Venera u Vodoliji

Od 06. marta . do 06. aprila Venera u Vodiliji ce ipak najvise pogodovati Vodolijama, ali dobro ce proci i Blizanci i Vage. Venera je mala sreca odnosno, mali benefik, pa popravlja i ulepsava ovaj deo godine za upravo nabrojane znakove, sto donosi dobro i ljudima koji nose ove podznake.  


   Hirovita, i divlja, dinamicna i razuzdana, ova zena prkosi pravilima!  U delu godine kada je Venera u Vodojiji, sa zenama se ne moze upravljati.  Nervoza, nestrpljenje je toliko jako da ona ne moze sedeti na jednom mestu. Ne moze da vas slusa duze od minuta, nista joj ne drzi paznju. 

Morate nuditi nesto stvarno novo i interesantno da bi ste je zaintrigirali. Kako Venera predstavlja i estetiku, tako ce devojke i zene u ovom periodu zeleti da se kite vestackim dodacima lepoti. Mnoge ce se ofarbati  u neku drugu boju, koristice smelije tonove u sminkanju ili ce naprosto poceti da nose smeliju garderobu.  Na ovoj Veneri mozete videti, cudnu sminku i, cudnu garderobu ali i razne color prelive na kosi.
Prakticna strana Venere u Vodoliji

Veze se naprasno formiraju ali i raskidaju, zavisno od vaseg hira, jer je ova Venera hirovita!  Veze koje zapocnu u ovom periodu ili su veliki ventil u zivotima tih dvoje ljudi, ili od te veze nema nista, na duze staze. Ova veza mora biti izuzetno opustena i prijateljska da bi trajala. Cim krenu stege rizik po vezu je veliki!  Mnoga prijateljstva  se formiraju ali i pucaju, brakovi takodje, komsijski odnosi trpe isti uticaj.  Atak na nerve je ovde vidljiv, jer je Vodolija skoro pa nervni slom, ali oporavak je brz.


   Korist od ovog dela godine cete izvuci ako date sebi malo slobode. Venera ovde, olaksava komunikaciju, spaja ljude, posebno  gore nabrojani znakovi i podzaci mogu ocekivati barem jedna vazan sustret koji ce mi doneti dobre vesti, ili bolje reci dogovor, na koji mogu racunati.  
Ostali znakovi bi bilo bolje da se ne nadaju nicemu, jer je uticaj Vodolije je – Danas vazi, sutra ne vazi!  Nikome osim gore nabrojanih znakova i podznaka ne obecavam pomak, ali osecaj oslobodjenja ce ipak postojati.   Finansije su vrlo nesigurne, a dzepovi se pune iz sasvim drugih izvora nego prethodnih meseci. Ako zapocnete posao tokom ovog perioda, plata nece biti redovna! 

Zasto je Venerau u Vodoliji hirovita?!   Zato sto je dosla iz Jarca, iz znaka stega, trpljenja, muke i patnje. Venera u Jarcu je trpela pritiske sa svih strana. Sada kada je usla u Vodoliju znak ludila i slobode, hira, leprsavosti i poleta, dobila je ventil.  

  Mnogo toga lose sam rekla za Veneru u Vodojiji ali treba imati na umu da je ona trenutno, samo pustena sa lanaca! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *