Podsetnik – Horoskop za 2016. godinu

Molim vas pročitajte   za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.
Ovan


Delovanje  Saturna.   Tokom 2016. Godine Ovnovi će imati ozbiljne izazove kada je u pitanju komunikacija sa inostranstvom ( rad van zemlje, turistička putovanja ), kao i sa strancima uopšteno (  ne samo sa ljudima stranaog porekla, već i sa domaćim ljudima koji žive  il  rade van zemlje.)  Vaše glavno pitanje narende godine biće otići ili ostati.  Za neke druge ovnove takodje, vratiti se u svoju zemlju ili se mučiti jos,   tamo daleko.  Sabiraćete za i protiv svakog dana.  Sve što više razmišljate,  manje ćete znati! Ovovi koji su studenti  ili još nisu završili tu fazu svog života, krajnje je vreme da se uozbiljite i odlučite, hoćete li studirati i završiti,  ili odustati! Ovaj uticaj će trajati čitave godine.

Delovanje Jupitera Druga situacija tokom 2016. god. odnosi se na činjenicu da je Jupiter ( dobrotvor, onaj koji pomaže, daje  šansu, rešava, ali i naglašava problem da bi on bio vidljiv,  pa se tako i pre rešio )  u vašem polju rada, posla , a posebno zdravlja, odnosno bolesti. Naredne godine se dosta bavite svojim  zdravljem. Idete po lekarima , analizama, tražite uzrok problema koji vas muči, a pritom nalazite još tri nova problema.   I  tako u krug, opet rešavate te probleme koje ste osvestili.  U isto vreme, posla imate preko glave,  a vi  ne znate,  da li se osećate loše od iscrpljenosti  ili  ste stvarno toliko bolesni?!   Ovaj uticaj će trajati do 10. septembra. Kasnije  Jupiter prelazi u vagu u znak partnerstava, pa se vaš partnerski život  menja. Neki će ući i u vezu koja će ih brzo odvesti do braka, a neki će razmišljati koliko su srećni u braku i šta žele da promene.

Delovanje Urana.   Već godinama Uran ( vesnik velikih promena, potpunih obrta za 180*,  promena poslovnog bračnog i ljubavnog statusa ) je u vašem znaku Ovna. Ovo samo potvrdjuje da se u vašem životu dogadja i menjaju kao grom iz vedra neba. Delujete i odlučujete u momentu. To je dobro za ono za šta vam već godinama treba hrabrosti da bi ste rešili.  Ali i loše, jer neke stvari radite bez razmišljanja o posledicama, bez plana o tome šta  i kako posle.  Ovaj uticaj će trajati još par godina!

    Delovanje Marsa.  Dobra vest je,  da je vaš vladar Mars ( simbol snage, volje, jakog karaktera, adrenalina, aktivnosti  i  cilja gde ulažete energiju ) u svom sedištu ( u svojoj moći ) u znaku Škorpiona, od  početka godine pa sve do 10 .Marta.  I to kod vas u životnoj oblasti : – velikog novca,- strasti, – adrenalina, čak i – fanatizma!   Nadalje  u polju – životnih opasnosti i kontakta sa opasnostima, – ljubavnih afera, – porodičnih nasledstva, novca od istih , – alimentacija i ostalih  – plaćanja koja drugi ljudi šalju vama ( iz bilo kog razloga). 
Tako da ćete šitave naredne godine juriti za velikim zaradama, za nekim novcem . Takodje ćete imati i smrtnih slučajeva u vašoj okolini.  Sve je to život, pun uspona i padova.  Ovi dogadjaji se dešavaju od početka godine do 10 . Marta,  pa opet od 28. Maja do 3. Avgusta.


Zdravlje.   Sigurno da je zdravlje jedan od vaših prioriteta tokom 2016. godine, kao sto rekoh, analize, lečenja, čak i traženje problema tamo gde ga nema. Ipak treba reći da će neki Ovnovi biti podvrgnuti operaciji,  što zbog zdravstvenih razloga, što zbog mozda i nekih manje neophodnih kao što su estetski zahvati!  Akcenat je na nervnom sistemu i sistemu za varenje, pa i disanju ( nos, sinusi).
Posao.   Definitivno ćete biti uspešni u svemu čega se latite. Čak toliko uspesni da ćete utrti sebi put za budućnost. Ove godine  ćete uraditi jedan od najbitnijih poslovnih poteza u možda i u vašem životu, do sad. Nemojte biti preskromni , ali nikako ni drčni kao što znate. Tokom ove godine u stanju ste i da stvorite jedan nov univerzum ali i potom da ga   uništite u svojoj silini i gluposti.  Zato budite pametni, ako je to uopšte moguće.
Ljubav.   Vas ljubavni život tokom ove godine bi se mogao opisati kao  neki ratni pohod. Vi kao da idete u osvajanje tvrdjave,  a ne da vodite ljubav. Takodje  treba reći da je kao i obično, ove godine vaš ljubavni život potpuno je okrenut zadovoljavanju strasti. Umislićete da mnogo volite,  i da ste mnogo voljeni. Ali svako ko gleda sa strane znaće da su to samo potrebe vašeg tela. Dušu ćete zadovoljavati neke druge godine. Zbog strasti će neke veze pa i  brkaovi i pucati a neki se i stvoriti.  Kako došlo – tako i otišlo. Najstrastveniji periodi  su  tokom  počrtka februara, zatim tokom aprila  i  jula  meseca.Bik

Delovanje Saturna.  Saturn vam je u  polju seksualnosti. Previse brinete i analizirate. Savet:  Budite samo prirodni  i vaše blockade će iščeznuti!
Takodje Saturn vam  je i u   polju  tudjeg novca: novac od  partnera ili bankarskih pozajmica, kao i od sudskih sporova.  On tu pravi probleme, zakrčenja  i frustrira  Bikove i moralno i finansijski. Neki dug vam stoji nad glavom i na vama se vrši pritisak da dug vratite.  Zbog te trenutno situacije  i nemoći vi ste vrlo nervozni i ako nervoza baš nije karakteristika vašeg  Znaka.  2016. nikako nemojte pozajmljivati novac ni od koga, ni fizickih lica ni banaka!  Sa velikim finansijskim ulaganjiam budite oprezni. Vuče vas da uložite u neki posao ali budite  vrlo svedeni u tom riziku.
Delovanje Jupitera.  Kako vam je ovaj simpatičan Bog Zevs u vašem polju ljubavi, i dece, pa mladima,  i onima koji se tako osećaju eto prave ljubavne sapunice sa nekom osobom  sa posla  najverovatnije. Plodnost  vam se povećava , pa ko želi dete ovo će biti odlična godine za njih!  Vrlo mladi neka budu obazrivi.  Starijim Bikovima koji imaju decu, 2016. God. će obeležiti neku sreću koju im deca prizaju. Vaši potomci prolaze kroz uspesan period,  i činice vas jako,  jako ponosnim roditeljem! 
Delovanje Marsa.  Početak godine za ljude rodjene u znaku Bika je sa Marsem u partnerskom polju, do Marta, zatim se ista situacija ponavlja tokom Juna pa sve do Avgusta, a ona u tim periodima  donosi moguće promene u odnosima. Nešto se na polju partnerstava menja za 180 stepeni u odnosu na tadašnju situaciju. Menjaju  se odnosi sa okolinom generalno, ali i što se partnerskog života tiče. To znači da za one koji su u vezi ili braku, ovaj period može doneti neko talasanje u vezi, i zato  ovaj period može biti uznemirujuć, pa čak i rizičan što se opstanka veze ili braka tiče, dok za usamljene isti aspekt  može biti pokretački, doneti aktivnija dešavanja nego inače.

Ljubav.   Na polju ljubavi ove godine bolje prolaze oni pripadnici znaka Bika koji su sami ili još nemaju rešen bračni status, od onih koji su u kraćim vezama ili braku.  Kod njih je situacija malo napatija, i daje ljubomorne episode koje eskaliraju u svadje pa i raskide. Ta opasnost sa nekim pauzama,  traje sve do avgusta meseca. 
Za slobodne je situacija potpuno obratna  i ovakava konstalacija planeta njima prija, jer donosi udvarače, i promenu – status quo situacije na ljubavnom polju. Pojavljuje se neko ko je zainteresovan za kontakt sa vama.  Malo je napadaniji po prirodi, nema dovoljno strpljenja, insistira na vezi sada i odmah.  Na vama je kako ćete odreagovati na tu osobu… Do 24. januara ste  nekako otvoreniji za samu komunikaciju sa okolinom, i samim tim i za taj partnerski odnos, ali ako se ta osoba pojavi posle 24. januara vi ste manje raspoplozeni, manje opušteni u komunikaciji.  Ali zato izbirljiviji, i ,,teži,, za okolinu generalno, a posebno za partenere, jer vam tada već pažnju odvlače neke druge stvari, neki vaš lični cilj, posao ili karijera. Egocentričniji ste i mislite na sebe, što druga strana vidi i oseća, pa to drugoj strani kvari probitan dobar utisak o vama i otežava tu relaciju vi – partner.  Mars će vam u prvom delu godine otvoriti finasijske apetite, i imaćete pojačanu želju za trošenjem, ali nad glavom imate problem sa starim dugom, kreditom , koji prvo morate da vratite.

Posao.  Kad je karijera u pitanju ove godine imate mogućnost odlaska na rad u inostranstvo ili bar ukoliko ste privatnik, saradnje za strancima ili stranim firmama, klijentima. Bilo šta bilo za vas sve to znači povećanje zarade i/ili  proširenje poslovanja. Na poslovnom planu se nudi se i neka priča, neka obećanja za velikom, brzom zaradom,  koja je preuveličana u odnosu na istinu. Boljitak predstoji ali na pošten način i osvajanjem malih ciljeva korak po korak, dok sa velikim ulaganjima možete da se razočarate, pa i da se razočarate u odnosu na vaša previsoka očekivanja. Iako je pomak značajan , vas bi mogao razočarati ukoliko ne stojite sa obe noge na zemlji ove godine. Naravučenije:  “Ne očekujte previše i dobićete mnogo!”

Zdravlje.  Tokom prve polovine godine obratite pažnju na zdravlje, neki problem možete rešavati i operativnim putem , bila to operacija donjih zuba, krajnika  ili neki ozbiljniji zahvat. Tek znajte da je to prava i neophodna odluka  da biste zdravstveni problem rešili.


Blizanac

Delovanje Saturna.   Glavni izazov 2016.god za vas će biti odnos sa drugima. Pod ovim podrazumevam partnerstva, poslovna a posebno emotivna, kao i  vaš javni život (vaša slika u društvu i širem okruženju- recimo javnosti ).  Svačega će ovde biti. Blizanci koji imaju vezu ili brak,  moraće dobro da se trude da ta veza sazri u nešto  bolje ili će velikom brzinom truliti.  Poslovna parnterstva će biti takodje pod znakom pitanja ako ih imate. Dešava se raskorak izmedju vaših stavova i stavova vaših poslovnih saradnika. Napetost će biti velika. Partnerstva su na testu ili ćete proći ili pasti. Jedno je sigurno,   borba će se velika voditi!   Oni koji funkcionisu solo, najlakse je reći da ne ulazite u parnterstva bilo kakvog tipa. Medjutim taj izazov i jeste vaša najbitnija lekcija koju učite već godinu dana a kroz istu “nastavu” i gradivo prolazite  i  naredne godine. “Tečaj “ se odužio.


    Delovanje Jupitera.  Ona blagodet i ona svetla strana vašeg života dešava
će  se u kući domu  i porodici.  Jupiter ( dobrotvor, onaj koji pomaže, daje  šansu il rešava, ali i naglašava problem da bi on bio vidljiv,  pa se tako i pre rešio. )  nalazi se u  vašem polju privatnog porodičnog gnezda i nekretnina. Neki član porodice zaradjuje veću količinu novca pa vi svi zajedno razmišljate kako to da  uložite u zajednicko dobro. Veliko sredjivanje , renoviranje, stana, ili čak i proširenje kuće će se dešavati. Vi ćete svakako planirati oko nekretnina. Možda čak i da prodate a nešto kupite. Pomenuto polje horoskopa predstavlja i privatan porodični biznis i tako dodjosmo do priče o poslu, koju ćemo nastaviti kasnije.

Delovanje  Marsa.  Vaša aktivnost će se ove godine vrteti oko posla, ( borbe za posao, pa potom dokazivanja na poslu i najzad potpunog izgaranja od rada ). Kada budete radili bićete zdravi, kada budete sedeli mars će vam praviti gomilu problema sa zdravljem. Ili ćete ići sa posla na posao ili ćete ici od lekara od lekara, pa vi vidite, šta vam se više svidja.
Takodje  Mars će vam napraviti  pravu oluju u ljubavi i partnerstvu čak i poslovnom. Iz dva navrata tokom godine, na proleće i na jesen, vi ćete gledati samo šta vas sve snalazi u ljubavi i sa poslovnim partnerima takodje.  Adrenalina  će biti i više nego što vam treba.


Posao.   Prvih par meseci godine, vi ste potpuno sludjeni!  Planirate jedno, pa se  očas posla sve promeni. Od 07. januara počinjete da razmišljate vrlo ozbiljno, što nije karakteristika vašeg znaka. Na pravom ste putu i znate šta želite,  imate čak  i strategiju!  Dosta ćete toga ostvariti do sredine februara. Medjutim  onda se vaša stvorena konstrukcija odjedanput  menja,  i vama nestaje sigurno tlo pod nogama. Pokušavate da se snadjete, ali ne uspevate sve do proleća!  Zato savet: Ne pravite ozbiljne planove do početka proleća. Od proleća ćete vredno raditi više nego ikada. Idealno za privatni biznis.


Zdravlje.  Zdravlje je tamo  gde i duševni mir, a do proleća ga i nema mnogo. Tu su problemi  sa disanjem, varenjem. Vi ste uznemireni.  Kada se situacija bude definisala biće vam bolje i zdravlje.  Vi ćete ove godine ipak najviše mira nalaziti u zatvorenom prostoru  – kod kuće, sto i nije vaša priroda, ali vaš je život tako smestio da bi ste se odmorili i sabrali.

Ljubav.  Tokom zime vi živite u nekim fantazijama, koliko je to stvarno koliko samo u vašoj glavi,  ali ne zanosite se samostvrenim iluzijama.  Od 24. Maja čeka vas razrešenje u vezi  ljubavi.  Tek ćete ondah znati na čemu ste,  i kako dalje.  Oko 25. Maja je situacija toliko napeta da  će neki Bliznaci izaći iz veze, a neki tek započeti novu ljubavnu priču. Moguća je jedna velika svadja u tom periodu za one u vezi  i braku. Čitavog leta vi rešavate ljubavna pitanja, koji počinju na proleće. Onda malo mira, pa  opet  tokom jeseni sve ispočetka.
Od kraja leta, se dešavaju  lepe vesti u  kući i porodici. Dobro je i za planove sa nekretninama.

Rak

Delovanje Saturna.  Saturn u polju rada , obaveza. Mnogi rakovi će izgarati na poslu , a mnogi će upravo osećati veliki pritisak. Kao da sav posao pada samo na vaša pleća, tako se osećate. Oslobodite sebe viška pritiska, koliko god da posao terao na ozbiljnost rugajte se tom Satunu i samo se smejte. Videćete da se on tako anulira!
 Zdravlje od vas traži veliko zalaganje i stalnu prisutnost da bi se neki posao na poslu ili u domu dobro obavili. Možda imate i obaveze da se pobrinete o nekom starom ili bolesnom članu porodice  i to vas dosta iscrpljuje. Ali drugačije se ne može, a i ne ide. Izgurajte svoje obaveze pošteno i do kraja,  jer to je deo vaših obaveza, ali i životne karme. Rakovi su rodjeni da se  brinu o deci, starima, bolesnim  ili nejakim.  Zato ih i ima mnogo medju medicinskim osobljem.

Delovanje Jupitera.  Do septembra vama se baš daje da negde jurite i putujete. Preporučuju vam se barem jednodnevne eksturzije s’ vremena na vreme. Sva sreća vam tokom godine  dolazi sa puta, ili je na putu srećete! 
 Ovo je godina koju ste dugo čekali kad je u pitanju neki porodični novac, ili sredjivanje problema sa pitanjem stanovanja.  Ako nemate svoju nekretinu, ili sredjivanje već postojeće nekretine, koja već duze vreme traži ulaganje, bili to veliki gradjevinski radovi, sredjivanje doma iznutra ili zapušteno pokućanstvo koje traži zamenu. Bilo kako bilo,  radost na polju porodice, kao i neka lična intima satisfakcija su ove godine vrlo evidentni. Neki osnivanju porodice, a drugi je proširuju. Srešno!

Delovanje Marsa.  Mars planeta akcije i dogadjanja se vama ove godine najviše  zadržava u polju ljubavi, dece, ali i u polju rada, zdravlja i obaveza. Mladji će se zaljubljivati brzo i strasno, dok će se onima sa manjom decom dosta vremena ove godine vrteti upravo oko njih. Ona će da  vas izmaraju do iznemoglosti,  ali će vas i nagraditi svojim uspesima i postignucima zbog kojih ćete biti ponostni na njih. Oni sa problematičnom decom u tinedzerskim godinama će vam zadavati malo više briga nego ranijih godina. Držite decu tog uzrasta na oku i izkontroliste ih malo bolje, jer su sada razuzdane prirode, i nepošlusnog karaktera. Nemojte samo dozvoliti da ona primate da ih kontrolišete jer ćete izazvati kontra efekat, probudićete kod njih srdzbu i bes, i napraviti u odnosu sa njima još i pregršt problema.   Mars u polju  rada i obaveza daje težak rad, ali za zadovoljavajuć novac.

Posao. Mnogi od vas će započeti privatan ili porodičan posao, dok će neki drugi otii u zasluženu penziju, a oni treći sve svoje ciljeve i planove ove godine vezati isključivo za porodicu. Rad  sa  strancima ili u inostranstvu, ulaganja u posao koji će se kasnije postepeno razvijati i krenuti da daje plodove.  Pomaci  su  mali ali trajani.  Vi ćete kroz posao ove godine osetiti i veliko olakšanje i oslobodjenje!

Ljubav.  Na polju partnerstva jedni se planovi i odnosi ruše, dok se drugi grade. Vi imate ozbiljne planove, želite da udjete u ozbiljniji odnos, sa osobom u koju ste zaljubljeni, to može biti osoba sa razlikom u godinama u odnosu na vas, stranac, ili osoba koja živi u inostranstvu. Početak zajedničkog života, brak, ali i trudnoća je ovde vrlo izvesna. Ljubav i odnosi se direktno vezuju za veći put ili osobu koja je povezana sa daljinama.

Zdravlje. Umor, ali i kostobolja, problem sa ledjima i zapuštenim horničnim bolestima, ili simptomima koje ste ignorisali,  sada  mogu zadavati više problma nego pre. Pritisci na radnom mestu će vam najviše oduzimati zdrav duh pa i telo , stvarajući probleme sa varenjem i probavom.

Lav

Delovanje Saturna.  Deca i ljubav vam zadaju probleme. Najstarije dete u porodici će vam  biti priličan izazov. Vi više ne uspevate da ga kontrolisete,  ono radi po svome makar pravilo i greške.  Tu nije sve baš kako sto biste vi hteli. Niti deca, za one koji ih imaju, niti osoba za koju ste zainteresovani,  se ne ponašaju onako kako biste vi to želali. Partner  vas opterećuje, zamara, teško vam pada njegova narav i to vam je tokom cele godine problem. Ovo je za Lavove godina koja im daje manje one razbribrige i opuštenosti.  Ali nije  sve tako loše, nastavite čitati!
Delovanje Jupitera. Ova planeta, povoljnih šansi,  dobrobiti  je ove godine u vaše polju novca i  samovrednovanja. Zaradjujete više nego ranije, skače vam ugled, zadovoljni ste svojim postignutim rezultatima, šepurite se okolo u svom stilu.  Mirni ste, imate  novca i za ono što ranije niste mogli da priuštite.  Jednostano vi sada uživate.  Jupiter vam je takodje u polju kupo-prodaje, pa vi dobro prolazite bez obzira šta od ovo dva radite. Ali oprez,  skloni ste da kupujete preskupe stvari, a od silne euforije povodom finansijskih mogućnosti čak i potpuno nepotrebne.  Setite se one  narodne : “Ko kupuje šta mu ne treba, prodavaće  i ono sto mu treba”.
Delovanje Marsa.  Aktivnost ove godine kod dolazi iz polja kuće, doma i porodice, ali i polja dece i ljubavnog života.  Izgleda da su vaši privatni problemi, i radosti vama ove godine najbitiniji. Dosta vremena provodite medju članovima svoje porodice i na njih trošite svu svoju  energiju. Za one slobodne tu su i neka ljubavna  udvaranja. U pokušaju da živite punim plućima , vi nailazite na zid. U pokušaju da se povučete vas nešto tera da se opet  aktivirate.   Čitave godine jedna noga vam  je na “gasu”  a druga na “kočnici,” kao da ni sami nećete znati šta želite a šta ne.


Posao. Vi ove godine negde do Septembra biste trebali da zaokružite svoje poslovne ciljeve. Ove godine završavate bitn životni posao, zaršavate školovanje, nudi vam se posao za ne zaposlene, ili unapredjenje za one zaposlene, ponuda posla u inostranstvu ili kod  firme sa inostranim vlasništvom. Takodje ako imate ličnih planova, privatnih, venčanje, razvod, otići  van zemlje, ostati, bitne kupoprodaje, ove godine ćete imati sreće da to ipak rešite. Nije  lako, ništa od toga ne pada sa neba, već  se od vas se zahteva velika odgovornost, i dokazivanje, pre  nego što vam se to da.  Ali  samo napred , budite ozbiljni i krčite sebi put…

Ljubav Ljubav je nepredvidljiva, promenljiva ove godine. Dolazi do veze sa osobom u koju ćete se zaljubiti, čak šta više, pokušavaćete da je zamislite i budućnost sa njom/ njim. U partnerstvo u jednom momentu može i nastati pritisak  za podizanjem vezan viši nivo, posebno za one koji su već neko vreme u vezi koja traje unazad već… pokušaj roditeljstva je moram da naglasim zbog Saturna u vašem V polju- dece  bojim se ove godine neuspešan.  Ali zato ima dana…ove godine ćete i ovako rešiti dosta toga, bićete zahvalni sudbini, pa korak po korak.  Doćiće  vreme i za to.

Zdravlje.  Zdravlje nije loše osim što dolazi do zamora, iscrpljenosti u jednom momentu, jedino ono narušava krvnu sliku. I pazite se prejedanja ove godine i visokog krvnog pritiska, i loše krvne slike vezano za masnoću, i trigleceride.  Ipak ove godine ništa tako zdravstveno ugrožni kao što je to bilo prošle godine.

Devica

Delovanje Saturna.   Vi zaista imate kompleksnu situaciju u kući i porodici. Sa jedne strane će biti bolje nego godinama do sad, jer će neki član porodice imati ozbiljniju životnu prčcu  posle dugo vremena, da li na poslovnom ili na emotivnom planu, a vama pada kamen sa srca. S druge strane,  Satrun onima koji su do sad imali stabilnost i  sigurnost,  definitivno odlučuje da izmakne oslonac.  Neće se to dešavati vama već onima koji zajedno sa vama dobrinose kućnom budzetu. Porodični budzet se topi, onima koji su živleli dobro do sad. Tu su i bolesni članovi porodice. Najstariji u kući će se mučiti sa zdravljem a vi morate sve to da nosite na svojim  ledjima, nema ko drugi. Planove oko nekretnina ostavite za neke bolje godine, za sada samo definšite vlasništvo nad nekretninom ili zemljom, a ništa više ne dirajte. Ne kupujte i ne prodajte, nije dobro vreme za to.
Delovanje Jupitera  Ovaj dobrotvor , andjeo na desnom ramenu kako vole da ga zovu, došao je i do vas.  Ali ovo ne znači da je sve sada sjajno , već da se na kraju sve dobro završava po vas. Vi  imate pomoć u odredjenoj okolnosti i imate žastitu, koje god muke da mučite.  Porodica  će biti  i izvor vaše sreće i brige tokom 2016 godine. Vi ćete čak biti i puni euforije u par navrata. Neki novac je u vašoj blizini. Kod vas , blizu vaših ruku. I vi ćete moći više nego godinama do sad. Planove koje ste odlagali  zbog nemanja novaca,  sada više neće biti tih prepreka.  Odličan je period za sredjivanje oko nekretnina. I neki novac tu i ulažete. Da li renovirate? Ili barem neku sobu preuredjujete kompletno, bilo kako bilo ali biće sjajno i vi 
ćete biti srećni!  Ali zaboravite na kupoprodaju.   
Delovanje  Marsa.  Tokom godine Mars ( akcja , energija ) će šetati od vašeg polja putovanja i otvorenog prostora, do polja kuće i porodice i zatvrenog prostora. Vi kao da čas putujete, čas se vraćate kući. Čini se kao da u par navrata bežite na neki put od porodičnih problema i haosa. Neki od vas će pokušati do se presale  i počnu da žive sami, ali nešto ne ide po planu pa se opet vraćate kući. Kao da cele  godine jurite negde kao obezglavljeni. Kad već imate toliko enegije,  bilo bi dobro da završite neki kurs ili obuku. Koristiće  vam,  jer će vam Mars biti u polju znanja  i veština.

Zdravlje.  Zdravlje će vam  u par navrata biti lošije, posebno kada  budete boravili u kući. Neka starija  osoba i situacija oko nje ce vam tesko padati, pa ćete biti bolje u doba dana kada ste na poslu. A kada se vratite kući i vas će sve boleti, jer će vam raspolozenje  biti u kući na minimunu. Ali porodične obaveze su obaveze i vi morate proći kroz tu fazu. Neko iz treba vašu pomoć!

Ljubav.  Od nekog raspoloženja, koje dobijate van kuće,  imaćete i volje da se bavite ljubavnim životom, čak ćete ga staviti i kao prioritet,  što uopšte nije uobičajen slučaj kod Devica.  Ovako raspolozenje za ljubav  ih uhvati jednom u 7 do 10 godina samo. Ovo je jedna od tih godina. Ali molim vas, budite realani, nemojte jedan problem rešiti a drugi praviti.
Posao.    Jupiter u vašem znaku  koji predstavlja i dokumente, će vam pomoći da resite neki papiroliški problem. Možete dobiti neki bitan dokument, potpis, pečat, dozvolu, diplomu, sertifikat, radnu dozvolu,  bilo šta što vam prilišno znaši , jer vam otvara  neka vrata i   konašno vas gura napred u životu.  Device koje imaju privatan  posao,  će imati sreću u nesreći.  Iz nekog problema ćete se dobro  isčupati na samom kraju!
Vaga

Delovanje Saturna. Saturn je blokada.  Što se planova, odlaska na put, ili nekog preseljenja tiče, Saturn ovde pravi odlaganje dogdjaja, tera na neko čekanje, od jednog dela godine do drugog.  Jer neka blokada postoji, možda zbog nekoga iz porodice, možda  “više sile”  u obliku  administrativnih problema, finansijskih ili vas jednostavno neko drži u iluzijama da želi da vam pomogne, a u stvari ne radi ništa. Bojim se da se cela priča prebacuje na kraj godine i ostaje za sledeću. Problemi sa papirima i dokumentacijom će najviše kočiti sve. Možda je problem jednostavan, napr. da vi nemate svu potrebnu dokumentaciju da neki problem rešite, a pribavljanje svega vas zamara jer traži previše vremena.

Delovanje Jupitera.  Jupiter u XII polju, polju  iluzije, prevare, lažnih obećanja i lažnih nada koje vam neko plasira, vam crpe energiju i uvode vas u začarano kolo ulaganja  svog vremena ali i novca u neku priču, poslovni poduhvat, od koga neće biti ništa. Što je priča veća, sto vas više uzbudjuje pomisao na to nesto, bio to put u inostranstvo, posao u kome se odlično zaradjuje, ili nesto treće, u glavnom sto je priča veća,  to će vaše razočarenje kasnije biti veće. Pokušajte da se setite ovoga, kada neka  DOBRA  priča krene da vam se plasira.

Delovanje Marsa  – Vagama je Mars planeta aktivnosti ove godine najviše boravi u II i III polju horoskopa, polju novca, zarade ali i preterane potrošnje novca, zatim,  polju pregovora, dokumentacije, ili doskolovavanja.  Zaradjivaćete ili ćete dolaziti do novca više,  pa ćete se baciti na ispunjavanje svojih želja ali i hirova. Pazite Vage da se ne preracunate u kalkulaciji koliko zaradjujete , u odnosu na to koliko trošite, jer biste se opet mogle naći na ravnoj nuli. Tokom prve polovine godine, takodje od aprila pa nadalje planirate neki put, preselenje  možda, isti aspekt može značiti završavanje nekog kursa, obuke, ali i nekog bitnog dokumenta. Dosta ste prvih meseci godine rastrzani oko nekog svog cilja za koje je potrebno prvo da sredite neki papir ili dobijete nečiju dozvolu, licencu, sertifikat, vizu… Isti period godine je odličan za dogovore, pregovore, poslovne prirode.


Ljubav. Na pomolu je potpuno iznenadna zaljubljenost, skoro pa opsednutost nekom osobom  sa kojom ulazite u neku vrstu odnosa. Ovde su strasti prejake da bi se uspešno razmišljalo glavom i tome šta vi od ovog odnosa dobijate a koliko ulažete sebe. Čak su i ljubomore i svadje jake, jer ne možete da kontrolišete svoje emocije ni vi ni partner.  Veza sa ovom osobom, će vam obojiti čitavu godinu, jer ćete skoro svu svoju energiju trošiti na taj odnos. Pazite samo da partnera ne opterećujete previše, jer on iz nekog razloga želi i odredjenu vrstu slobode, pa ukoliko ga suviše pritiskate ovaj odnos, veza, može potpuno ne najavljeno i pući. Da bi opstao treba da više slušate, i poštujete partnerovo vreme i njegove potrebe.
Posao.  Ove godine se dešavaju promene na polju posla i karijere. Ko je imao posao daje otkaz , ali ko posao nema nalazi posao iznanada gde hitno negde treba da upadne,  gde treba radnik jer  nakoga trebate da zamenite. Bojim se da je posao na crno, jer se iz vašeg polja rada  vidi neka skrivenost, netreansparentnost, ali bar ćete neki posao naći. A i ni zarada ne biti loša. Sve se dešava brzo bez previše vremena da se o tome misli. Druga mogućnost za one koji su u random odnosu, pri većoj firmi, je da menjate mesto gde radite, ukoliko je firma velika pa ima više lokala.  Za one koji promene ne žele treba da se uzdrže od donošenja naglih i preuranjenih odluka, obuzeti nekim drugim obećanjima za neki drugi posao od koga neće biti ništa, ili završite u nezavidnijoj situaciji od one u kojoj ste bili.
Zdravlje.  Muči vas nedostatak energije, malodušnost i apatija. Malokrvnost, nizak pritisak, nejasni simptomi koji se teško tumače, a sve je 100 posto povezano sa psihom, zbog živtnih okolnosti i nekig razočarenja, koja se ne mogu laboratoriski detektovati. Od fizičkih bolesti obratite pažnju na pojavu cisti, i upala linfi, ali i probleme na stopalima.

Škorpion

  Delovanje Saturna.  S’ obzirom da je Saturn- izazov,   u vašem polju samopouzdanja, novca, zarada, poklona, ali i kupo-prodaja… Bitno je reći da vam se kupovna moć menja. Mnogi škorpioni će biti nezadovoljni svojom zaradom. Po svemu sudeći neki će imati i problema sa poslom ili isplatama.  S’ druge strane, pola škorpiona se dobiti priliku za posao gde će zaradjivati opet posle dužeg vremena.  Sve u svemu borba sa resursima.  U nestašici novca neki će hteti da prodaju nekretnine. To nemojte raditi , jer ćete dobiti mnogo manje nego što ono vredi. Takodje investiranje novca u neki kao biznis il nepokrentost  bi bio takodje veliki promašaj. Ne činite nikakve rizike.  Radite i živite sa onim što imate.  Dugovi se jesu nagomilali, ali  vi ste ih i stvorili.  Svaki brzopotezni pokušaj da rešite problem, ubaciće vas u još veći!   Ovaj uticaj ce trajati čitave godine.
 Jupiter će vam  pokazati gde je izlaz.   Čitajte dalje.
Delovanje Jupitera.  Tokom 2016. god. Jupiter ( dobrotvor, onaj koji pomaže, daje  šansu il rešava, ali i naglašava problem da bi on bio vidljiv,  pa se tako i pre rešio. )   je u vašem polju  želja, nadanja, prijatelja, kruga ljudi koji ste sami odabrali, udruženja, klubova, timova pa čak i političkih partija. Ovo je način na koji ćete videti rešenje vaših problema. Da  objasnim.  Imaćete priličnu pomoć nekog iz kruga prijatelja. Pomoć osobe koja je skromna, ne obećava mnogo a uradi i više nego što je nagovestio. To može biti sitnica za njega / nju , ali  veliko rešenje za vas!  Moram reći da je ovo godina kada je velika šansa da se borite posle dugo vremena za svoju povišicu plate, za neke olakšice. Neki će naplatiti i nešto  od države, a veliki broj škorpiona i rešiti nekakav svoj  socijalni status: -naći posao, otici u penziju, dobiti povišicu itd, ili investicionu pomoć države ili nekog drugog,  za osnivanje biznisa.
Delovanje  Marsa.  Da li je dobra ili loša vest je,  da je vas vladar Mars  (simbol snage, volje, jakog karaktera, adrenalina, aktivnosti  i  cilja gde ulažete energiju ) u par navrata tokom  2016. po nekoliko meseci, u vašem ličnom polju horoskopa, koje predstavlja  svu vašu energiju, čak i fizički izgled, stremljenja, sve što ide ka vama i sve ono što vi emitujete. Vaše lično  delovanje.  Ovaj aspekt će vam  dati izuzetnu energiju, osećaj moći, činjenicu da ćete vi često voditi igru i kad dobrobiti ali i  ka propasti.  Jer  je Mars – silovit, hrabar, šarmantan ali i lud i glup.  Upadaćete u neke veze, seksualne afere,  izazivati i biti izazvani u svakom pogledu poslovnom i ljubavnom.  Savet:  Da bi ste potrosili višak energije učite u neko veliko fizičko ili mentalno trošenje. Da li će te početi da se bavite sportom ili ćete raditi posao u kojem ćete izgarati dan i noć, nebitno je,  bitno je da se energija troši, jer ako se nagomilava, udariće vas pravo u glavu!  I tako smo došli do zdravlja.

Zdravlje.   Zbog boravka vašeg vladara Marsa  u polju vašeg tela  a posebno glave, vi ćete imati neverovatan višak energije, koja dolazi od jakog adrenalina. Takodje ćete imati prebrze pokrete, pa eto povreda. Nadam se da se nećete baviti tučama, ali povrede na radu su takodje moguće, pa oprez. Budite oprezni sa oštrim predmetima, izbegavajte kontakat sa oruzjem i ljudima koji ga nose. Ne držite nogu na gasu, budite pametni –a ko je to uopšte moguće ( za vas važi isto što i  za ovnove ).
Akcenat je na povredama, migrenama, krvarenjima, upalnim procesima, sinusima, možda čak i neka operacija se desni.

Posao.   Mnogo, mnogo, mnogo rada. Trudite se da neko ne primeti vašu preveliku energiju i pokuša da vas lepo iskoristi za svoje ciljeve. Radite, ali i zahtevajte svoj deo kolača. Toliko ćete kuburiti sa novcem da ćete se opametiti i početi da  zahtevate i šta zaslužujete ista ne zaslužujete. Novac će do vas dolaziti a jos brže odlaziti , na razne dugove koje imate. Neku  šansu ste verovatno izvukli prošle godine, neki  novi posao dogovorili sada samo  trebate prionuti na rad.  Godina je dokazivanja.

Ljubav.   Ljubavno ludilo za vas počinje još od kraja 2015!  Mnogo ćete se truditi da privučete suprotan pol, možda i previše. Za žene ovog znaka ili podznaka,  savet da ne budu previše napadne pa čak i vulgarne. Muškarci će se dokazivati ljubavnim aferama. Reč –  ljubav je možda pogrešan  termin  za ono što  vas čeka ove godine,  ali i to dodje na red.  Ljubavne svadje će takodje biti još jedan  od vaših hobija tokom godine. Samo nemojte da ulećete u neke brakove, baš i nije godina za to.


Strelac

Delovanje Saturna.   Ovaj donosilac ozbiljnih dešavanja i krucijalnih životnih promena je već drugu godinu u vašem znaku i činejenica je to da vas je uozbiljio, spustio na zemlju.  Dete iz vas je nestalo, ali zato kao da prihvatate odgovornosti od kojih ste pre bežali.  Skloni ste da započnete  ozbiljnije poslove, ali  i na veze vi ćete već mesecima da gledate ozbiljnije. Takodje,  taj Satrun vlada vašim sektorom novca, pa ste počeli od 2015. godine ozbiljnije i da zaradjujete. I to se sve nastavlja, ali sa dodatnim odgovornostima  koji će vas prilično pritiskati. Bez obzira na to što vam je teško i ne znate više gde udarate, vi ste zadovoljni postignutim i svim pridobijenim u poslednjih  godinu dana, što se nastavlja  sve isto i tokom 2016.  Malo vas Saturn i baca u neke tmurnije faze, upadate  u neke pomore, ali  sve su to faze i sve je prolazno.
Delovanje Jupitera.  Vaš vladar Jupiter  od leta 2015. boravi u znaku Device, što godi Devicama,  ali ne i vama.  Vas to sve sputava. Medjutim, donelo vam  je mnogo posla. Nekima će taj Jupiter možda jedan posao i uzeti, ali zato drugi doneti. U svakom slučaju dosta ste se spustili na zemlju  zahvaljujući ovim svim zemljanim uticajima.  Takodje,  on boravi u vašem polju posla i karijere, pa ste se vi baš ustremili!  Mnogi Strelčevi će dobiti diplomu, započeti karijeru, a neki će morati  da menjaju posao zbog nečeg boljeg po njih. Velika pomoć jednog od roditelja će vam mnogo značiti. Takodje zaštita od nekog  autoriteta, moćnika, osobe na položaju,  ili pogodnosti koju vam daje država, biće deo nekih vaših rešenja. Sve u svemu dobra 2016.  godina vas čeka. Završite sve bitno do kraja leta, jer posle tih pogodnosti po vas više nema.
Delovanje Marsa.  Moram reći da  vas Mars  ( mladje muške osobe, sinovi, mladji partneri )  u par navrata prilino stavljaju u nezavidni poziciju. Donose vam brige i problemčiće, jer je Mars  tokom zime u vašem polju gubitaka i razočarenja.  Ono što vi možete da kontrolišete a to je energija koju poklanjate drugima. Nemojte dozvoliti da budete iskorisćeni navedeni da radite za tudje interese. Ovo srećom sve traje do 07. Marta. Potom  mali predah, i vi ste opet dominantni i u prvom planu. Ali ne zadugo, opet se vraća faza gubitaka i pehova od 28. Maja do Avgusta.  


Posao.  Poslovno dominantna godina svakako. Medjutim plašim se da tokom prve polovine godine imate neki prividan uspeh i lažni sjaj, a da mnogo radite drugome u korist i punite drugima dzepove. Nikako  da vidite  ličnu  dobit.  Kasnije,  sve pozicije koje budete osvojili tokom godine, počeće  da vam donose i materijalnu korist  od kraja leta.
Tokom jeseni , Mars  u vasem polju zarada,doneće vam  lepe prihode!

Zdravlje.  Stariji pripadnici znaka Strelac imaju nekih zdravstvenih problema sa kostima, kičmom i kukovima,  jer im je Satun ( kosti )  u njihovom znaku jec  više meseci prisutan, pa su bolovi tu. Neki strelcevi malo kubure sa depresijom , nekrakteristično za njih, pa su se u povukli u sebe i manje su fizicki aktivni zato ih kosti i bole. Trebate malo više da šetate, to vas i održava vitalnim, upravo onaj vaš stari temperament koji  se negde izgubio u poslednje vreme.

Ljubav.  Vi zaista pokušavate da definišete sebe, da se prikazete ozbiljniji. Postavljaćete   partneru  uslove , a i sebi ćete dati zadatak da definišete svoje  odnose i da sredite nedefinisan odnos  ako ga imate. One  odnose  koji vam ne odovaraju, vi ćete konačno  razrešiti. Maj i Jun  su vrlo lepi meseci  za ljubav, a  Avgust  ce nešto bitno započeti.   Jesen i zima ce čitavu priču zaokružiti.


Jarac

Delovanje Saturna.   Obratite pažnju i na to da sebi niste najveći neprijatelj jer je vaš vladar ( vi lično) konstano u istom neprijateljkom polju.  Znači ono što radite, planirate osim ako to nije daleko instranstvo (prekookeanska zemlja ) ne radite tako da sami sebi uskočite u stomak.  Imate velike planove i ciljeve ove godine, i to je u redu, samo nemojte preforsirati sebe i nemojte dozvolit da vas neki prijatelji navode na  ,,lakša resšnja,,  i brzu zaradu  koja su ulaganje novca u  neke poslove ili u nelegalne poslove, koji će vas puno više koštati nego što možete da zamisite.
Saturn je u XII polju i govori da je bolje da se ove godine primirite dok loši vetrovi duvaju,  jer ćete u suprotnom  više izgubiti nego što ćete da dobijete.
Delovanje Jupitera.  Jupiter  je ove godine  u vašem polju inostranstva,  do septembra. Posebno  je oko sredine Septembra, u vašem polju  ciljeva, planova, karijere.  Povlači vas neka preuveličana priča do tada koja vas  može skoro pa dovesti a rub propasti.  Od jeseni kada na ovom prvom planu propadnete,  pojavljuje neki osećaj sreće i zadovoljstva zbog ostvarivanja vašeg cilja, ili bar rada na tome tokom narednih godinu dana, počev  od Septembra 2016. pa do Septembra  sledeće godine. I to je u stvari ono pravo što vi čekate, čemu se nadate.
Delovanje Marsa.  Vi ste tokom godine puni neke volje, kao da zapinjete da se pokazete medju prijateljima pa svu energiju ulažete u neko vaše drustveno okruženje zavisi gde se najviše krećete, ali po nekim klubovima, sastajalisitma, hobi radionicama ili bilo kojem drugom mestu gde se ljudi druže i bave isti m interesovanjem.  Budite oprezni sa jednom osobom britkog jezika, ali čuvajte se i vi svog.  Interakcija sa takvom jednom osobom vam može stvoriti potencijalnog neprijatelja, jer se tokom godine čitav ovaj dogadjaj od polja prijatelja prebacuje na polje neprijatelja. Čuvajte se posebno mladjih muških osoba, što manje kontakta sa njima!

Posao.  Kada su karijera i posao  u pitanju, i vaša lična stremljenja ovo je bitna godina, ali strpite se do jeseni jer pre toga nećete imati dovljno sreće, do tada se trošite uzaludno.  Ali  ako ste mudri mirno radite na svom ostvarenju, tiho ne pričajuci nikome o tome, a na radnom mestu radite, ćutljivo svoj deo posla, i vašu ozbiljnost će neko da primeti, pa  priča o  unapredjenju dolazi već od jeseni.  Za one koji nemaju posao, to neće biti  unapredjenje već pronalazak novog ili konkretnog posla gde dobijate neki definisan status.

Ljubav.  Za slobodne, neka veza počinje već prve polovine godine, bićete zaljubljeni, ali pitanje je da li će ta veza poživeti dugo,  jer posle par meseci nastaju prvi problemi u ovoj vezi, za koju će biti potrebno dosta strpljenja da biste ih prevazišli, ukoliko to i želite. Za dobre ljubavne dogadjaje bitan je početak godine, pa posle opet  Maj mesec. Avgust je definitivno najlepši mesec za vas tokom 2016. godine!

Zdravlje. Visok pritisak, proširene vene, oticanje nogu, su neki od sitnijih zdravstvenih problema koje ćete primetit kasnije tokom godine. Za one u braku prva polovina godine nosi neke rasprave  sa bračnim partnerom i pomalo ugrožava bračni život.


Vodolija

Delovanje  Saturna.  Saturn u vašoj  IX kući prijatelja i zarade od karijere, posla. To znači da se vraćaju stari prijatelji iz prošlosti sa kojima se obnavlja prijateljstvo iznova. Ali je isti aspekt mali problem sa vašim ličnim zaradama, pa se osećate skučeno  sa finasijske tačke gledišta. Neki vaši prijatlji  se sele daleko, možda i van zemlje. Sa drugima završavate kontakt na neki drugi način. Interesantno je da ćete neke stare poznanike sresti posle mnogo, mnogo godina i videćete ih u novom svetlu. Posle mnogo godina dosta  se toga promenilo i oni drugačije izgledaju,  razmišljaju, vode neke druge živote. Postaćete jedni drugima zanimljivi i opet počinje nov krug druženja i razmene životnih iskustava. 
Delovanje Jupitera.  Jupiter  je još do jeseni u vašem VIII polju, problema, svadja i jake seksualne energije i nečega što nije toliko pozitivno,  a što su moguće povrede i ekcesi medjutim, sa njim tu bilo koja situacija će proći na  najbolji mogući  nacin. Takodje,  pored velikih  seksualnih apetita , ovde je pojačan i apetit  za novecem, pa ćete  neretko da posežete za pozajmicama, od partnera ili od banke.  Što je najgore novac koje tražite nije mali!  Trebalo bi razmisliti da li ćete biti sposobni da toliki novac i vratite.  Odlazak u inostranstvo sa Jupiterom u IX polju od jeseni ove godine pa i naredne je vrlo izvestan.

Delovanje  Marsa.  Ove godine planeta  akcije i dešavanja Mars, se kod vas najviše zadržava u polju posla i karijere i polju prijateljsva, ali i osoba širih socijalnih kontakata mesta na kojima se krećete.  Mars u X polju, veoma bitnom polju ugoane kuće, neretko pravi velike i iznanadne rezove u životima ljudi. Najčesće su ti rezovi i odluke prenagljene i uz veliku buku. Tako nešto se vama dešava na polju karijere, nagli otkazi dali u emotivnom rastrojstvu ili potpuno brza zaposlenja sa danom početka rada – odmah sutra. Takdje, životne bitne odluke se donose se u sekundi , i posle retko ima nazad. Ne retko ovaj aspekt na najbitnijoj tački u horoskopu i njegovo agresivno delovanje hoće da vas prodrma i probudi iz uspavanosti i prepustanju  sudbini. Dosta ćete se druziti prvih par meseci godine i prijatelji ce biti sa vama dok prolazite kroz novosti u svom životu.

Posao.  Na polju  posla, karijere, situacija je vrlo promenljiva i moguće su rasprave sa nadredjenima više puta tokom proleća, situacija je tesna kad je ostanak na poslu u pitanju, produžetak ugovora, ili  jednostavno vaše strpljenje na tom radnom mestu.  Za one koji posao nemaju, iznenada se pojavljuje prazno  mesto koje vi hitno treba da popunite. Posao obećava veliki rad i zalaganje ali i redovnu, sigurnu zaradu, za narednih godinu i nešto  dana unapred.  Što se zarada tiče, možete očekivati malo povećanja plate na leto.

Ljubav.   Od leta izgleda kao da se situacija na ljubavnom polju zajedno sa temperaturom vazduha,  zagreva  i temperature na polju partnerstva.  Jake su strasti na ljubavnom polju ali u isto vreme kod nekih Vodolija  nema previše želje za ozbiljnom vezom. Zbog toga  sa  partnerom često vodite bitku za svoju slobodu. Česte su episode, strasti  koje se smenju sa epizodma rasprava,  zbog ljubomare,  i nije malo verovarno da će partner  blokirati vase izlaske i druženja sa prijateljim, zbog  sumnje u vašu vernost i straha za vašu vezu.  Ovakava napreta situacija je tokom cele godine, pa i delimično sledeće.  Slodnoumni  mogu ulaziti u jedne veze, raskidati, ulaziti u neke druge, jer za one koji vole slobodu, zatvorenost u kuću na kojoj insistira partner ne dolazi u obzir, pa su večito u potrazi za nekim ko će im tu slobodu u ponašanju i dozvoliti.

Zdravlje.  Nervoza, glavobolje, problem sa želudcem, posebno  tokom proleća i leta. Inače manje ćete se baviti zdravstvenim stanjem, više ćete se uživati u nekim lepim dogadjajima.Ribe

Delovanje Saturna.  Vama je drage ribice Satrun na vrhu horoskopa, tokom 2016. godine. Saturn predstavlja  ozbiljnost, nudi dosta toga ali  i traži potpunu posvećenost  i disciplinu.  Vama će  se ovo goditi, jer  ce vam strogi i realni Saturn  pomoći da se probudite, sa sperete neke svoje višegodišnje, ako ne i višedecenijske iluzije i slabosti.  Vi ćete posle mnogo vremena  strogo gledati na sebe i svoj život, pitaćete se šta sam do sada uradio/ uradila, gde sam do sada trošio / trošila sebe. Zašto niste bili uporniji i trudili  se više?  Sada  ćete videti da se upornost i trud isplati, pa se pitate zašto se pre,  toga niste setili. J   Nekima od vas će se veliki životni oslonac izmaći koji će vas naterati da plivate sami!  Sa jednim roditeljem ćete imati veliki izazov tokom godine. Vi staro ruho skidate i oblačite novo, više prilagodjeno vašem novom životu.

Delovanje Jupitera.  Jedan od vasih vladara Jupiter je trenutno vrlo daleko od vas. Reklo bi se da je sreća daleko ali, to vam tako izgleda, ona je tu, ali na drugoj strani – kod vašeg partnera kod  vaših saradnika i i bliskih prijatelja, kod onog ko vam je na neki način par u životu. Ovo će vas naterati da saradjujete bolje, da budete bolji oslonac sebi i toj osobi , ako želite pomoć od nje, ako želite da malo njene zvezdane parašine padne i na vas, morate biti psihički prisutni, a ne odsutni kako vi inače znate. Vrlo je moguća pojava neke nove osobe u vašem životu koja će nuditi mnogo. Zavedena vašim šarmom, nudiće vam  i emotivnu,  i poslovnu pomoć i saradnju. Budite pametni razmislite da li je ovo neka vaša nova šansa, da se saberete i izadjete iz nekih večitih problema iz kojih vi definitivno ne znate da izadjete sami. Od 10. Septembra Jupiter prelazi u vaše polje novca i zarade od drugih ljudi, pa će te imati i bolje finansije. Samo se čuvajte banaka. Čeka vas i raspodela imovine.

Delovanje Marsa.  Mars vas izaziva, 2016.  godine.  Daje vam neverovatnu energiju da živite punim plućima, ali vaš taj adrenalim može i odvesti u pogrešnom smeru. Čuvajte se brzine, ludovanja, piča i drugih opijata. Konstantno izazivate sudbinu, kao da se tako osećate jos življim. Više puta ćete biti u opasnosti,  zato kažem  – oprez!    Od kraja 2015. do marta, pa onda opet, oprez tokom leta 2016!
Dobra stvar je što vam Mars od marta odnosi veliku i  novu ambiciju, netipičnu za vas.  Ovo će vas držati kratko tokom proleća, ali  će se čitava vaša poslovna priča uozbiljiti od 07. Avgusta, i  narendih par meseci, kada budete videli svoje  mogućnosti, dobićete volju da se dokazujete i tako ćete napredovati u svom životu.

 Zdravlje.  Kod vas je zdravlje pod velikim uticajem vaših snova , fantazija pa potom i razočarenja. Ali ove godine neće biti tako, vi ćete imati veliku  energiju, snagu, imuniet vam se popravlja.  Ali zato ćete juriti i biti skloni povredama.  Neke Ribe čak i operacijama. Idite kod više lekara, napravite dobre analize, ne padajte odmah na prvu dijagnozu. Kod vas je sve uvek zamaskirano,  pa i  uzrok bolesti.
Posao.  Posao je jos jedna svetla tačka  ove godine za vas!  Neka greska iz proslošti koja vas je držala na niskim garanam  vam se olupala o glavu!  Ali sada kada ste je osvestili, odlučni ste  da konačno pronadjete svoj životni poziv   i krenete putem neke nove karijere. Vaš uspeh če biti zapažen na poslu, a rezultati će zaintrigirati druge.

Ljubav.  Vi ćete se toliko predati poslu, da ćete verovatno  po prvi put u svom životu biti u situaciji da nemate vremena za ljubav. Prosto nećete znati da stanete i predahnete.  Šalim se,  načićete vremena, vi ste rodjeni za ljubav!    Ova godina donosi avanture koje mogu postati i ozbiljnije nego što ste planirali. Bitna veza ili čak i brak je vrlo moguć. Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *