Venera u Jarcu


Venera u znaku Јarca odnosno njena pozicija, poznatija kao -cvet u blatu-,  – skamenjena lepota – ili – zgazeni cvet, – kako su mnogi astrolozi voleli da zovu ovu poziciju  Venere,  uskoro se blizi  svom kraju.  Na srecu do 6. marta Venera ce izaci iz Jarca, i vecina zena i devojaka ce odahnuti.  Ova pozicija  prijala je  zenskim  Jarcevima, odnosno onima koji su  Jarac znak ili  podznak, kao i zemljanim znakovima  generalno.  Svim ostalim devojkama i zenama je donela probleme,  jer Veneri ovde bas i nije mesto!  U periodima Venere u Jarcu emocije se ostavljaju po strani zarad nekih “ bitnijih” ciljeva.  Lepota se zapostavlja zbog  poslovnih obaveza,  zbog  umora. Odnosi se hlade i  postaju poslovni. Ovako nesto nikome ne odgovara ukoliko potraje.  Losa je situacija za medjuljudske odnose, za ljubavne , partnerske i bracne odnose takodje. Ljudi su prezauzeti,  pa Venerini principi  zabava, druzenje, ljubaznost, i osmeh se ostavljaju za neka vremena kada budemo bili manje optereceni. 

Veze koje su zapocele i zapocinju za vreme boravka Venere u Jarcu od 06.11.2013. do 05.03. 2014. god. imace elemente “poslovnog” braka. To ce biti ustogljena veza koja je pro forme, da bi osobe izgledale kompletno, kao da imaju partnera, ili supruznika, poslovnog partnera ili neki oblik oslonca. Ali osim te forme nema neke dubine u emocijama niti zainteresovanosti partnera jednog  za drugo. Veze koje se zapocnu tokom ovog perioda mogu signalizirati da su zapocete da bi se oformila porodica i da bi se zadovoljila zelja roditelja da im se deca vencaju i formiraju svoj dom i porodicu. Sam  pocetak veze  bude inicoran nekom vrstom interesa, da tako kazemo.  Najnesrecnija  u ovoj prici je zenska strana veze ili braka,  jer Venera pre svega predstavlja zene i njihovo zadovoljstvo svojim emotivnim i privatnim  zivotom.  Sada se zene osecaju zapostavljenima od partnera, ali i  one same ako su karijeristkinje, sada odlucuju da partnera ostave po strani, radi poslovnih obaveza i gradjenja sigurnosti i buducnosti.

Venera takodje predstavlja novac i zadovoljstvo materijalnim uslovima zivota. Nepotrebano je reci da su i novcani i finansijski prilivi tokom ovog perioda minimalni, tako da je nezadovoljstvo  sada celokupno!  Sta reci nego sacekajmo 05. Mart 🙂

Astrolog : Sladjana Rajevic

2 thoughts on “Venera u Jarcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *