Pun Mesec ostvaruje želje

Pun mesec u Biku  – Šta poželeti?


Pun Mesecu Biku tiče se materijalne sigurnosti.  Zatim trajnosti bilo čega što želite  da traje. Pun mesec u Biku je takodje želja za osnimanjem porodice!

Pun Meseec inače predstavlja potpuno ostvarenje.  Šta se tada poželi ,  može vrlo lako  u potpunosti  da se ostvari!  Posebno je bitno za poželeti bilo koju veliku promenu!   Zasto veliku promenu?  Pa baš iz razloga što znak Vodolije u kojem se utap nalazi upravo,  predstavlja revolucionarnu promenu u našim životima. Ponekada čak predstavlja i odluke za koje nam treba  prilicna petlja! Preporuke bi bile da osobe sa :

– znakom i podznakom u Ovnu  da slobodno i hrabro da priželjkuju finansijsko poboljšanje ili neku dobro odradjenu kupo-prodaju.

– znakom i podznakom u Biku uspeju da se oslobode prošlosti i nostalgije, posebno ako su daleko od kuće. MOGU ŽELETI I OSNOVANJE PORODICE!

– znakom i podznakom u Blizanacu da osvetle neke tajne i izadju iz samoprihvaćenih iluzija koje im uzimaju sreću, jer vam je Pun Mesecu  XII polju horoskopa-tajne i prošlost.

– znakom i podznakom u Raku slobodno i hrabro  planiraju   dalju  budućnost,  ali i da smisle strategiju kako to da ostvare.

– znakom i podznakom u Lavu da požele  da dobiju posao ili poboljšanje u karijeri.

– znakom i podznakom u Devici da požele ostvarenje nekog posla  vezanog za strance ili dalekim putovanjem i zaradom u inostranstvu.

– znakom i podznakom u Vagi  da reše problem nasledstva,  alimentacije, ili deobe.


– znakom i podznakom u Škorpiji  da požele rešenje bračnog statusa, pronalaženje  dobrog  partnera , ulazak u brak ili končan izlalaz iz njega.

– znakom i podznakom u Strelcu treba poželeti  isceljenje,  da konacno rešite neki zdravstveni problem koji vas dugo muci.

-znakom i podznakom u Jarcu da požele ostvarenje potomstva  ili  da pošalju blagoslov deci ako ih već imaju.

– znakom i podznakom u Vodoliji  trebaju da požele rešenje prolema vezanog za stambeni postori, krov nad glavom, kao i zdravlje majci.

– znakom i podznakom u Ribama da dobiju neki bitan papir, dobiju dozvolu, rešenje, diplomu , sertifikat i slično.

Zakažite konsultacije na broj

Mob. telefon:   060 333 50 89Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *