Venera Pluton konjukcija

Venera je u egzaktnoj konjukciji sa Plutonom. Opsesija i ljubav idu ruku pod ruku. Princip:- Ili si moja il nicija-….. ili – Ljubav do groba / milom il silom. Ovo je Had koji vuce Persefonu u podzemni svet.
Veze koje su započele ovih dana će imati prilicno jak obrt. I donose velike obrte u privatnom zivotu onih koji su u vezu ušli. Neki su posle dugoogdisnjeg samovanje ušli u vezu ovih dana, znam takve. Drugi su dugogodišnje veze prekinuli, ali se to neće tako lako završiti, mislim od partnera- ili partnerke se ne može tako lako pobeći. Kroz ovu vezu život vam se menja za 180* Nekome nabolje nekome nagore, kako- kome, videćemo. Čak i ako niste ušli u vezu ovih dana se nešto uzbudljivo dešava sa osobom sa kojom imate platonski odnos. Jedan takav odnos umire, a nekima se tek raspaljuje i to će trajati sve do oko nove godine.

 Venerin tip osobe ( može biti žensko u vezi ili muško sa dobinantnom Venerom u svom horoskopu) , pokušava da pobegnde od škorpionskog partnera krajem decembra, al se treća osoba ubacuje i nastavlja da prenosi poruke i želje Plutona ka Veneri, i uspeva opet da ih animira, pa sve do 10, januara, treća osoba u ovom odnosu igra ulogu glasnika i nekoga ko ih spaja.

Finansije su loše,većini, mada ima i nasledstva , mislim novaca od preminulih, kao i prljavo zaradjenog novca. Pokloni koje primite oko novogodišnjih praznika su ili preskupi ili morbidni ili bolje da ih nije ni bilo. Mnogi poklon neće ni dobiti što ce dramatično da prožive.
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *