Numeroloska analiza za 2011 godinu.

 

Svi numerolozi su predpostavljam ocekivali da ce ova godina biti teksa u celom svetu. Sa numericke strane gledano, stvar  je bila jasna: broj  2011 kada se sve cifre saberu, je u zbiru broj  4, sto je ekvivlanet planeti Saturn. Iz toga sledi da su tada aktuelne i  otezavajuce okolnosti velika nezadovoljstva, i veliki problemi.  Imali smo onu strasnu sutuaciju u Japanu.  Nemiri posebno kod naroda tamnije puti jer  (Saturn daje tamniju put). : Libija, Brunei, Egipa , Tunis, cak i Srbija kao zemlja koja je Jarac – Saturn u astrologiji, pa smo i mi imali slicne pokrete i akcije kao i pomenute zemlje, naravno u mnogo blazoj formi. 
Najveci sok tokom ove godine do sada je ipak bio zemljotres, i cunami u Japanu , kao i opasnost od nuklearne katastrofe.  Zasto Japan?
Posto pricamo o astronumerologiji, bitno je reci da kada govorimo o godini cetvorke na globalnom planu 2011= 4 u zbiru, bilo  bi logicno i proanalizirati sta u tom periodu “radi “ Saturn i koje izazove stvara. Saturn je sada uznaku Vage, iz koga napada znak Ovna. Setimo se da je Japan u nacionalnom horoskopu Ovan. Ali ne samo Japan, u znaku Ovna je i Nemacka.  Tako da se ocekivalo i neobicnih dogadjaja u Nemackoj takodje. Dogadjaji u Nemackoj su  krenuli tek u sada  junu,  sto je i ocekivano sa moje strane jer sam smatrala da je drugi deo godine opasnost za Nemacku, a prvi deo godine opasnost za neku istocnu zemlju , bio je u pitanju Japan.
Zemljotres u Japanu desio se u martu mesecu , kada smo na globalnom planu bili u mesecu 7-ce, a to je bitno naglasiti jer je boj 7 u astronumerologiji planeta Uran simbol, zemljotresa i velikih naglih stresova.
Mesec maj je bio jedan od najburnijih meseci u svetu zbog ubistva Osame bin Ladena , a na nasim prostorima zbog hapsenja Generala Mladica.  Takodje  prvi slucaji zarazenih od bakterije eserihija koli, zapravo su otkriveni krajem maja, sto je  i  logicno jer je maj bio mesec broja 9, a 9 je u astronumerologiji planeta Neptun.  Neptun predstavlja zatvore, zavere, eto ponekada i gubitak zivota, a imace i zarazne bolesti, koje se vrlo brzo sire.
2011 godina  godina 4- ke na globalnom planu, numeroloski –  izgleda  ovako:
Januar  mesec  broja  ……….  5
Februar  mesec  broja  ……… 6     –  iskazivanje nezadovoljstva u Libiji
Mart  mesec broja   ………….  7      – Zemljotres u Japanu       
April  mesec  broja  ……..      8
Maj mesec   broja   …………   9       –  ubijen Osama bin Laden 01. 05    i uhapsen  Ratko Mladic  26.05
Jun  mesec broja  …………..    1       – pojava eserihije koli.sirom evrope – izvor Nemacka
Jul  mesec broja …………..      2
Avgust  mesc  broja………….  3
Septembar  mesec broja……  4
Oktomar mesec broja ………. 5
Novembar mesec  broja ……..6
Decembar mesec broja ……….7
Sta ce se jos desiti to cemo tek videti.  Jul mesec jeste opasnost od sirenja bakterije eserihije na siroke narodne mase. Mada se kao burni meseci mogu ocekivati opet -druga polovina avgusta i ceo  septembar su naglaseni, takodje kraj novembra i ceo  decembar. Problemi raznh vrsta se sa Japana zaista mogu ocekivati u Nemackoj. Takodje se desavanja mogu ocekivati i u Engleskoj, ali tek tokom jeseni. 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *