicima, nego što je to skoro bio slučaj u vašem životu. Naravno, vas je nebalansirana ishrana dovela do nekih problema koje ćete narednih godinu dana ili tek početi da rešavate, ili rešavati vaše stare boljke  ali novom terapijom koja će dati bolje rezultate nego one do sad.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Dosta meseci će vas vladar – VENERA provesti  uznaku Ovna, što će ubrzati vaš život do maksimuna. Ali pazite se i grešaka u prvoj polovini godine koje je teško kasnije ispraviti.
Bikovima godina počinje u interesantnom krugu prijatelja. Izgleda da ima i novih osoba u vašem okruženju pa je zabava i svakaodnevno druženje način kako će većina vas početi ovu godinu. Tu ima izgleda i simpatija i pogleda, pa ste vi  veseli kao leptirić.  Ali interesovanje je tajno ili sa vaše strane ili sa strane dotične osobe, stoga je moguće malo ljubavno razočarenje oko 21. Januara, al nije ni to večno. U Februaru ste skloni tajnim ljubavnim kombinacijama, ili neiskazanim simaptijama. Pa pripazite malo, jer bi moglo da se desi da od svog vašeg gubljenja vremena na kraju ne ostanete kratkih rukava. Inače vam je Februar jedan od najlošijih meseca u godini, pa ga pregurajte hrabro! Od 15. Marta dobijate neku neverovatnu energiju uspevate i planine da pomerate. Sve u šta uložite trud će vam se dobro isplatiti. Moj vam je savet samo da izbegavate  ogovaranja i prazne priče  već da gledate svoja pola. Ljubavni život vam nudi velike izazove od 21. Marta- 22. Aprila, medjutim do 06. Juna ne nadajte se naročitom rešenju niti pojave bitne osobe jer za vas kvalitetna osoba se pojavljuje tek od leta. Tokom Maja meseca imate kratkoročan dodatan izvor prihoda, pa vam se dzepovi pune. Tokom čitavog Juna i Jula vi ste skloni putovanjima ili stalnoj jurnjavi po gradu. Život vam se tokom ovih par meseci prilično ubrzava i biće vam više nego lepo tokom ovih meseci.  I zaljubićete se i zaraditi!  Od sredine Jula i tokom Avgusta postoje neke trzavice u kući, i to u   odnosima sa roditeljima a uzrok je izgleda vas partner, oko kojeg vodite bitku sa roditeljima i vašom porodicom uopšte. U Septembru kreće primirje a vi se vraćate svojim uživanjima. Čuvajte se nekih  ljubavnih afera tokom Septembra, sve što se dešava u Septembru svoj odjek će pokazati tek u Oktobru, pa vi razmislite, šta “zakuvavate”. Oktobar i Novembar su vam vrlo radni meseci.  
NAJBOLJI PERIOD  U GODINI ZA BIKOVE JE IZMEDJU 11. I 13. NOVEMBRA, I TO JE PERIOD KOJI ČEKATE!  VI UPOZNAJETE VRLO VRLO BITNU OSOBU ZA VAS KASNIJI LJUBAVNI ŽIVOTILI SA TRENUTNIM PARTNEROM PRAVETE VELIKE NOVE KORAKE ZA BUDUĆNOST.
Zdravlje –   upalni procesi će biti vaša boljka u prvoj polovini godine. Ako gajite neke tajne i prećutkujete svoje emocije i misli još će vas dodatno nagrizati. Zato ne držite ništa u sebi u prvoj polovini godine. Inače vas čeka dosta glavobolja, upalnih procesa i problema sa ženskim organima  bubreima i štitnjačom. 
Blizanac
Delovanje Saturna
   Za Blizance je najveći izazov u poslednjih možda čak  i 15 -ak godina društveni život, ljubavni i bračni status. Pod ovim podrazumevam da oni koji su u dugim vezama ili brakovima imaju OZBILJAN problem ove godine ako se već prošle nekim Blizaicima to nije već izdešavalo. Nasuprot tome , oni Blizanci koji su dugo sami, opet imaju izazov na polju partnerskih odnosa ali suprotanom smeru. Osećaju veliki izazov i potrebu da nadju partnera i opet zakorače u ljubavne vode. Javni život, društveni vam se takodje uzburkava. Vi dolazite u žižu dešavanja, ponekad vam se to i svidja, ali malo po malo osetite posledice istog.
  Bitni sudski sporovi su nešto što takodje obeležava prošlu a i ovu godinu mnogim Blizancima, pa se i to se uskoro mora rešiti.
    Delovanje Jupitera 
Onu gore pomenutu priču o ljubavnom životu Blizanaca još dodatno podpaljuje Jupiter u  njihovom polju izlazaka, poznanstava, ljubavnih susreta i same ljubavi. Definitivno izazova će biti na svakom koraku. Stariji Blizanci ili oni koji su u braku, ( pa čak  i oni koji nisu ) mogu očekivati plod ljubavi. Vaša plodnost je sada na maksimumu, pa oni koji nisu spremni za potomstvo pamet u  glavu.  Mnogi Blizanci će uspeti posle dužeg vremena da pokrenu  i taj aspekt svog života, jer im dobročinitelj Jupiter donosi prinovu. Ovo se posebno odnosi na one koji dece nemaju, ili već imaju veliku decu, pa na ovo nisu ni računali!  

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere

Godinu počinjete sa stelijumom planeta u  polju ciljeva, prioriteta i  karijere, tako da je to tema sa kojom počinjete godinu. Neki Blizanci  će na početku naći posao, neki će napraviti poslovni uspeh gde će stupiti bitne bodove, a neki će pogurati i neke svoje  druge prioritete u prvu plan, ovo se sve nastavlja i početkom Februara.  Februar vam je opušteniji, dali ste se u ispunjavanje svojih želja i  hirova. Neko iz kruga prijatelja vas prilično inspiriše na razne akcije, pa vam je Februar jedan od najdinamičnijih meseci u godini. Ljubav se dešava u izlasku sa prijateljima kao i u krugu prijatelja,  tako da će iz tog razloga vaš društveni život biti samo još bolji!  Sam početak Februara donosi najveći izazov za ljubav. Period na koji bih vas upozorila je od 11. Marta do 22. Aprila, tada ipak nemojte mnogo da se nadate ni u poslu niti u ostvarivanju svojih nauma uopšte. Samo mirujte i čekajte period od 22. Aprila za nove početke kada ćete biti prepuni energije entuzijazma. Vi ćete tokom Maja meseca živeti punim plućima. Vrlo povoljan period vam je oko 10. Maja posebno za pregovore, dogovore, potpisivanje ugovora al i ljubavna partnerstva.  Tokom perioda zima – proleće vrlo je lep period za poslovne pregovore u ugovaranje nekog novog poslovnog poduhvata. Od 7. Juna i tokom polovine Jula dešava se vrlo interesantna period za fianansije. Uspevaćete i da zaradite, ali vuče vas i  da proćerdate na neku vrlo lošu investiciju ili pogrešnu kupovinu, pa najbolje tada izbegavajte trošak, tako vam je najsigurnije. Druga polovina Jula i Avgust vas vuče  put, nećete sedeti kod kuće.  Takodje vam donose osobe sa puta, bilo da je u pitanju nešto vezano za posao ili druženje. Tokom Septembra vi ste usmereni na dešavanja oko nekrenina, kao i dešavanja u vezi sa roditeljima. Preporučuju vam se  i razne popravke  i renoviranja u tom periodu pa sve do 20. Oktobra.
VRLO TALIČAN TRENUTAK U GODINI ZA VAS JE OD 15. DO 18. OKTOBRA 2017. GODINE  POSEBNO NA POSLOVNOM PLANU. tAKODJE VMA SE PRUŽA MOGUĆNOST DA NEKI ZDRAVSTVENI PROBLEM REŠITE NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN.
Na ljubavnom planu mozda vam je i najlepši period od 23. Oktobra do kraja kalendarske 2017. Godine!
Zdravlje će vam biti najveći izazov u Maju mesecu. Uticaj nervoze pomešan sa ambicijom može uzbirkati vaš organizam. Ako u tom period budete radili i imali mnogo obaveza biće bolje za vas, jer ćete mnogo negativne energije tako istrošiti, a oni koji tada ne budu radili neka pripaze na astmu, i disajne puteve.  Zaposleni  neka se pripaze i povreda na radu tokom Maja meseca.
Rak
Delovanje Saturna
Najveći izazov vam je u polju zdravlja odnosno bolesti, pa čak i u smislu da drugima koji imaju probleam sa zdravljem treba vaša pomoć. Tek, vi ćete se često nalaziti po domovima zdravlja ili ćete  ići vi, ili vodati nekoga po lekarima. Takodje  Saturn je i u polju vašeg posla. Posao ili postaje vrlo mučan i težak ili ne vidite više svhu i poentu više. Nezadovoljstvo raste kod nekih Rakova od previše rada i umora, da bi kod Rakova drugih bilo pitanje svrhe koji oni stalno postavljaju, kao da se ne vide na tom random mestu više. U svakom slučaju nezadovoljstvo mora da naraste do te mere dok  vas ne naterala na promenu. 
Delovanje Jupitera 
Jupiter u vašem polju nekretnina daje  veliki podstrek kada je sredjivanje ili renoviranje stambenog prostora u pitnaju,  Dno horoskopa odnosno IV polje je takodje je i   polje privatnog biznisa, pa će neki Rakovi otvarati neku privatnu ili pre porodičnu firmu u kojoj će biti uključen još neki član porodice ili više njih.  Biće i onih Rakova koji će koristeći porodični novac menjati ili kupovati nekretninu i pokušati da uklope možda i  privatan i poslovni život u jednom isto prostoru. Kombinacije su razne a odluka je samo vaša. Ovako položen Jupiter stvara i odredjenu euforičnost i pojačane uzburkane emocije pa vi ne znate gde bi ste pre i šta bi ste pre rešavali. Čuvajte se loše organizacije i gubljena vrmena u jurnjavi i maštanju i gradjnju kula u oblacima, jer vreme za pozitivne promene vam može tako i proći.
Od 10. Oktobra pozicija Jupitera vam  zaista ide na ruku. Sreća je opet na vašoj strani posebno u ljubavi!

   Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere

Godina počinje sa mnogo planeta  u polju studiranja što je ujedno i polje inostranstva. A sve to u znaku konfuzije u znaku Riba. Neka vrlo čudna konfuzna priča se odvija oko studiranja i ispita. Srećom pa to može trajati samo do februara meseca. Neki Rakovi su trebali da odu van zemlje pa se nešto iskomplikovalo ili je neki dogovor sa osoboma iz inostranstva pao u vodu… Ali ne očajevajte jer se sva ta priča kristališe tokom februara meseca. Najbolji period za posao, poslovni status, napredovanje u karijeri  i uspešno ostvarenje vaših ciljeva dešava se u Februaru mesecu. Samo se trudite da izbegnete sukom sa autoritetima na poslu i u državnim službama tokom februara meseca, to vam može dosta zakomplikovati život. Tokom Marta i Aprila vi se opuštate i posvećujete druženjem sa prijateljima i opuštenijem, pošto ste prethodno odradili sve bitno što se moglo teenutno uraditi u vašem životu. Pazite se pomalo štetnog perioda od 22. Aprila do 05. Juna, ne donosite bitne odluke i  još bitnije držite jezik za zubima i pazite šta pričate, jer vam se mnogo sve može obiti o glavu. Tokom Juna je i ljubav u krugu prijatelja moguće pronaći. U Junu ste puni energije i ambicije. Vi jurišate da ostvarite svaki trenutni naum, može se desiti i da previše brzate i reaguejte previše silovito i pogrešno, što će biti i dobro za posao, ali u ljubavi može napraviti komplikacije i pogrešne zaključke sa druge strane. Vrlo dobre fiannsije i uspešne kupo-prodaje očekuju vas od 20. Jula i tokom čitavog avgusta. Septembar kako dodje, poziva vas put, i svaka vaša aktivnost i podstrek ili dolazi od nekog sa puta ili vi da bi ste rešili neke stvari morate na put u drugi grad ili svakodnevnim trčanjem po vašem  gradu rešavate razne poslove. Moguć je i kraći poslovni put u Septembru. Tokom jeseni na kratko odmarate u svoja četiri zida. Medjutim  od  10. Oktobra veliki Jupiter ulazi u vaše polje ljubavi i izlazaka pa dolazi i vaših 5 minuta!  Vi počinjete da živitite  punim plućima u narendih godinu dana. Posvećujete se opet izlascima i ljubavnom životu! Sads je sve moguće.   Godinu ipak završavate radno, al srećno.
Zdravlje
Moguće je da ćete neke svoje  simptome i preuveličati pa ćete biti malo i preplašeni slušajući šta se drugima sve dešava. Najbolje je godinu da posvetite starijim i bolesnim i tako manje osluškujete svoje telo i tražite sebi simptome raznih bolesti.  Istina je da će vam inunitet biti vrlo loš, pa ćete imati i razloga da se bavite malo i svojim zdravljem.
Lav
Delovanje Saturna
Još uvek za vas najveći izazov je ljubavni život koji vam ne da ni napred ni nazad, već više od godinu dana.  Vi ste zaglavljeni u situaciji koja mozda i nije nešto što bi ste nazvali ljubavlju, ali svakako jeste bitna životna lekcija koja vam je očito bila potrebna a došla je u vaš život u formi ljubavi koja obavezuje i pritoska a malo sreće i zadovoljstva nudi. Vi ste pred ozbiljnom odlukom otići ili ostati. Da li vam  je životnih lekcija tog tipa več dosta ili ćete “učiti “ još malo?  Stariji pripadnici znaka  Lava koji imaju decu, najveći izazov još uvek imaju u odnosu sa decom i borbi oko izazova koja deca preživavlju pa i oni zajedno sa njima. Akcenat je na najstarijem detetu.
Delovanje Jupitera
Život vam nudi stalne promene, u poslednjih nekoliko meseci pa i do oktobra 2017. Vama život donosi odredjeno ubrzanje, konstantnu dinamiku i promene koje su možda i rezultat vaše pojačane nervoze.  Jupiter u  polju promene mnogim Lavovima može doneti preseljenje na novu adresu, ali mnogi će samo mesecima juriti po gradu, i po razno – raznim aktivnostima koje sami sebi nameću da bi isrošili višak energije koju imaju. Najbitnije je da do Oktobra sredite neki bitan papir i dokument koji teba da predstavlja rešenje nekog vašeg problema i otvori vam bitna vrata u životu. To može biti neki serifikat, radna dozvola ili edukacija koja vas i u poslu gura napred. Sreća kroz braću  i sestre. Kao i pomoć od ostalih  rodjaka se može očekivati.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Izgleda da vam godina nije počela baš u najboljem raspoloženju. Nešto ste počeli sa mrčnim raspoloženjem ili mrzovoljom, tako da za Vas godina počinje tek od Februara meseca kada ćete tek oživeti i početi sa nekim poduhvatima. Studentima je Februar jako uspešan mesec, a ostalima se otvara put van zemlje, možda malo i neočekivano, ali prihvatite izazov, negde postoji šansa da to i ne bude nešta na duže staze, ipak promena će vam prijati. Od 10. Marta vas posao dobija šansu. Sukob sa ženskim autoritetom na poslu, vam može odložiti neki uspeh , ali ipak vi tokom Marta i Aprila kupite pozitivne poene, i konstantno neku saradnju ostvarujete sa strancima il stranim kompanijama. Ako vam se ponudi privatite i taj angazman van zemlje prihvatitem jer to iskutvo će vam dobro doći.  Od 21. Aprila i do Juna meseca ipak popuštate sa ambicijama i osvarujete neke kraće puteve u krugu prijatelja, više provoda radi.  Jun vam je dosta loš mesec pa ne započinjite ništa tada, a izbegnite i došenje odluka u tom mesecu! U svom element ste tek od 21. Jula, i opet imate kontakt sa ljudima  koji žive i rade van zemlje, gurate neke svoje ciljeve kroz kontakte sa njima.  Sada možete i uspeti i to na duže staze ugovoriti neki angažman.  Novac dolazi te kod Septembra i vi tada berete plodove svog rada i zalaganja iz prethodnih meseci. Od 10 . Oktobra neka sreća dolazi do vas i vaše porodice. Neophodna vam je neka promena za koju ćete sad imati i novca a  to sačekajte Novembar mesec.
ZA  VAS SU  DANI OKO 25. OKTOBRA 2017.  NAJSREĆNIJI PERIOD U  GODINI.  TADA ĆE VAS SREČA SLUŽITI VIŠE NEGO PAMET I TRUD,  PA POKUŠAJTE DA IZDEJSTVUJETE  TADA SVE ŠTO VAM JE BITNO.
Godinu završavate lepo u društvu, ljubavi i vremenu provednom sa partnerom i decom.
Zdravlje
 
 Zdravlje vam tokom ove godine neće predstavljati neki veliki problem, samo bi bilo dobro da održavate trenutno stanje i živite dinamično pa ćete se tako osećati i vitalnije.
Devica
Delovanje Saturna  
Za Device je i dalje najveći izazov jedan član porodice, roditelj ili problematika sa nekretninom. Upravo se blizi termin kada se sve mora rešiti. Vi sada rešavate pitanja za dalju budućnost. A one Device koje više i nisu u cvetu mladosti rešavaju i pitanje za starost. To može biti konačno rešenje oko krova nad glavom, članova porodice sa kojim a ćete ostati da živite kao i kod nekih Devica pokretanje posla koji bi obezbedio sigurnost u budućnosti. Rešite pravno –  imovinske odnose to vam je tokom ovih godina još i najvažnije, stairje device treba ida se postaraju oko ostavštine i definišu tu priču sa svojim potomcima, to je možda ovih par godina kod vas  i najvažnije.
Delovanje Jupitera 
 
Još uvek ste u godini kada je jedna od najvećih novčanih dobitaka vama na pragu. Ovaj period traje od Septembra 2016. do septembra 2017. godine, i u tom periodu mnogo toga ćete doborog dobiti. Imaćete u planu i neku veću investiciju jer novac koji budete držali u rukama je ipak svota koja se mora pametno  uložiti.  Device vole da ulože u  nešto konkretno ili stan ili posao, pa ćete tako i vi odreagovati. Zaista ste u godini kada berete plodove svog rada. Nezaposleni tokom godine neka potraže posao ili novi posao ako ste nezadovoljni postojećim, jer će vam biti ponudjen vrlo dobro plaćen posao pa ćete rešiti svoju situaciju i na duže staze kao taj posao prihvatite.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Godina vam počinje sa mnogo planeta u vašem polju veza odnosa i susreta, i partnerstava. Ali to ne znači da je situacija jednsotavna i jasna. Naime,  gro planeta u znaku Riba ( konfuzija,  zbunjenost ) komplikuje vaše medjuljudske odnose.  Neka nedefinisana situacija u vašim medjuljudskim odnosima ili u vezi definisaće se tek u od 03. Februara. U Februaru će vas ostaviti i teške misli i brige. Računajte da vi optimizam borbenost i volju dobijate u drugom delu zime. Od 10. Marta prilično ste aktivni po pitanju nekih vaših velikih planova. Ne prepustate ništa slučaju, posebno ste aktivni po pitanju studiranja ako ste mladji kao i moguć put van zemlje. Takodje odnosi sa strancima su aktuelni u Martu. Tokom proleća najviše se bavite nekim većim novcem, što pokušajem da više zaradite ili nadjete bolje plaćen posao,  dok oni koji neka sredstva imaju gledaju kako da ih ulože tokom proleća, i po tom pitanju ste vrlo ažurni posebno od druge polivine Marta do sredine Maja vi živite punim plućima, puni ste volje i adrenalina. Za posao i karijeru i uspehe bilo kog tipa najmoćniji period vama je od 25. Aprila do 05. Maja. Posle ovako ambiciozne prve polovine godine čeka vas opustanje i druženje tokom Juna i Jula. Leto je takodje dobro i za poslovne pregovore ali ne i za delovanje. Loša faza vam je u drugoj polovini Jula, tada nemojte ništa preduzimati niti  donositi bitne odluke ni nove početke. Rešenje problema ćete videti tek od druge polovine Jula, i tokom Avgusta vi dosta uspešno racionalizujete svoje izazove i rešavate dosta toga. Druga polovina leta nije baš najbolja za ljubav. Skloni ste tajnim čežljivim neiskazanim emocijama pa samim tim i neispunjenim željama i neiskazanim neuzvraćenim ljubavima. Izbegavajte vezivanje za bilo kog novog ko se pojavi u vašem zivotu tokom Jula i Avgusta meseca.
   Ali za ljubav vam je opet sjajan period od 19. Septembra do 14. Oktobra, svako poznanstov u tom period ima svoju dubinu i lepu perspektivu.
SREĆAN TRENUTAK ZA VAS JE OD 15. DO 18. OKTOBRA 2017. GODINE, A VI GA UPOTREBITE PO ŽELJI. VRLO LEPE VESTI MOŽETE TADA DOBITI, KLJUČAN DOKUMENT KOJI REŠAVA PROBLEM ALI I DOBITAN TIKET.
Finansijski vam je vrlo dobar period od 25. Oktobra do 08. Novembra. Takodje vrlo dinamičan i lep period za vas je od Oktobra  i poslednje tromesečje godine. Neki će poželeti i preseljenje i promenu boravka.
Zdravlje
Zdravlje vam ove godine neće biti naročiti problem hvala bogu, mada kod vas nervoza uvek titra u potaji. Mada vam situacija u kući i porodici, kao i briga oko krova nad glavom može stvoriti dodatne probleme sa stomakom.
Vaga
Delovanje Saturna  
Vama se nastavlja neki problem koji imate sa dokumentacijom ili nabavljanjem nekih papira i dokaza dozvola ili čekanjem bitnog papirološkog problema koji rešava neki vaš status i definiše vaše dalje mogućnosti.  E, period koji ste čekali za sve to je upravo ova godina, i sve ono što se prošle godine dugo čekalo će vam pasti u krilo.  Nekada nije u pitnaju na prvi pogled bitna stavka, ali vi znate da će taj dokument ili rešenje otvoriti vama nove mogućnosti jer vas je upravo to  i kočilo do sada. Odnos sa rodjacima i komšilukom će biti iz nekog razloga ključan tokom ove godine. Neki put vam se zatvara ali neki kraći putevi su nešto na šta će vas život prosto primorati. Svaka bitna situacija biće povezana sa daljim putem ili medjugradskom relacijom. Ništa vam ove godine  neće biti tu kod nogu. Ali to su upravo nove i osvežavajuće promene.
Delovanje Jupitera 
Ovo je ipak vaša godina, Jupiter je u vašem znaku do 10. Oktobra pa stoga sve što vam život nudi a u cilju poboljsanja vaših životnh uslova sada treba prihvatitit. Neke Vage će imati vrlo dobru poslovnu godinu, a neke kojima treba razrešenje na emotivnom planu, će moći na tom polju da definišu svoj emotivni pa čak  i bračni status.  Sve Vage imaju vrlo dinamičnu godinu punu putovanja i raznih dešavanja, kao što su svakodnevne sitne i priželjkivane promene. Mnogi će poželeti da se presale. Dobre vesti vam stižu i od braće i sestara, pa će se to nastaviti i naredne godine.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Inače deluje kao da vam je godina počela radno, možda malo monoton početak godine. Brinu vas razne brige, posebno u poslovnom okruženju, ne svidja mi se šta vam se dešava u kolektivu. Ali Februar je zato bolji mesec,  barem što se posla tiče.  Verujem da su mnoge Vage u ovu godinu ušle misleći i na zdravstvene probleme  koje treba da reše, tako da odmah posle praznika krenite i rešite to.  Februar rešava problem iz Januara. Ali moram biti iskrena i upozoriti vas na vrlo problematične odnose sa okruženjem, partnerom kao i ljudima sa kojima dolazite u susret inače, čak i svakodnevno. Varnice će blještati na sve strane. Odnosi će biti vrlo napeti a vaše reakcije možda i  previše burne! Početkom godine neka veza bi mogla da pukne i vrlo glasno. Ako ste do sada imali tihu i mirnu vezu ili možda tajnu vezu tokom Februara ona izlazi iz senke a reakcije okoline su svakako burne. Ova siuacija se može nastaviti i tokom Aprila al i prilično mirnije. Od 03. Marta do 16. Aprila vi se kao predomišljate i bavite odnosima i više nego što ste mislili, vi se borite mučite, ne puštate. Neki će započeti i sudski spor po pitanju novca, nasledstva ili alimentacije  imati tu vrstu borbe. Iskreno rečeno vi tek od 6. Juna možete da odahnete i tada za vas dolazi malo mirniji period kada sve teče glatko.
ZA VAGE  NAJSREĆNIJI TRENUTAK U GODINI JE IZMEDJU 11. I 13. NOVEMBRA. OVAJ EFEKAT ĆE SE NAJVIŠE ISKAZATI NA POLJU FINANSIJA I IZVORA PRIHODA. A FENOMENALAN JE PERIOD ZA NOVI POSAO.
 A na poslu ovo je vrlo uspešan period koji traje od 13. Juna -20. Jula pa se tada izborite za sebe i svoje ciljeve. Posle 20. Jula imate lepu fazu uživanja i druženja do 05. Septembra, posle toga sam Septembar je vrlo prazan, mada može doneti i razočarenja. U plus fazi ste opet od 25. Oktobra, i  muško – ženski onosi su sada vaša glavna tema.Jeste tek krajem godine ali Decembar vam je finansijski i najispaltiviji mesec u 2017. godini i tada se najviše i toši.
 Zdravlje
Zdravlje  je nešto lošije početkom godine, od Februara rešavajte tu problematiku, jer se inače sve može protegnuti i na ostatak godine ako ne rešito to na vreme. Ako budete bili poslovno angažovani tokom godine bićete zdraviji. Nezaposleni pripadnici znaka Vage će i sa zdravljem lošije prolaziti, pa zato se potrudite da radite šta god, samo da vam višak energije ne bi razarao telo posebno ženske organe i bubrege.
Škorpion
  Delovanje Saturna. 
 Za vas je ovo godina razrešenja vaše finansijske situacije. Mnogi Škorpioni će osvojiti novu sigurnost za godine koje slede, u vidu dugotrajnog i stabilnog izvora prihoda. Možda ćete samo vratiti dugove ( ako ih imate ) pa u vašem slučaju to označiti kamen koji vam pada sa srca po pitanju vaše novčane situacije. U tom slučaju krećete ispočetka, pametniji i mudriji. Dakle, od pozitivne nule. Mada će svakako biti novih životnih darova koja vam obećavaju sigurnost i oslonac za naredne godine.
Delovanje Jupitera
Škorpijama je ovo godina izazova zbog prevelikih planova i ambicija, koje vode u grešku. Izbegavajte tokom godine ponude iz inostranstva i  velika očekivanja vezana za ljude povezanih sa inostranstvom. Velika finansijska ulaganja za ovu godinu zaboravite barem od Oktobra , mada i do kraja ove kalendarske 2017. godine ako možete.  Ukratko rečeno, godina vam je takva da svaku veliku, lepu i šarenu lažu pretvara u jedno oglomno razočarenje koje vam može naštetiti zdravlju i oduzeti vam ogromnu količinu energije. Svakog ko vma nudi lepa obećanja i daje vam veliku nadu, u startu stavite po strani i tu osobu  i tu priču. Ne zalećite se, ne ulažite ozbiljan novac jer će biti proćerdan.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Škorpije ovu godinu počinju u svom stilu – MISTERIOZNO,  i to na ljubavnom planu. Nešto  ste mnogo tajnoviti ili nedefinisani. Starije Škorpije godinu počinju nekom problematikom sa decom, a svi ovi problemčići se ipak sredjuju tokom Februara meseca. Februar je za vas vrlo radan ali oko 20. februara neki stres na poslu uzrokovaće strašnu nervozu. Samo se čuvajte vaše nepromišljene reakcije, ali  i pokreta jer su moguće i povrede.  Ako radite na visinama ili sa električnom energijom u tom slučaju VELIKI oprez. Takodje bilo bi dobro da odete kod lekara tokom februara.
Škorpije su već godinama u fazi kada im život poprima neki novi tok, pa se to nastavlja i u ovoj godini. Od 10. Marta do 21. Aprila , oprezno u odnosima sa ljudima, posebno mladjim muškim prijateljima, kao i sa  muškom decom. A ako ste žensko, oprez sa partnerima i to mladjim od vas, jer su strašne varnice u pitanju, neke će ovo  odvesti u ljubavnu avaturu a neke  u napade posesivnosti.  Odnosi se komplikuju zbog nekog vašeg čudnog odnosa sa osobom sa posla.  Maj je za vas mesec promene i putovanja. Neka osoba iz drugog mesta vam dosta pomaže u rešavanju problema, i daje vam ponudu koja se ne odbija.  Očekuje vas kraći poslovni put u Maju, a moguće je i van zemlje, ali na kratko. Studenti će neki bitan pomak uraditi tokom leta, ili je u pitanju uspešan junski ispitni rok, ili radite neki finiš tokom leta da bi ste briljirali na jesen. Finansije su dobre tokom Jula i troši se na hedonizam i zadovoljstva. Avgust je mesec uspona. Poslovno vi briljirate!  Moguće je da vam se ponudi i neka bolja poslovna mogućnost, a oni koji posao nemaju, u Avgustu se nijedna ponuda ne propušta! Septembar i  Oktobar su dobri za poslove u kojm će vam pomoći prijatelji, mada je taj period Septembra i Oktobra i povezan sa ljubavnim životom i to sa nekim iz prijateljskih krugova, pa usamljene, eto rešenja od 21. Septembra do 23. Oktobra.
 Od II polovine Oktobra budite na  oprezu, jer BEZ OBZIRA sto Jupiter ulazi u vaš znak,  ipak  vam tih prvih mesec dana Jupitera u vašem znaku, sreća vam okreće ledja,  a vi se borite protiv zavisiti i ljubomore. Imate osećaj da vam rade iza ledja, a u stvari samo se služe vašim ličnim slabostima i propustima za koje ste vi lično krivi. Od Oktobra do kraja godine se borite protiv mnogih dogadjaja što stvarnih, što konstruisanih vašom paranojom.Čuvajte se vaše loše reakcije u ljubavnim dešavanjima na jesen. Dobra vest je i ta da od Oktobra meseca 2017. Jupiter posle 12 godina ponovo dolazi u vaš znak obećavajući vam pomoć i blago poboljšanje vaših prilika posebno na poslovno- finansijskom polju kao i na polju ljubavi i potomstva. Konkretna poboljšanja za va počinju tek od Novembra meseca.
Zdravlje
Zdravlje vam je vrlo promenljivo i nestabilno, posebno početkom godine. Neki Škorpioni će imati i konkretnu zdravstvenu krizu početkom 2017. god, koja će tražiti strpljenje i duži oporavak. Većina Škorpiona će imati tokom godine konkretnih stresova zbog problematične porodične situacije koja će im stvoriti zdravstveni kurslus.
Strelac
Delovanje Saturna
Ovaj ozbiljan namćor Saturn već je vrlo dugo u vašem znaku, davajući vam najbitnije životne lekcije. Ako ćete biti iskreni nije vam samo uzeo, slobodu, nešto vma je i dao.  Saturn vam je prethodnih dve godine i mnogo toga novog i konkretnog u vaš život i doneo. Nekima vrlo ozbiljan i konkretan posao, nekom prvu ozbiljnu konkretniju vezu, nekom brak a nekom i prvo potomstvo. Neki  stariji Strelčevi su ili će tek doći do stabilnosti i sigurnosti za starost, neki su otišl ii u penziju. Bilo kako bilo do kraja 2017. godine ako ovi procesi koje sam gore nabrojala se još nisu izdešavali u vašem životu, taj  efekat ćete ćete tek videti tokom ove godine.
Delovanje Jupitera
Vaš vladar Jupiter već je mesecima u lepršavom znaku Vage. Vi ste druželjubivi, okrenuti susretima, izlascima ili kućnim zabavama. Tek društveni život vam opet ide dobro u posednjih nekoliko par meseci i tako ćese nastaviti do oktobra 2017. Mnogi Strelčevi će ozbiljno razmišljati o tome da žele da nadju pertnera za ceo zivot, dakle, ućiće u brak ili bračnu zajednici a neki koji su od relativno skoro u braku  i očekuju potomstvo.
Mnoge želje će vam se ostvariti tokom ove godine, i to baš neke želje od kojih ste potpuno digli ruke, smatrajući da se to nikada neće desiti.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Godina vam počinje sa raznim dešavanjima u kući, bolje da ste izbeli neke radove u stanu tokom Januara meseca. Pazite malo koje društvo skupljate i obratite malo pažnju na neke osobe iz svoje okoline. Kad ste već tako umorni najblje je da prvih mesec dana godine mnogo odmarate isto više spavate. Februar će za vas da bude jedna od najaktivnijih meseci u godini. Rešićete sve što je stagniralo mesecima unazad.
MOĆAN I TALIČAN PERIOD ZA VES JE OD 16. DO 19. JULA KADA VAM SVE IDE NA RUKU I TADA GURAJTE I REŠAVANJE POSLOVNOG PROBLEMA ( BAREM SE POTRUDITE DA POSTIGNETE NEKI DOGOVOR ILI IZMAMITE OBEĆANJE ZA POSLOVNO POBOLJŠANJE ). TAKODJE ZA ODLIČAN PERIOD ZA ULAZAK U NOVU VEZU  ILI NOVI KORAK U STVARANJU ZAJEDNIČKE  BUDUĆNOSTI SA PARTNEROM.
Od 20. Aprila i tokom Maja meseca, vi izlazite iz svoje školjke i živite punim plućima. Vrlo opasan period za narušavanje medjuljudskih odnosa sa poslovnim partnerom kao i životnim, ljubavnim ili bračnim partnerom,  je od 22. Aprila – do 4. Juna. Pazite tada sta pričate, šta radite bićete, bez takta. Čak ćete imati i neprijatna iznenadjenje od suprotne strane, nećete samo vi biti krivi ovaj put. Ipak zbog velike ljubavi il poštovanja koje vlada u ovom odnosu sve će se izgladiti tokom Jula meseca. U Avgustu počinje sjajan period koji će trajti do sredine Septembra kad je moguć i put van zemlje. Period za vaš poslovni uspon je od 06. Septembra do 22. Oktobra kada trebate da ostvarite sve svoje poslovne ambicije i ostvarite čak i druge prioritete iako nisu povezani sa poslom.  Kada ste ovo sve odradili kratak predah imate od 23. Oktobra do 8.Novebra, kada za vas počinje težak period koji može trajati čak ido kraja  Januara 2018. godine.
 
Zdravlje
Iskreno rečeno zdravlje vam nije bas najbolje. Osećate hroničan umor i iscrpljenost pokušavajući da postignete nemoguće u životu. Poslednjih par godina su vas  mnogo istrošile i na vama se vidi umor, ili barem neka tupost i odsutnost sa vremena na vreme. Takodje bi  bilo dobro da proverite kičmu kada se dese razni bolovi u vratu i nogama.
Jarac
Delovanje Saturna  
Vaš vladar ima lepršaviju fazu u životu, u poslednjih godinu dana. Ne kažem da vam je sve dobro i lepo, ali velike promene kao i one pozitivne dešavaju se već više od godinu dan unazad pa tako imate još godinu dana vremena da mnogo toga promenite što bi ste  i sami nazvali nazvali nekom vrstom OSLOBODJENJA u vašem životu. Nekima će to biti izlzak iz mučne veze ili braka, nekima rešenje koje su dugo čekali a nekima i uspešan početak života i rada van zemlje. Bilo kako bilo, svim Jarčevima  znak  ili podznak neka će se velika vrata otovriti do kraja 2017. godine, posebno ako se to već nije desilo prošle 2016. godine.
Delovanje Jupitera 
Najveći pomak Jarčevi će imati na polju posla karijere i ličnih uspeha. Tokom 2017. god imaćete veliku pomoć od nekog uspešnog člana porodice kao i  od uspešnih ljudi uopšte, od dobro pozicioniranih, kao i od važnih institucija koje će vam izaći u susret. Mnogima će jedan od roditelja a najverovatnije otac, nešto vrlo bitno ponuditi ili vam konkretan problem rešiti.  Takodje bićete do Oktobra protežirani od autoriteta na poslu kao i što će van biti ponudjena sjajna prilika za napredovanjem. Vetar u ledja koji vam pozicionirani ljudi daju iskoristite na najbolji mogući način!
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere
Početkom godine samo mislite o nekim promenama kroz koje prolazite i koje još čekate da ostvarite, vi ste sada u prelaznoj fazi. Verovatno čekate neki papir, ali to se mnogo iskomplikovalo pa ćete do rešiti tek tokom februara meseca. Posle rešenja te papirološke situacije vi ćete konačno odahnuti i naći mir u okrilju vašeg doma tokom zime. Mnogi će čak biti i inspiriani da započnu neke radove u kući ili čak i privatan posao vodjen iz topline porodičnog gnezda što trebate definisatii završiti do 10. Marta.  Biće nekih silnih druženja gde ćete naći i osobu koja će vas prilično zainteresovati, ali zaljubljenost će izgleda ostati vaša tajna. Ipak u drugoj polovini Marta i prvoj polovini Aprila imaćete i vše hrabrosti pa nešto možda budete i izveli od svega. Tokom Maja melju vas poslovne obaveze, a mogli biste i konačno da odete do lekara što su neki jarčevi i odlagali. U kuci je situacija promenljiva, problem možete imati sa mladjom zenskom osobom, ćerkom, ili mladjom prijateljicom koja dolazi u kuću, rodjakom  itd. Od 04. Juna oprez, na polju medjuljudskih odnosa, pa čak i na polju poslovnih partnerstva. A posebno u odnosu sa intimnim ili bračnim partnerom gazite po minskom polju.Pokrenuće se teške teme oko nečijih očekivanja, jedna strana optužuje drugu da ne odgovara na potrebe i sve se pretvara u moguć raskid i opšti kuršlus. Pokušajte da reagujete hladnom glavom. Ova teška situacija će trajati do 20 . Jula. Ako izdržite u vezi , mnogo bolji perod vam ide tokom avgusta meseca kada sledi pomirenje i prašina se sleže. Takom Avgusta se porite za neki novac od dužnika, rekla bih. 
NAJTALIČNIJI PERIOD U GODINI SU VAM DANI KRAJEM AVGUSTA, TAČNIJE 25. 26. 27. 28. AVGUSTA. Tada gledajte da izdejstvujete za sebe sve što je moguće.
Sjajan period za vas je Septembar kada bi vam koristio i put van zemlje i jedan veliki lep odmor u grugu prijatelja i nekih mladjih ljudi od vas. Oktobar vam je poslovan mesec,  al krajem Oktobra ratna atmosfera se seli u polje karijere. Pazite se jedne velike svadje i konflikta sapredpostavljenim od kraja Oktobra i tokom čitavog novembra. Kraja godine vam je vrlo vrlo, lep period posebno od 11. Decembra, kada vi uspešno ostvarujete svoje želje!
Zdravlje
 Tokom godine vas drži s’ vremena na vreme neka slomljenost iscrpljenost i razočaranost, mada vam godina uopšte nije loša, pre bih rekla da vas je sustigao umor od prethodnnih dešavanja prethodnih godina.

Vodolija
Delovanje  Saturna 
 

Vas tradicionalni vladar Saturn već godinu i po dana je u slobodarskom znaku Strelac i tako će ostati tokom ove kalendarske godine.  Šta ovo sve znači?  Znači da  je tokom boravka Saturna u znaku strelca i do njegovog izlaska za vas mora da započne neka nova era u vašem životu, ali ta nova era pre svega donosi neko veliko oslobodjenje od prethodnih stega i nečega što vas je jako dugo gušilo. To može bi neka vrlo duga i mučna veza, brak, posao koji ste radili bez volje , pa ponekada ovo znači i da ćete se rešiti usamljenosti koj je postal mučna, ili za one koji posao dugo nisu imali rešiće se slobode dobiće novu obavezu u vidu nekog konkretnog posla posle duže vremena a samim tim i praznine koju je neki nedostatak u vašem životu stvorio. Mnogim Vodolijama se većina ovih situacija već desila prethodnih godinu i po dana, ali onima kojima jos nije, sigurno će se desiti najkasnije do kraja 2017. godine.
Delovanje Jupitera.  
Veliki dobrotvor i zaštitnik je vama već mesecima u polju ličnih snova, želja i slobode. Takodje sektor stranaca i inostranih zemalja, stranih kultura i religija su lekcije koje će vam se nuditi kroz putovanja, daleko od kuće, kao i kontaktima sa strancima u vašoj sopstvenoj zemlji.  Bilo kako bilo, na vas je red da izadjete iz svojih ograničenih okvira, što bi rekli da izadjete iz kutije, i upoznate mnogo veći svet od vašeg malog sveta u kojem živite pa barem poslednju deceniju vašeg života. Mladji će imati prilike da reše veliki deo obaveza na fakultetu. Starijim Vodolijama se otvaraju vrata druge bitne veze u životu, ili pak drugog braka. A mnogima  na vrata kuca i treće dete ako dvoje već imaju.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere. 
Godina vam počinje sa nekom čudnom zavrzlamom oko finansija. Da li čekate neku isplatu, ili ste ugovorili po meni čudan posao koji mnogo obećava a malo na kraju daje, ili ste čak nešto u vezi svog novca prikrili, al situacija je vrlo čudna i konfuzna. Naravno februar je tu da ovo klupko odmota i situaciju reši. Vrlo dinamičan period za vas kreće od početka Februara, vuče vas neki put. Loša strana je u tome što tokom Februara, neki sukob i svadju možete imati sa bratom ili setrom kao i sa rodjacima, ali ipak vas čeka dosta dobrih vesti u ovom mesecu. Gledajte da sredite neki bitan papir i dokument. U Martu vam neko sa puta dolazi u kuću. Takodje dosta ćete imati poseta tokom marta, kuća je puna biće druženja i susreta najviše u vašem privatnom prostoru. Čitavo proleće vi kontaktirate sa ljudima iz drog mesta, ugovarate susrete, što oni dolaze kod vas što vi kod njih, i tako sve to Juna meseca vi se družite i obnavljate neke stare kontakte. Jun vam je mesec izuzetno radan, sumnjam da ćete dobiti godišnji u Junu. Neki pripadnici znaka ili podznaka Vodolije će se tokom Juna osećati već pomalo iscrpljeno, pa bi valjalo da odu i do lekara i provere krvnu sliku. Anemija vam je naglašena tokom prve polovine leta, do 20. Jula. Od 20. Jula partnerski odnosi postaju vrlo uzbudljivi. Slobodne Vodolije osećaju izazov u jednoj vrlo energičnoj i temperamentnoj personi. Oni koji su u vezi, svog partnera ne mogu da prepoznaju, pokazuje svadljivost i sklonost da preti raskidom. Ili je medju vama nestalo strasti ili neko od vas dvoje pokazujene nesigurnost  i  ljubomoru.  Ako vam je do ove veze stalo potprudite se da izdržite ovo “ratno stanje” kao – tako do 05. Septembra. 
POSLEDNJIH NEKOLIKO DAMA AVGUSTA TACNIJE, TAČNIJE 25. 26.27. i 28. AVGUST DAJE VAN VETAR U LEDJA U VIDU POMOĆI NEKOG PRIJATELJA ILI KLUBA, GRUPE LJUDI  ILI NEKE ORGANIZACIJE. Ovu pomoć trebate prihvatitie jer se takva mogućnost ne odbija.
Partner tokom kraja Avgusta i Semtembra pokazuje već svoje bolje osobine, i da se nešto loše desilo sada, tokom septembra se situacija može popraviti. Ipak tokom Septembra i Oktobra vas guše neke negativne energije. Vi kao da gorite u zavisti i  ljubomore  koju dobro prikrivate, al tek s`vremena na vreme imate ciničan komentar koji vas odaje. N a jesen imate sreće sa tudjim novcem pa ste ili finansirani od nekog ili dobijate pozajmicu ili partneru ide u tom trenutku bolje sa novcem pa se oslanjate na njegove resurse. Lepa vest je da vam se optimizam i želja za druženjem vraća od 25. Oktobra, vi izlazite iz svoej ljušture i počinjete opet da živite punim plućima. Od 10. Oktobra na pomolu je jako dobra poslovna priča koja će svoj potencijal u potpunosti iskazati tek u sledećoj  2018. godini!
Zdravlje.   Vaše zdravlje će i ove godine zavisiti od nekih osoba iz kruga prijatelja koji su izgleda skloni da vam naprave neke problem ili se pak povlače razočarani nekim vašim losim potezima. Vrlo mučna situacija sa ljudima iz kruga nekog društva, kluba,  udruženja, kruga prijatelja ili društvene grupe vas može mnogo razočarati i uticati na pojavu nekih zdravstvenih simptoma.
Ribe
Delovanje Saturna.  
 
Ovo je godina prekretnice za Ribe, od nje se godina deli na  PRE i POSLE… Život im donosi nove bitne početke posebno na polju posla i karijere bitna je prekretnica. Takodje ovo je godina prioriteta, kada sve ono što se želeli prethodnih godina dobija šansu da se ostvari ali posebno kroz formiranje novih životnih statusa u raznim oblastima. Tu sapada promena statusa na svim životnim nivoima venčan / razveden, Zaposlen / nezaposlen. Podizanje na društvenim lestvicama ili pad sa njih. Poboljšanje javnog vašeg ugleda  ili javni progon i bruka. Prvo bitno zaposlenje ili odlazak u penziju. Neko će menjati bračni status, neko poslovni a neko će polako krenuti sam bez oslonca, ako je dug niz godina bio zaštićen i protežiran, u tom slučaju ovo  je godina osamostaljivanja za njih. Te promene donosi Saturn na vrhu vašeg horoskopa i nad X poljem, što je polje horoskopa koje predstavlja najbitnija životna dešavanja.
Delovanje Jupitera.  
2017. rodjenima sa znakom ili podznakom Riba donosi još dve ili tri zanimljive stvari. Imaće izvesnih peripetija, i problema koje će se srećom dobor završiti jer vas vaš andjeo čuvar štiti od goreg ispoda po vas. Na kraju ćete shvatiti da ste u nekoj lošoj situaciji na kraju dobro prošli. Ukoliko aplicirate za neki kredit dobićete ga.  Ista situacija je i sa nekim nasledstvom ako ste u godinama za to koje rodjeni u ovom znaku mogu očekivati. Takodje novac kao rezultat nekog sudskog procesa, kao odšteta ili alimentacija ili naknadu, imaće vrlo dobru završnicu povoljnu po vas.
Hronološka dešavanja –  Delovanje Marsa i Venere.
Početkom godine roj planeta je u vašem znaku, i sve vrvi od dogadjaja ali je sve vrlo komplikovano i nejasno, pa čitava situacija slabi vašu volju i uzima vam energiju. Izgleda  kao  da čekate na neku odluku i neko razrešenje vezano za vas vas. Iz tog razloga početkom godine imate neajsnoća u vezi sa daljim planovima. Ta nerešena situacija vas čini anksioznim a rešiće se dosta povoljno u februaru, kada ćete znati na čemu ste. Neka ljubavna veza posle duže vremena se ipak dogadja, izvor finansija se definiše, a vaše želje dobijaju na potencijalu za osvarenje. Ženske Ribe su povredjene ponašanjem partnera, dok su oni toga nesvesni. Oni ne vide stvari tako dramatično. Kraj februara i tokom marta dešavaju se nagle promene, posebno na polju finansija. Dzepovi vam se pune, al vama novac kao da se rasipa kako stigne do vas. Ipak ćete imati mogućnost da ga potrošite kako želite. Mart je nešto manje ali takodje vama dobar za novac. Tokom Marta moguć je i kaći put, pa čak i zvog posla. Ako tada pronadjete novi posao, on je ili u drugom gradu ili nekako terenski posao. Tokom Maja meseca možda mnogo vremena provodite u kući, da bi ste se odmorili  i napunili baterije ali tu su i porodične razmirice koje treba rešiti. Ljubavni život se uzburkava u Junu i do 20. Jula.  i to negde pored vode, može biti na moru, ili bazenu ili prosto u mestu koje leži na nekoj reci. Sada ima puno izlazaka a omiljena mesta će biti kafane i kafići sa intimnijom domaćom atmosferom.  
NAJSREĆNIJI  TERMIN ZA VAS U GODINI JE  16.17.18.  i  19.  JUL, KADA ŠTO SE KAŽE IMATE VIŠE SREĆE NEGO PAMETI, PA JE I UPOTREBITE NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN.  NAJVIŠE ĆE SE ODNOSITI NA POMOĆ I PODRŠKU PORODICE  I PARTNERA, PA NJIHOVE PONUDE U OVOM TERMINU NEMOJTE ODBIJATI!
Od 20. Jula je vrlo radno, pa će malo vas tada ići na godišnji odmor. Od 05. Septembra veliki oprez na ljubavnom i bračnom planu. Neki će ispravljati “krive drine”  sa partnerom, a drugi će se osećati kao da ih partner previše kritikuje. Čak i dobornamerna ponuda od strane partnera će biti nešto što ste skloni sa shvatite kao provokaciju i kritiku. Mnogo lepih pomaka se može desiti tokom Septembra i Oktobra u vašoj vezi, ali ne terajte mak na konac  i ne tražite problem tamo gde ga nema. Skloni ćete biti da neke lepe i dobronamerne predloge partnera shvatite kao forsiranje sa njegove strane i njegovu dominaciju. Od kraja Oktobra dobre mogućnosti dolaze iz daleka, iz udaljenih zemalja, od stranih kompanija, stranaca  i onih koji iz inostranstva dolaze.
 Zdravlje.  
Početkom godine se ne osećate baš sjajno. Svesni ste vaših slabosti  i boljki, a to  će vas pogurati da se možda i ozbiljnije zapitate o stilu i svog života i tome koliko je zdrav život vodite. Donećete neke nove odluke u cilju jačanja vašeg imuniteta. Uzećete svoje zdravlje u svoje ruke, pa ćete opet uspostavii kontrolu nad sobom i svojim životom.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *