Pun Mesec ostvaruje želje – Mesec u Devici


   Pun  će se desiti Mesec 22. Februara 2016. i  desiće se u znaku Device,  znaku skromnosti, posla i dnevnih obaveza.  Ovo je takodje znak zdravlja , lečenja, isceljenja  a posebno zdravog života i preventivnog lečenja.

 

 

    U vreme Meseca u Devici treba postiti barem jedan dan. Ovi dani imaju  veliki uticaj na detoksikaciju organizma, posebno jer Devica sklona postu i biljnoj hrani.
Dodatne preporuke čistite bilo šta iz svog života , na svom telu, mrlje na  garderobi.

–  Lečite kožu od ekscema i površinske prljavštine, čistite pore.

–  Započeti proces  lečenja i ozdravljenja. Bolesne biljke  lečiti . Bolesno drveće ako se ovih dana odreže –ozdraviće.

–  Dobri su dani za negu biljaka od kojih očekujete da se razgranaju i povećaju.

– Jedite više  salate,  nego hleba i mesa.

– Unesite so u organizam. Mesec u zemljanom znaku traži zemljani element,  a to je so i to su ostali minerali. 

 

                     Šta poželeti?     Savet za sve

 

     Šta je najefektnije poželeti kada  je Pun Mesec ( ispunjenje , punoća ) u znaku zdravlja ili željenog izlečenja, znaku posla za one koji imaju poslovnih problema, ili posao nemaju a žele ga,  ili onih koji žele neku poslovnu promenu na bolje. 

     Dobro je završiti sa nekim obavezama koje su vas previše trošile gde ste davali svoj maksimum.  Ali i od svega ovoga nabrojanog ćete dobiti dobre rezultate i zasluženu nagradu za svoj rad i trud!

 

 

              Preporuke bi bile da osobe sa :
                    –znakom i podznakom u Ovnu
     Pošto je Pun mesec u VI znaku  (polju ) od vas, a njime vlada Devica, preporuke su da  treba poželeti  isceljenje,  da konacno rešite neki zdravstveni problem koji vas dugo muči, kao i da se rešite nekih obaveza koje vam nikako više ne prijaju.
        Kako ovo polje predastavlja  i našu situaciju na poslu, dobro poželeti poboljšanje  uslova rada, ili novi posao , posebno za one koji posao nemaju.
       – znakom i podznakom u Biku
Pošto je Pun mesec u V znaku  (polju ) od vas, u simbolici Lava, korisno je
Poželeti  ostvarenje potomstva  ili  da pošalju blagoslov, uspehe deci ako decu ih već imaju.  
       Takodje V polje predstavlja i ljubav i zabavu, za usamljene ditno je poželeti novu lepu ljubav.   Kreativnost i hobiji, su takodje V polje, pa se valja sada tu pokazati.  Plasirajte svoje kreativne radove, zasijaće u punom sjaju.
      – znakom i podznakom u Blizancu
      Pošto je Pun mesec u IV  znaku  ( polju ) od vas, u simbolici Raka trebaju da požele rešenje prolema vezanog za stambeni postor, zatim zdravlje najstarijem članu porodice. Takodje je dobro razmišljati o rešavanju  problema da bi smo u starosti živeli mirno.
     Porodični biznis, nešto od čega porodica živi, je takodje nešto što možemo poboljšati molitvom u ovom periodu.
     – znakom i podznakom u Raku
    Pošto je Pun mesec u III  znaku  ( polju ) od vas, u simbolici Blizanaca, tako   rešenje bitne dokumentacije koja im otvara neka vrata, da dobiju neki bitan papir, dozvolu, rešenje, diplomu , sertifikat i slično.
     Izmirenje ili  poboljšan odnos, podrška od braće i sestara je ono čemu sad treba težiti takodje.  Neki kraći put, ako vam je potreban odmor i beg od teške svakodnevice zatražite takodje. 
    – znakom i podznakom u Lavu
     Pošto je Pun mesec u II znaku  ( polju ) od vas, u simbolici znaka Bika, savetuje vam se  da slobodno i hrabro da priželjkuju finansijsko poboljšanje. Ukoliko mislite da ne zaradjujetedovoljno, zatražite bolja redovna primanja.
        Ukoliko ste u fazi  da nešto bitno trebate da kupite ili prodate, meditirajte na  neku dobro odradjenu kupo-prodaju gde će obe strane biti zadovoljne!
      – znakom i podznakom u Devici 
     Pun  Mesec se nalazi u vašem znaku ili u vašem I polju horoskopa ako ste podznak Devica. Ovo  čini da uspeh i neko ispunjenje ide ka vama. Nemojte sada biti skromni!             Device trebaju da se mole da uspeju da se oslobode prošlosti i nostalgije.
      Ako su daleko od kuće, neka požele povratak kući,  osnivanje porodice ili prinovu takodje!
       – znakom i podznakom u Vagi
    Pošto je Pun mesec u XII  znaku  ( polju ) od vas, u simbolici znaka Riba, mnoge Vage treba da osvetle neke tajne,  izadju iz samoprihvaćenih iluzija koje im uzimaju sreću, jer vam je Pun Mesecu  XII polju horoskopa-tajne i prošlosti.
       Molite se takodje da  se oslobodite svojih tajnih strahova koji vas nagrizaju i blokiraju.  Meditirajte da razbijete blokade. 
       – znakom i podznakom u Škorpiji
      Pošto je Pun mesec u XI  znaku ( polju ) od vas, u simbolici Vodolije, vreme je da  poželite da sredite svoj društveni život, rešite problem iz kruga prijatelja, steknete i prihvatite neke nove ljude u svoj život.
     Škorpije trebaju slobodno i hrabro požele dalju  budućnost,  ali i da smisle strategiju kako to da ostvare. Vreme je za  ostvarivanje ličnih želja, pa čak i hirova .
        – znakom i podznakom u Strelcu
     Pošto je Pun mesec u X  znaku ( polju ) od vas, u simbolici Jarca, znači da ste jedna poslovni životni krug završili. Poželite sada da dobiju nov posao ili poželite veliko poboljšanje u svojoj karijeri.
      Takodje polje u kome vam se nalazi pun Mesec označava i moć i kontrolu nad svojim životom i sudbinom.  Meditirajte da u potpunosti držite uzde svoga života u svojim rukama, i oslobodite se tudje dominacije!
       -znakom i podznakom u Jarcu 
     Pošto je Pun mesec u   IX  znaku ( polju ) od vas, u simbolici Strelca, imaće efekta ukoliko se molite za ostvarenje nekog posla  vezanog za strance ili dalekim putovanjem i zaradom u inostranstvu.  Dobrobit dolazi i od rodjaka ili prijatelja koje imate van zemlje.  
     Takodje poželeti pomoć od moćnih i bogatih ili ljudi koji su u daleko u  boljoj poziciji od vas, pomoć nekoga ko bi vam pomogao da rešite neki problem.
       – znakom i podznakom u Vodoliji  
     Pošto je Pun mesec u   VIII  znaku ( polju ) od vas, u simbolici Škorpije, najviše efekta ćete imati ako sada želite da rešite  problem nasledstva,  alimentacije, ili deobe.  Ako ste u sudskom sporu gde potražujete neki novac ovako pozicioniran Mesec  će vam sada pomoći.
     Takodje ukoliko imate neke strahove VIII polje sada je vreme da se molite da ih rasvetlite i otklonite.  Ništa ne sve biti jače od vas!
       – znakom i podznakom u Ribama
      Pošto je Pun mesec u   VII  znaku ( polju ) od vas, u simbolici Vage,  pravo je vreme da Ribe meditiraju na rešenje bračnog ili partnerskog  statusa, pronalaženje  dobrog  partnera , ulazak u vezu, brak ili konačan izlalaz iz njega ako drugačije ne može.
     Još jedna mogućnost VII polja gde se sada nalazi vaš Mesec je  javni život,  prihvatanje i popularnost vas u socijalnim kontaktima. Takodje predstavlja osobe koje srećemo… Poželite sebi dobre i  korisne  susrete, poznanstva i sastanke! 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *