Ljubavni horoskop – Od 21. oktobra do 10. novembra

 Horoskop Mars , Venera i Jupiter uzagrljaju u Devici

Ova konstelacija erotskih planeta pojačana Jupiterom i to u znaku Device će mnoge prirpadnike  ovih znakova  ( Device, Bikove, Vage, Škorpione i Ovnove )  dovesti do tačke ključanja.  Na ljubavnom planu se može dešavati apsolutno svašta. Tačnije od ništa do svašta!  J  Konfuzija je u tome što su Mars i Venera večiti ljubavnici su spojeni,  ali u znaku čedne Device,  koja ne zna šta bi,  kako da se prepusti strastima,  ali i da u isto vreme razmišlja kalkuliše, da li u  tome više dobija ili gubi?  Kada je Devica u pitanju postoji i strah od zaraznih bolesti, od ogovaranja – šta ako se sazna, a sa druge strane Mars i Venera su čita strast, spontana, prirodna. Ovo je biološki nagon,  i potreba koja se potiskuje. A sve što se  potiskuje u stvari se samo odlaže do tačke pucanja.  Da situacija bude još teža,  svemu pomaže to sto je ova slika još pojačana spojem sa Jupiterom,  koji sve množi sa tri!    Ovi ljubavni izazovi mučiće  sve znakove po malo ali gore pomenute najviše.


Šta ova konstelacija donosi horoskopskim znacima i podznacima


Ovan-  Znaku Ovan ove planete padaju u polje posla rada i ljudi koje poznaje sa posla ili tamo susreće. Tako da se ovakvi izazove u ovim okolnostima i dešavaju. Može doći u obzir kolege sa posla kao i osobe sa kojima samo poslovno saradjujete.
Bik-  Vama će biti izuzetno teško da ovakve izazove izbegnete. Po meni vi ćete podleći iskušenju jer sve ovo padaju  u  vaše polje ljubavnih avantura pa je samim tim još jače. A znamo da je V polje horoskopa gde vam se sve odvija željno ljubavi J
Blizanci-  Kod vas sve ovo se prostire kroz polje kuće doma i private svojine, tako da se bliskost pojačava sa osobama iz vase najblize okoline. Druga strana IV polja horoskopa je ta  što  pa čak i sa osobame  iz daleke  prošlosti dolaze u žižu dešavanja u ovom kontekstu.
Rak –  Vama će neki kraći put otvoriti ovakvav scenario gde se inspiracija dešava neplanirano i brzopleto. Sa druge strane mnogi rakovi će na put ići upravo zbog strasti  i susreta. Takodje intimnost u prevoznom sredstvu je tipična za ovako postavljeno III polje horoskopa.
Lav – Polje podrške i finansija će biti meta borbe koja je pomešana i sa strašću. Neko sa kime ste poslovnom dilu sa kime se borite oko nekog profite će vas inspitisati i na mnogo više od zajedničke zarade.
Devica – Vi lično ste meta ovih dogadjaja. Suprotan pol prosto srlja ka vama, gledajući na prvi pogled  vi ste meta lakih udvarača. Medjutim ko malo bolje obrati pažnju može primetiti da ste upravo vi ti koji koketirate, mamite a onda se pravite nevešti!
Vaga- Ovom znaku čitava  avantura pada u polje ličnih tajni. Spremni ste na tajne susrete. Slobodni, ne žele  da se  ovo sazna. Medjutim, zauzetima  ovo poprima dramatičnije dimenzije jer je i  prisutna  opasnost da se sazna. Spoj ovako burnih planeta, više je  nego indiskretan sam  po sebi.
Škorpija – Slika ovih  ljubavnih susreta kod  vas pada u polje prijatelja, što za vas nije ništa neobično. Kod vas je uobičajena intimnost i sa prijateljima i neprijateljima i sa onima vama poznatima i polu poznatima, što ovo polje takodje i predstavlja u širem smislu.
Strelac – Kod pripadnika vašeg znaka ova  igra strasti pada u polje posla karijere i nadredjenih. U polje autoriteta kao i osoba na višem  statusnom nivou od vas i u firmi  a i šire. Tako da vi kao i uvek,  i ovaj put pucate dosta visoko. Neskromno u vašem stilu J
Jarac – Ćudljivom  Jarcu se ovakve igrarije dešavaju negde daleko, na dužem putu.  U  inostranstvu, kao i sa osobama koje su stranci ili tako funkcionišu, na relaciji zemlja  inostranstvo. Mladjim pripadnicima Jarca ovo u stvari označava dešavanja na fakultetu, odnosno  sa kolegama sa fakulteta.
Vodolija- Vama sve uvek odgovara, medjutim ovaj put vam se avanture dešavaju prikrivene velom tajne i misterije. Noću, daleko od svih i to po nekim skrivenim mestima .  Iako vas i ne zanima mnogo da se kijete, ali ćetem oati da udovoljite drugoj strani.
Ribe –Znak tajne i misterije,  ali ovaj put se prožima kroz polje javnosti. Intimnost na javnom mestu- možda,  vidite da je sada to  moderno pred kamerama u živim emisijama J.  Inače simbol strasti u polju parnterstava i javnih veza,  moze vezu koja je počela iz čiste strasti da dovede i do duge veze, pa čak jednog dana i do braka!
Zakažite konsultacije na broj

Mob. telefon:   060 333 50 89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *