Mars u Lavu od 08. avgusta do 25. septembra

Mars je ušao  juče u znak Lava, znak izuzetne ambicije i moći.  Ovo posebno pogoduje Marsovim tipovima ličnosti, Ovnovima znak ili podznak kao i  Skorpionima znak ili podznak. Nadalje  i svima koji imaju X polje- polje karijere u znaku Lava.  Mars u Lavu će doneti neka poslovna poboljšanja ili šanse koje morate iskoristiti koliko god ste vični u ovom trenutku i koliko god možete da   “navodite vodu na svoju vodenicu”  trenutno.

 Sam Mars u lavu je vrlo srdit i  ponosan.  Apsolutno neskroman,  vreba  priliku do uspeha.  Svim ljudima inače daje više samopouzdanja , više konstruktivno uložene energije i mogućnost realizacije starih ciljeva i poslovnih ponuda, ili bilo kojih drugih ličnih ambicija.  Pošto je marsu u Lavu muška energija,  ovaj položaj dobro utiče na muški deo populacije dajući im hrabrosti pa samim tim i nove šanse,  posebno  ako te osobe spadaju u gore napomenute znake i  podznake.


Ovako položen  Mars  pripadnicima znaka i podznaka: 

 Ovan -donosi dobre poslovne mogućnosti i  šanse da ih iskoriste.  Kao i što im na ljubavnom planu donosi nove veze i poznanastva bazirana na fizičkoj privlačnosti.

Bik-  donosi neka burna dešavanja u kući i  porodici, ne obavezno ni loša ni dobra. Već planove i projekte oko rešavanja stambenog objekta ili presljenja.

Blicanci,  Marsu  Lavu donosi šanse za kracim putovanjem,  da li zbog posla ili ljubavi, zavisno od pola. Ženskim pripadnicima mozda  pre zbog jedne muške osobe,  a muškim pripadnicima malo više zbog  poslovne dinamike.  Oboma potpisivanje nekog papira i sredjivanje dokumentacije.

Rak – sjajna mogućnost poslovne zarade, naplaćivanje yaostalih potraživanja kao i ugovaranej ili yapočinjanje posle koji će doneti bolje finansijske prilive!

Lav, donosi buran period narednih par meseci, visok krvni pritisak, jer bi hteli sve da se rešii odmah, a život ide svojim tempom. Čuvajte se britkog jezika i svadja.

Devica, mars ce doneti neke tajne mogućnosti i planove ali , ne pričajte ih nikome jer će to sve pričekati na realiyaciju i više nego sto sada iygleda. Radite tiho u samoci.

Vage može doneti  burne odnose sa prijateljima kao i u dobrom tako i  lošem smislu. Sa jednim će se odnos popraviti i procvetati,  da bi vas druga osoba iz kruga prijatelja potpuno iziritirala.

Škorpioni,  neka očekuju  odlične ponude i šanse isto kao i Ovnovi, ali Škorpionima ovo direktno može uticati na velike promene u karijeri. Ovo vam može biti odskočna daska, i put za buduću karijeru.
Strelac  može prihvatiti rad u inostranstvu,rad sa   strancima , kao i rad za  strane kompanije.  Vrlo verovatan je i put van zemlje i to na duž vremenski period ili radna viza.

Jarac , će imati šansu da reši problem nasledstva ili deobe. Ova priča se takodje vezuje za novac drugih ljudi, rizične i špekulativne poslove ili novac od banaka. Jarčevimau braku bolji prilivi preko bračnog partnera.

Vodolije će ovaj Mars u Lavu iskoristiti za poravnjavanje računa sa parnerom. Neki će započeti novu burnu vezu,  a drugi će rizikovati ovu koju  imaju.  Oni koji ne mogu sami da rade poslove, dobiće ponudu za ortakuk.

Ribe će ovako planetarnu konstelaciju potrošiti na rad , rad i rad. Ovoliko skoro niste  radili. Odmorite se malo da ne biste imali problema sa zdravljem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *