Venera u Vagi – Jesenji ljubavni horoskop –


Boginja se radja iz morske pene.  Nimfe je ulepšavaju, pletu joj kosu, mažu je mirišljavim uljima. Ubrzo postaje muza, želja i cilj svakog boga i smrtnika…

Venera u Vagi daje na   prefinjenosti. Ovo su prijatni ljudi,  kulturni, odmereniVenera je ovde u svom sedištu, i  podržava sve što je ženski princip. Izuzetan  ukus  u obalačenju! Znaju odlično da sklope materijale, boje, dezene. Brine ih starost i gubitak lepote jer se nadmeće se sa drugim ženama. Ona ne voli ozbiljne teme, ni teške poslove. Bilo bi lepo kad bi život bio pesma, kad bi nam teklo med i mleko je ona to zaslužuje.       

Šta ONA  želi od ljubavi? 


Traži se lep  partner/ ka. Pada na estetiku i lepotu, formu.  Očekuje od muškarca da je podržava i izdržava. Želi udvaranje u visokom stilu, izlaske i provod, dobre lepe prefinjene poklone kolima može da se diči i hvali. Voli pojavljivanje u javnosti sa dobrom pratiljom ili  poratiocem. Hoće da vidi i da bude vidjena.  
Ova osoba se nada da će uspeti dobro da se uda. One koje  nisu baš  u sjajnoj situaciji, očekuju od muškarca i da im reši probleme i da ulaskom u brak dodju na “zelenu granu”.

Kakvu devojku  ON  traži?

Muskarac sa Venerom u vagi  je privučen  ženom “barbikom,“  i izveštačenom ako treba, važno je lepa!   Ako na ovu V eneru dodamo i aspekt sa Marsem, automatski su u problem,  jer biraju partnerku koja je jako poželjna.  Svestan je da je ta osoba i dalje meta i cilj ostalih  muškaraca. Svestan je da i dalje zavodi gde god je prisutna, a u isto vreme i poželjna. Konkurencija je svuda oko njega, pa eto ljubomore i želje da je drži uz sebe i kontroliše!Šta donosi horoskopskim znacima?   –  Jesenji ljubavni horoskop

Ovnu se ovako pozicionirana Venera nalazi u sedmom polju, pa ovde trenutno imamo jaču dozu Venere u susretima sa suprotnim polom.  Ubrzavaju se dešavanja kada je pojavljivanje u javnosti u pitanju. Tu su razne mogućnosti  i susreti.


Bikovi će osetiti veliku privlačnost od strane osobe iz  radnog okruženja. Vi i niste neki radnik  ali ćete sada hrliti na posao J  Obratite paynju na lepuskarstu osobu koja vrlo vredno i predano radi, možda i deo vašeg posla.


Blizancima je Venera zašla u polje zabave, izlazaka i provoda, pa samim ti ovde se otvara i novo polje u njihovom životu. I slobodni i zauzeti Blizanci će uživati  u flertu i druženju sa suprotnim polom.


Rak će u svom stilu više zabava priredjivati  u svojoj kući, al i će rado odlaziti i na proslave i slave, u tudje domove gde se radja volja  i vera da ga mozda tu negde čeka nova ljubav. Inače Rakovi vole domaćinsku atmosferu, pa i odlazak u kafanu može biti na njihovoj listi izlazaka.

Lava interesantne zgode čekaju na putivanju. Na putu do posla, sa posla. Ili u nekoj gradskoj gužvi! Mnogi Lavovi če čak i na put ići zbog ljubavi. Ako ste u vezi, osvežite svoje emocije putovanjem sa partnerom i ljubav će opet zasijati.

Device su  izgleda više zainteresovan za novac nego za ljubav, ali i to je neka vrsta ljubavi. Ljubav prema novcu! J   Šalu na stranu, izgleda da ste ljubav stavili negde na drugo mesto.  Ovin narednih dvadesetak dana nisu najbolje što vi možete.


Vaga znak  koji je ugostio Veneru, tako da su svi pogledi sada upreti ka njima. Možemo slobodno  reći da je pravo vreme da se sredite, da sredite frizuru, nabacite neko novo perje i vaše samopouzdanje će biti kao i pre. Vi ste magnet za suprotan pol.

Škorpijama je Venera iza ledja. Tako reći  u polju tajni. Neko vas tajno gleda, neko vas drži na oku, ali još ne sme da se izjasni. Veza u koju bi ste ušli u narednih dve tri nedelje, bi počela prilično tajno. U vašem stilu naravno.

Strelac –će moći da se pohvali da drži sve konce u svojim rukama. Vrlo moguća je ljubavno poznanstvo preko prijatelja, ali i  ljubav sa jednim konkretnim prijateljem. Razne mogućnosti će se otvoriti raznim Strelčevima a na vama je da birate.

Jarac – Nije vam prvi put da se pretrpavate poslom. Ali i Venera  je trenutno zašla u   vaše polje posla gde vam daje mogućnost da malo zastanete osvrnete se i primetite lepuskastu finu osobu koja vam daje svu podršku i pomoć. A nudi vam i srce na dlanu.

Vodolijama ovako položena Venera daje mogucnost da prošire vidike kada je ljubavu pitanju. Nekako drugačije  razmišljate po pitnju sadašnjeg partnera, sa više slobode. Smatrate da se vernost  zaslužuje, pa očekujete više od partnera. Ili vama oči počinju sa       „ švrljaju.“

Ribe  – će više uživati  u sekualnosti, i otvorenom zavodjenju i flertu. Čak će uživati  i da prave partnera ljubomornim. Razne dramatične scene su na pomolu. Ipak  će sve proći bez većih posledica. Finansije se poboljšavaju. 
Kompletan zivotni ili godisnji horoskop, zakazivanje na tel:

Mob. telefon:   060 333 50 89.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *