Venera i Jupiter u zagrljaju 04. avgusta

Prva konjukcija se desila jos 01. jula, da bi se veenra i jupitar u medjuvremenu razdvojili. Vnere je nastavila svojim putem i ostavila Jupitera iza sebe.  Kasnije se Venera predomislila i  krenula retrogradno, pa tako opet je dosla na sastanak sa Jupiterom. Ova konjukcija se ponovo desava 04. avgusta i zaokruzuje oricu koja je posela tokom pocetka jula! Znacenje ovo konjukcije posledajte u nastavku teksta.


Venera i  Jupiter u povoljnom aspeku posebno u konjukciji, je nešto što svaki poznavalac  astrologije željno očekuje.  Ovaj planetarni dogoadjaj  otvara kapije prijateljstva, poštovanja i olakšava otvoreno iskazivanje  naklonosti i  ljubavi.

Vrlo je povoljan  perid za žene devojke.  Bavljene  svim ženskim zadovoljstvima je sada vrlo aktuelno, promena imidza, regulisanje kilograma, kupovina lepih haljina. Sada žene širom sveta žele da izgledaju što ženstvenije jer je ženstvenost konačna privlačnost u muško -ženskim odnosima.  Upravo je idealno vrememe za započinjanje ljubavnih veza kao i  venčanja, kao i poznanstava koja će  do kraja leta prerasti u intimnu  vezu. Praktičene strane

Praktičene strane ove  planetarne konstelacije su takodje su i  te što je povoljno vreme  za kupoprodaju vrednog nakita, umetnina, kao i  započinjanje sličnih poslovnih poduhvata.  Otvaranje biznisa koji se zasnima na ženskoj lepoti, prodaja opreme za frizerske salone i salone lepote, ulazak u takav biznis  tipa uvoz – izvoz. Započinjanje posla koji je povezan sa putovanjima, otvaranje turističke agnecije ili etno sela, malog raja za turiste, pojaviti se na tržištu sa bilo kakvom atraktivnom ponudom za strance turiste.  Jer ovaj asepkt upravo opisuje ljude koji mnogo putuju, odlaze u inostrtanstvo kao i strance koji dolaze kod nas. Ovo je strani novac, strani kapital i zarada od istog. Čime god da se bavite, pokušajte sada da proširite posao na interneacionalni nivo, reklamirajte svoj  biznis i šire daleko šire nego do sad. To će vam doneti  uspeh!   Odlazak u inostranstvo zbog zarade je nešto što se tokom leta izuzetno preporučuje.  Pokušajte da ugovorite neki angažman van zemlje, preko agencija specilalizovanih za to.
Ovi  planetarni aspekti najviše  dobrobiti  doneće  učesnicima u predstavi, dakle, onima kojima su Venera ili Jupiter vladari horoskopa, znaku  i podznaku  Bik,  znaku i podznaku Vaga.  Nadalje  znaku i podznaku i znaku Strelac  i znaku podznaku Ribe. Ove  osobe mogu očekivati vrlo lep period leta, vama  će se mnogo toga pokrenuti sa mrtve tačke u životu, pozitivne promene u partnerskim odnosima, lepa putovanja, druženja i nova poznanstva koja će se u budućnosti pokazati kao vrlo dobra i  kvalitetna.Konjukcija izmedju Venere i Jupitera će se opet ponoviti  04. Avgusta, tako  da neki procesi u skladu sa ovim aspektom počinju sada, ali moguće je da se realizacija nekih odnosa finalizira tek tokom početka avgusta meseca.
Sva dobrobit ovog aspekta prethodno napomenutih se najviše odnosi na ove znakove  i poznake kao i osobekojima ova konjukcija pada na same uglove horoskopa.  Za detaljen informacije možete da  zakažite konsultaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *