Numerologija | Vaš lični numerološki KOD

Kurs Numerologije-Stella Numerus

  Naučite da računate i tumačite vaš lični numerološki kod.

 

Kurs Numerologije-Stella Numerus

 

Astro – Numerologija   Opšte

Astrologija i numerologija. Astrologija drevna metoda, analiziranja karkatera i uticaja kosmosa, posebno nebeskih tela i zvezdanih jata na dešavanja i život na zemlji pa i svega život i neživog što nas okružuje.

Isto je i  sa numerologijom, samo sto je simbolika izrazavanja u numerologiji  -broj. Numerologija je tesno povezana sa astrologijom i spada u jednu od najstarijih okultnih veština. Teorije o okultnom značenju brojeva stvorili su još stari Vavilonci i Egipćani. Numerolozi veruju da brojevi takodje veoma utiču na formiranje ličnosti, pa i na sudbinu. Posebno su značajni brojevi datuma rodjenja i imena.

 

Astro- numerologija je jezik astrologije kroz broj. Analogija postoji i jednostavna je ( ovo je metoda klasične  zapadne astronumerologije , da ne bude zabune jer podela ima dosta kabalisticka, kladejska, indijaska itd ) Znači, ovo je zapadna astronumerologija koja naravno potiče sa istoka i ima sve njene elemente.

 

LEKCIJA  I  *ZNACENJE BROJEVA PO ANALGIJI PLANETA *

Pravila su  zasnovana na zakonitosti da svaki broj ima osobine odredjene planete koja njime vlada, to izgleda ovakvo :

1 – SUNCE                   4 – SATURN               7- URAN

2 – MESEC                  5 – MERKUR               8 – MARS

3 – JUPITER               6- VENERA                9 – NEPTUN

Za astrologe ovo ne moze biti jednostavnije!

Kada su dani u nedelji u pitanju,  prvi dan u starim religijama kada su ova ucenja nastala je bila Nedelja pa tako odbrojavamo ovim redom :

 

             Nedelja              – Sunce

              Ponedeljak      – Mesec

              Utorak              – Mars

              Sreda               – Merkur

              Četvrtak          – Jupiter

              Petak               – Venera

              Subota            – Saturn

 

              ~  Vas lični  KOD  ~

 

aš numerološki KOD- Stella Numerus

 

LEKCIJA II * VRSTA BROJEVA PO GRUPAMA*

Ono sto je bitno to je kako se datum deli na sektore, to bi bio:

~ Dan rodjenja u mesecu – duhovni broj, npr:  27.  zbir je  br.   9

~ Bioritamski broj,     27.03./ 27+3=  9+3= 12= 1+2 =3 bioritamski br. je 3

~Generacijski broj, npr  rodjenje  1981. god to je 1+9+8+1=1 Gener. br je 1

~Lični broj, je zbir bioritamskogi generacijskog 3+1=4   Lični broj je 4

 

  LEKCIJA III * ZNAČENJE GRUPE BROJEVA*

Najbitniji su duhovni,  i lični broj. To su kao nas    ZNAK i podznak!

Nadalje se u analizi dodaje važnost meseca rodjenja  svedenog na jedan broj , pa i analiza generacijskog broja.

Bioritamski broj govori o našim mentalnim procesima, ali će nam i odati koliko je neko emotivan ili koliko se daje!

Generacijski broj govori o našoj generacijskoj osobini, ali često odaje ne samo generacijsku osobinu već i bolesti koje su prosto generacijske i nasledjene. Neki numerolizi kažu kako je najbitniji u analizi bolesti od koje neko boluje, ali to nema smisla, onda ispadne da svi koji su ’81 godiste kojima je 1 generacijski broj će bolovati od srca i problema sa kičmom!

Lični broj je naš pečat!   Koliko će neko biti tipičan predstavnik svog ličnog broja, zavisi ce i od duhovnog i bioritamskog koji stvaju  racnotežu!

– Naći ćete ljude sa istim bioritamskim i istim ličnim brojem, ali vrlo različite i to toliko da ćete pomisliti da jedan samo živi kroz energiju ličnog, a drugi samo kroz energiju bioritamskog broja!

Ali nemojte se obeshrabriti – tu duhovni broj – broj dana u mesecu npr 27. – 2+7 = 9  i videćete šta će ga pre povući da li pre bioritamski ili lični, to naravno u slučaju da su bioritamski i lični kontradiktorni. Tek tako ćete imati sliku osobe i stila njenog života!

 LEKCIJA IV * IZRAČUNAVANJE GODIŠNJEG BROJA*

 

Godišnji broj je kao na primer solarni horoskop u astologiji. Daje nam informacije o tome kakva će nam biti godina, šta da pokušamo a šta bolje da ne pokušamo u odredjenoj godini!

Godišnji broj račina se sairanjem našeg bioritamskog broja i trenutne, tekuće godine koju posmatramo. Npr:

Komplikovanija metoda je, da samo  zamenite svoju godinu rodjenja, tekućom godinom i saberete sve cifre. Npr opet racunamo za 2010 godinu:

27.03.2010  =  2+7+0+3+2+0+1+0 =  15 = 1+5 = 6

Jednostavnija metoda je :

moj bioritamski broj je 3, sabiramo ga sa godinom 2010. (ciji zbir cifara je 2+0+1+0= 3 ).

pa imamo  3 + 3 = 6

Znači 2010. godine sam bila u godini 6- ce.

 

 

LEKCIJA V *IZRAČUNAVANJE  MESEČNOG  BROJA*

Pre nego sto počnemo sa računanjem treba napomenuti koji su brojevi kalendarskih meseci ( bilo koje godine, naravno) To je jednostavno:

  -Januar – 1
  -Februar – 2
  -Mart – 3
  -April – 4
  -Maj – 5
  -Jun – 6 
  -Jul – 7
  -Avgust – 8
  -Septembar – 9 pa onda se opet iz pocetka od oktobra
  -Oktobar – 1
  -Novembar – 2
  -Decembar – 3

Mesečni ciklus je isto kao i lunarni horoskop u astrologiji.  Preciziramo termine dogadjaja u godini!

 

 

LEKCIJA VI * ZNAČENJE BROJEVA*


 Astrolozima ne treba objasnjavati sta koji broj znači ali treba naznačiti koji se brojevi kako posmatraju. Ovde na red stupa filofofski   pogled na matematiku!

1 – je nov početak, u svakom slučaju kao nov životni ciklus koji nam nudi uspešne nove poduhvate i uspešan završetak onoga sto je duže čekalo svoj srećan trenutak. U astrologije ovo je Sunce.

2- jeste Mesec, ali i dve suprostavljene jedinice unautar nas , zajednistvo i deoba unutar nas pa otud i nesigurnost!

3 – je savršen broj – jeste Jupiter. Podjednako je srećno kao u god. br. 1 ako ne i više.  Nalaziti se u godini broja 3 je dobro, ali i riskantno zbog prevelikih želja iapetita. Trojka je savršenstvo – sveto trojstvo : duh, telo i um.

4- je Saturn kvadrat iz koga se ne moze izadji – skučenost kao u samici. To su naše najteže godine, sa puno bolesti, patnje i siromaštva! Iz kvadrata se nema kud osim put nagore! Prevazići  skucenost duhovnoscu i radom na sebi i svojim osobinama koje su nas dogurale dotle!

5 – je veseo broj koji nam da da se konačno opustimo posle 4- ke, izlazak kao kroz tunel !  To je Merkur.

6 – je žeski princip treba mu jos neko – nije sposoban sam. Nije jaka ličnost traži jaku osobu – oslonac.  Numerolozi kažu da su to osobe koje su birane. Oni čak i da su muskarci , čekaju kao cvetic koji treba neko da ubere! Ovo je Venera.

7- je Uran . Broj haosa! To je posle 4- ke , najteži godišnji broj, nekada i teži od njega. Sve nam se te godine lomi preko kolena , lome se brakovi, gube se poslovi, desavaju se i teški lomovi i veliki stresovi!

8 – je dupla četvorka ali nije duplo jadna. Samo ima njenu stabilnost kada je posao u pitanju! analogija Marsa i Plutona.

9 – Daje teške gubitke. To je godina završetka ciklusa kada se ništa ne počinje jer sve sto se započne u godini broja 9 će se neslavno završiti, jer je godina kada treba privoditi sve kraju a nikako započinjati.  Spremanje za narednu godinu broja 1 i novog životnog ciklusa!

Treba napomenuti da su za posao najbolje godine 1, 3, 8
1 je individualnost i inicijatiba, 3 je generalno sretan i pruza pomoc bitnih ljudi. Te godine dobijamo veliki novac , a osmica ima izraziti njuh za posao i biznis. Takodje te godine baratamo vecim novcem pa cak se dobijaju i nasledstva!

Za emotivni život su dobre godine broja 3, 6 ,
U godini broja 3 su nam emocije egzaltirane , nalazimo nekoga ko nam odgovara, a u godini broja 6,  čsto se dešavaju venčanja i početak dugih ozbiljnih veza i partnerstava!

Mada i drugi brojevi daju vezu samo se govoriti na koji način ulazimo u vezu:
U godini 5 ulazimo u veze sa vise njih ( merkur) kao i sa mladjima od sebe.
U godini 8 smo jednostavno mentalno opusteni i neposredni ( mars ) pa udjemo u vezu zahvaljujuci spontanosti karaktera!
U godini 4 ulazimo u ozbiljnu vezu sa osobom koja nas od starta forsira na redovna vidjanja i napominje kako je mnogo ozbiljan, ( Saturn).   U  osnovi valja izbegavati neke veze u ovom periodu!

Za godinu broja 2 se kaze da je sudbinska godina koja se ne tumaci posebno, jer tada se desi nesto sto mora da se desi bilo ono dobro ili lose.

U najvece depresije padamo u godini broja 4- ke i 2 -ke koje treba pretrpeti i sacekati da prodje!

U sustini sve predikcije radite po astroloskoj analogiji!

Ono što iznad svega želim da pomenem je da pratite kako se neverovatno podudaraju brojevi u godini u kojoj se nalazimo sa tranzitima ili solarima, kao i mesečni brojevi sa lunarima i opet laškim tranzitima!

Istražujte! Po datumu možete znati kakav je od prilike horoskop koje su planete naglasene, koji znaci ili polja horoskopa!

 

 

  LEKCIJA VII ~  Sinastrija ~  slaganje dve osobe

Ljubavna numerologija-Stella Numerus

 

Za početak ako neko ima 4 kao lični ili bioritamski broj znaćete da sa njim i do nje/ njega nije lako dopreti! Neko sa brojem 5 je laksi ali i ne ozbiljniji,   nestabilniji, ljubav na dva koloseka – sedi na dve stolice. 7- ica ne zna sta hoće i sta neće. Preko noći vam udje u zivot , pa vas isto tako i ostavi – nema neki osecaj za tradiciju , norme, nema osećaj obaveze, ponekada čak ni sramote. Obično komplikuju život i vama i sebi, itd. Tako po brojevima vidite sa kim imate posla!


To je kao tranzit kroz kompozit ili horoskop odnosa !

Da bi ste videli kao bi ste se slagali, saberete vaš bioritamski i njegov (njen) i vidite kako se odvija komunikacija i protok emocija u vezi. Saberete vas   lični i njegov ( njen) i vidite kako se to moze zavrsiti. Šta možete zajedno a šta ne možete! Bez obzira ako vas zbir bioritamskih ne obećava zbir ličnih može popraviti stvar i održavati burnu vezu.

Zbir 1  je obično dobar. Jedan je vrlo dobinantan u odnodu na drugog i to onaj sa jačim prodornijim brojem. Relativno tradicionalan i društveno podoban odnos ( Sunce )

Zbir 2 daje oćecaj za porodicu, i brak , ponekada prejake emocije.  Sitničavost,pa  i nekada daje situaciju da oboje baš sebe u vezi vide kao žrtvu, slično kao i sa brojem 4.
3  su jake emocije i prosperitet za oboje ( Jupiter)

Zbir 4  teške i karmičke veze. Veza se teško ostvaruje i održava, neke spoljne okolnosti se suprtstavljaju vezi. Velike prepreke i trpljenja! Duge mučne veze.

Zbir 5  je dobrar  ali to su kao dva deteta u vezi! Tesko se nose sa obavezama i ozbiljnosću koju veza ili brak nameću! ( Merkur )

Najveće ljubavi i najlepse veze se dobijaju kada sa nekim nas lični ima zbir 6 ( Venera) . Oni znaju prebroditi i teške trenutke dosta uspešno, ljubav ih vraća nazad!

Zbir 7  je veza za zaobilaženje – govori o suprotnim karakterima i veze koje ce se konstantno sastavljati i rastavljati. Bolje je za opuš tene varijante nago za ozbiljne veze! ( Uran )

Zbirovi koji daju 8  su velike strasti , žestoka posesivnost koja ponekad proganja i neprekidno ispituje kao i broj 4 Prepotučije im se da poslovno i finansijski saradjuju – obično tako i bude!

Zbir 9  daje karmičke veze i osobe su se morale sresti pa trajaće dokle ne završe nezavršene poslove! Obično su kao dvoje uspavanih ljudi koji zajedno kao u snu idu kroz život ( Neptun )

Predikcije za parove možete raditi tako da vidite kakva će vam biti ova godina ili mesec!

Sve proračune, načine analiziranja, detaljne metode, predvidjanje dogadjaja, medjusobno slaganje, tabele životnog numerosklopa sa detaljnim  objašnjenjem se uče na kursu.

 
 

3 thoughts on “Numerologija | Vaš lični numerološki KOD

  1. Wow, it’s so nice to hear. Thank you for your support, Maybelle Magnan! 😃

  2. Oh, I will. I used to be busy lately, writing posts for my other sites. Thank you for your kindness and your time, Travis!😁

  3. Hello, Kathern!
    This is Sidney theme on WordPress if that’s what you was asking me? 😏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *