Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 1

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 1 ,  Vi se 2015 god nalazite u  ličnoj godini broja  9 
Evo vas u godini kada sve što radite, zapravo radite za vas uspeh koji ćete doživeti tek tokom naredne godine 1- ce  Ne zvuči baš optimistično,  jel?    Ali tako je!    Godina broja devet, smatra se godinom žrtvovanja, godinom kada ćete konstantno imati osećaj da radite za tudju sreću, a vi sami od toga nećete na prvi pogled imati ništa. Pazite da vas ne uvuku u neko bespotrebno razbacivanje vaše energije i novca.
Lepo vam kažem, rad, i žrtvovanje radi boljeg sutra DA, ali ulaganje vašeg novca NE! I ovako ćete dovoljno raditi viže za dzabe nego za novac, radi neke vrse obuke ili da ne kažem ,,inicijacije’’- stoga nema potrebe da pored svog rada,  dajete i svoj novac!
Godina nije dobra za nove početke, ulazak u neku vezu od koje mnogo očekujete posebno ne ulazak u brak. Teški poslovi sada nisu za vas trenutno jer vam je fizička snaga na minimumu. Stvaralački poslovi vam idu od ruke. Takodje bilo koje vrste umetnosti. Ali plašim se da bi ste novac i uspeh od toga svega videli opet tek naredne godine, u godini 1-ce.
Što se zdravlja tiče za ovu godinu je karakterističan hronični umor, prezasićenost svim nadama i fantazijama. Mnogo ćete spavati i nemojte se libiti toga. Vašem nervnom sistemu je potreban odmor, a telo trazi da opusti mišiće još od prošlogodišnje napetosti.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *