Kako vaš partner voli?
Ovan-  Kada ova osoba voli, toliko je hitra, brza. Inače hiperaktivni, Ovnovi u ljubavi dobijaju jos više energije.  Ne gleda gde ide i juri, spotiče se, sapliće. Uspeva da završi sve na vreme, ima više snage i volje. Želi tu osobu samo za sebe ne dozvoljavajući joj da diše. Ovaj sebični znak želi da bude centar vašeg univerzuma, i vi ćete morati da zaboravite na vaše uobičajene aktivnosti.  Sklon da vam objašnjava šta vama treba u životu i kako vi trebate provoditi svoje vreme.  Ipak valja mu / joj pokazati i zube, tek da zna gde mu / joj je mesto.

Bik – Ovo je miran hedonista koji ponekada i ako je jako zaljubljen, ne izgleda sludjeno, pre nekako  zamišljeno. Sedeće sa čašicom ili cigaretom  u ruci   zuri u jednu tačku. Ovaj tip osobe, želi odmah sigurnost i stabilnost. Obožavalac dugih veza i večnih brakova, ova osoba nije neki veliki avanturista. Ako smatra da pored sebe ima osobu koju je uvek želeo / želela, odmah će početi da planira kuću, dom, porodicu, zamišljajući drugu osobu i sebe zajedno sa decom, ispred neke kućice sa svećem. Iako ponekada neveran retko, skoro nikada ne nepušta bračnu luku.

Blizanac – Čas tamo čas vamo, uvek negde juri. Medjutim, ako je ova osoba zainteresovana njegovo /njeno kretanje se sužava oko vas u vidu koncentričnih krugova. Može se dugo vrteti oko vaše orbite kao da vam je satelit, mrmljajuću uvek nešto, i zbijajući šale.  Teško je ovu osobu shvatiti ozbiljno.  Vrlo nekonkretna osoba,  najčešće priča u alegorijama. Kao vetar, čas tu- čas tamo. Emotivno nezreli, sa manjkom ciljeva i hrabrosti mogu poznanstvo vrlo dugo držati na nivou prijateljstva. Druga krajnost ovih osoba je da idu iz veze u vezu, pri čemu je svaka podjednako plitka i beznačajna.

Rak – Ovo je jedan od retkih znakova koji sve svoje krije duboko u sebi. Krije zainteresovanost, krije zaljubljenost čak i od najbližih. Poriče da je zainteresovan za nekoga, štiti se iza hladne nezainteresovane fasade. Od trenutka kad prizna sebi zaljubljenost, mogu proći eoni dok ne dozvoli da još neko sazna za to. Od zaljubljenosti  do veze, kod ovih osoba put je dug i mučan. Tu ima mnogo neuzvraćenih ljubavi a malo realizovanih. Ipak, ove osobe traže životnog partnera a ne ljubavnika.

Lav – Ovo je spektakl majstor, svoju zainteresovanost pokazaće javno čak pred publikom!  To ova osoba inače najviše voli. Ako vas voli ova osoba će vas obasipati komplimentima koji su prilično nerealni. Bićete u  apsolutnom  superlativu. Promovisaće vas kod vaših prijatelja, poznanika a posebno potencijalnim poslodavcima. Reklamiraće vas kao da ste čudo nevidjeno!  A želeće istu promoćiju da dobija i od vas. Ovo su definitivno romantičari, znaju šta je popularno i poželjno ponašanje. 

Devica –  Smerna i stidljiva ova osoba će vrlo skromno pokušati da vam se uvek nadje pri ruci. Praktična Devica  želi da shvatite koliko oni vrede  i koliko će vam biti od koristi. Žele da vidite koliko su oni sposobni i skromni, možda ne interesantni na prvi pogled kao drugi, ali suštinski daleko vredniji od onih koji se okružuju lažnim sjajem. Potrudiće se da vas informiše o svemu što vas zanima i učestvuje u rešavanju vašeg problema. Ova osoba neće pričati prazne i jeftine priče,  – pokazaće –  vam koliko joj značite!

Vaga –  Da bi vaš šarmirali, bilo kog pola Vage da su, oni će se potruditi da izgledaju vrlo, vrlo lepo. I muškarci  i žene ovog znaka najčešće vole da su uvek “nalickani,”  ali za vas ih neće mrzeti ni da se presvlače pet puta na dan!  Izuzetna ljubaznost ovih osoba zna i da da  pogrešan signal, što njima ni malo ne smeta, ali zato će zasmetati vama kada shvatite da ste u iluziji.  Ako pokušava da vas privuče pokazaće, ova osoba će vam pokazati koliko je poželjna zavodeći sve oko sebe ali vodeći i vas tamo gde su njeni obovaoci, tek da vam pomogne u odluci.

Škorpija – Ova osoba kada nekoga želi to se pretvara u apsolutnu opsesiju. Kako su ovo opsesivni karakteri inače, u ljubavi  samo svu tu silovitu energiju preusmerava na jednu osobu a sve drugo zapostavi. Biće u stanju i da vas prati, špijunira, kontrološe preko interneta, i društvenih mrža. Njuškaće po vašem krugu prijatelja i poznanika. Od vas zahteva potpunu predaju. Ako je vas ljubav sa ovom osobom prošla, nemojte misliti da ćete se tako lako izvući iz ove veze!

Strelac – Evo pravog avanturiste kojem je teško da se smiripored bilo koga. Ukoliko je ova osoba zaista zainteresovana, pokušaće da vam objasni kako je njen/ njegov život interesantan, kako dosta putuje, ima mnogo prijatelja i uvek izlazi. Vodiće vas svuda da vidite kako ga/ je svi vole, i kako je svuda rado vidjen gost. Ako je nezainteresovan, ne brinite,  prosto ga nećete ni imati dugo u vidokugu. Ako vi pokušate da uhvatite Strelca, to će izgledati kao da mrežom hvatate lepira. Možete ga  i uhvatiti, ali  vrlo su sposobi da se oslobode i odlete, posebno ako osete da ste posesivni, da oduzimate partneru slobodu i da ste uvek isti i predvidivi. Dajte ovoj osobi slobodu ali i ograničenja.

Jarac – Ovo je stara čekalica. Spreman da dugo udvaranje, više godišnje, čak i višedecenijsko! Skloni i da se vraćaju starim proverenim osobama i ljubavima ili simpatijama iz mladosti. Važno je da jednog dana budete  njegovi/ njeni!  Ako je zainteresovan za vas dugo će vas i potanko analizirati upoznavati i studirati kao kakvu nauku. Želi da vidi sve vaše strane, vaše  snage i slabosti. Ako oseti da ste ispred njega / nje u životu, da živite brže, bolje, lepše slobodnije, može izgubiti samopouzdanje i povući se.  Medjutim ako vidi da ste sličnog životnog stila, postaće vaša senka  i veran prailac, očekujući isto i od vas. Gušiće vas posesivnošću i večitim ispitivanjen i kontrolisanjem.

Vodolija – Ovo je jedan od najvećih šarmera zodijaka. Kada želi da pridobije ljude, ili buduće partnera, ova osoba glumi  najboljeg prijatelja kojeg ste imali u zivotu i za kojeg ste čuli. Biće sve sto vam treba, kao kuhinjski aparat mulipraktik!  Zaspejavaće vas kad ste tužni, rešavaće vaše probleme, davaće vam neverovanu snagu i samopouzdanje. Promeniće vam život  i izvući vas iz vaše ljušture. Malo njih zna da je Vodoliji  ovo i osnovna funkcija. I  taman kada se vi zaljubite, on se već zasitio, i od veze uplašio.  Nestaje kako se i pojavo/ la, munjevitom brzinom, bez pozdrava. I nikada ne znate kada je zaista kraj, jer se pojavljuje i nestaje samo,  i samo po sopstvenoj potrebi!

Ribe – Evo osobe koja će vas krišom posmatrati mesecima i godinama, a zaljubljenost u vas biće njegova/ njena sveta tajna!  Skloni nesigurnosti u sebe  i  svoje kvalitete,  ove osobe će radije želeti da navedu vas da se zaljubite u njih,  nego što će vam olakšati da saznate za njihova osećanja prema vama. Svoju ljubav će pretočiti u umetničku formu i tako sebi olakšavati dušu.  Kada žele da zavedu, ove osobe znaju da postanu istinski  neodoljive, tajnovite a prelepe i šarmantne u isto vreme. Ovo je noćna nimfa koja privlači i mami vaše slabosti. Ako ih odbijete, povredili ste ih više nego da ste ih ubili.  Poraz jako teško podnose  i sporo kreću napred, ponekad su im potrebne i godine. Ako ostanete sa ovom osobom,  bićete najvoljenije biće i imaćete najlojalniju osobu pored sebe.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *