Pisani horoskop | Jedan pisani Godišnji horoskop

Pisani Horoskop Stella Numerus
Dešava se da klijent ne može da snadje vremena da se čujemo skype-om ili telefonom. U tom slučaju se dogovorimo da im uradim pisani horoskop obraćajući pažnju na oblasti života za koje mi se klijent posebno požalio. Dogovor pada da im “pogledam” godišnji horoskop najviše se usresjujući na ono o čemu smoponajviše na brzaka popričali telefonom. 

I evo to odprilike izgleda ovako…

 

Godišnji horoskop

S obzirom da vam je partnerski odnos ključan u narednom periodu, nije ni čudo što ste u ovom godišnjem horoskopu  u podznaku Vaga ( podznak se menja u svakom godišnjem horoskopu ). A znate da je znaku Vagi akcenat na odnosima, sa intimnim partnerima posebno.

Očekujem razno razne prevrate u narednom periodu. Ovde se dešava velika borba oko vas ali u vama samima, povodom ovog odnosa. Partner će biti dosta nervozan al konstantno u nekim navodno konstruktivnim raspravama koje će više ličiti na svadju. Vrlo je eksplozivnog temperamenta u narednom periodu ili ćete ga vi tako idoživeti. Ali gledajte da mu ne zvocate, nego da insistirate na rešenju vaše situacije.

U vašem polju partnerstva u godišnjem horoskopu se pojavljuje neki mačo stav kod vašeg partnera. U jednom trenutku se ponaša zaštitnički prema vama, a u nekom sledećem nekako bez takta,  besan i namršten.

Ono što mi najviše bode oči u vašem godišnjem horoskopu je jedna jako teška odluka koju morate da donesete da bi ovaj odnos uspeo. Partner vam uslovljava da nešto mora da rešite da bi se bili zajedno. Treba  nečega da se odreknete, i počnete novi život sa njim. Verujem da bi ocepljenje od vaše matične porodice bio najmanji ulog koji vas čeka.

Predlažem vam takodje da sa svojim sinom više saradjujete, jer će odnos i sa njim biti težak. Ili ste sa njim ili protiv njega. To će barem biti njegova percepcija.

Ali hteli – ne hteli, meni se čini da vi imate dve opcije. Ili da izgubite njega a ostanete u matičnoj porodici ili da odete sa njim a svoju porodicu ostavljate po strani. Posebno je odnos sa majkom i roditeljima ovde na ispitu. Medjutim, život je takav. Život sa partnerom neminovno vas odvaja od vaše porodice. A odluka je na vama.

 

Pregled dogadjaja po mesecima

 

Mart

Ovaj mesecnije ni malo jednostavan, utoliko što nas uvlači u velika maštanja, gradite velike planove. Mnogim od tih planova niste dorasli, pa ćete samo sebi davati preveliku i lažnu nadu. Imate uspeha, ali će sve biti mnogo realnije, jednostavnije i manje pompezno nego što je vama bilo obećavano ili manje nego što ste vi sami sebe ubedili.

Vi ste ipak u fazi života kada vam se neka vrata otvaraju. Samim tim što vam se -vrata otvaraju- nemojte biti alavi i agresivni pa početi ta ista vrata i da razvaljujete ne bi li ste došli do još nečega. Nije retko da osobe u mesecu u kojem se vi nalazite polete, a već u sledećem mesecu nisko padnu.

 

April

vam je najteži mesec ove godine. Vrlo težak odnos sa partnerom je tada na snazi.

Koliko ste se jako zaleteli u prošlom mesecu, toliko ćete jako sad audariti u zid!!!  Ovaj mesec vas prizemljuje i doneće vam  rešavanje ozbiljnih odluka i  rešavanje svega što vam se nakupilo od prošlih meseci.  Radićete i u kući i na poslu više nego obično. Čuvajte zdravlje, ne shvatajte ništa preozbiljno, ali ni neozbiljno.  Emotivno ste prazni, ako ne i razočarani.

Negovanje bolesne osobe, ili briga o nečijem zdravlju će vas prilično opteretiti. U najmanju ruku vaše zdravlje je u padu, imunitet tokom mesecabiva toliko oštećen da ćete se osećati slomljeno psihički i fizički.

 

Maj

Evo svetla na kraju tunela. Ili tako samo izgleda. Prošli mesec vas je potpuno iscrpeo i vama se vraća optimizam. Ponovo se vraćate u tokove. Ali, na svako malo nailazite opet na zid.  Ponovo skupljate potrebne informacije, raspitujete se, skupljate dokumente, papire, i radite osnovne pripreme.  Odlučili ste da ubrzate sve što je stagniralo.

Konflikt sa mladjm muškom osobom ili problmatika u vezi sa njim. Može biti i vaš sin u pitanju. On bi se u tom slučaju našao u nekoj problematici, pa se barem nedelju dana tokom ovog meseca priča vrti i oko toga.

U ljubavi ste ovog meseca više radoznali nego  emotivni.  Gledate, anlizirate,  dvoumite se čak.  Skloni ste da budete u duploj vezi barem u vašoj glavi, razmišljate i o drugim mogućim opcijama. Npr. Šta bi bilo kad bi bilo…

Svaka šansa bilo da je na emotivnom ili poslovnom planu, direktno se vezuje za mesto van vašeg mesta boravka.

 

Jun

Mesec bi treblo biti mirniji od mnogih. Jedino što se stvarno može dešavati a to su problemi u partnerskim i bračnim odnosima.

Vi ste u trci sa nekim sitnim svakodnevnim obavezama.  Odmorite malo ovog meseca.  Bavite se lepim temama i druženjima ali bez obaveza, daleko od kolega i ljudi koje znate sa poslovne strane. Mladje ženske osobe ipak vam sada zadaju ozbiljene brige.

Sad ste u periodu estetike. Popravite svoju  frizuru i pojavu, pa ćete biti i srećniji. Emotivno ste u uzbudljivoj fazi. Jednog dana je vrlo lepo a sledećeg samo što bomba ne eksplodirane. Barem se trudite vi da ne talasate.

Kraj  Juna i početak Jula vam je vrlo buran period.

 

Jul

Jul vam je vrlo stresan. Ovo je  mesec neplaniranih okolnosti i dobrih preokreta i lošijih.  Ti dogadjaji počinju već krajem juna, i najgori su do 07. Jula. Stare stavove, osobe i situacije ćete odbaciti,  a sa novima niste još na sigurnom.  Ne držite se ničega,  oslonca sada nema,  vi morate prvo da definišete sebe, i da se saberete.  Klonite se poslovnih rizika i nesigurnih osoba. Sada ne odnosite odluke.

U ljubavi, su iznenadjenja aktuelna čitavog meseca, posebno  u prvoj polovini. Sve od čega očekujete sigurnost i stabilnost vam izmiče potpuno, i život vas tera da se snalazite na druge načine. Sve što ste mislili da vam neće trebati i da nećete morati, ćete sada morati.

Dobra stvar ovog meseca je što vam se dešavaju i dobre stvari ali baš one od kojih ste digli ruke već mesecima unazad pa možda i godinu dana!

 

Avgust

Vi  polako izlazite iz nesigurne i loše faze. Opet hvatate uzde života u svoje ruke! Šta je propalo, propalo je, šta je opstalo, pokušajte da sačuvate. Ne srljajte. Ovo je inače mesec dobrih poslovnih izgleda i vi stižete na  zelenu  granu.  Sada možete i da ugovorite dobar posao.

U ljubavi ima strasti  i izazova i više nego što ste imali mesecima u  nazad.  Skloni puni ste energije i imate volje sa sve!Ljubavni život je prilično buran. Mnogo toga vam ide na ruku i dešava se kako vi hoćete. Mada mnogo toga vi izgurate svojim entuzijazmom.

 

Septembar

Evo vas u mesecu kada sve što radite, zapravo radite za vas uspeh koji ćete doživeti tek tokom narednih meseci. Vi ste u vrlo, teškom mesecu. Pa zato ovog meseca zakočite, ne pozajmljujte ni od koga novac,  niti vi pozajmljujte drugima. Gledajte  svoja  posla i čuvajte svoje interese, jer dosta njih će ovog mesecahteti da vas iskoriste. Ovo preduhitrite, tako ćete se i sačuvati od razočarenja.

Pazite na zdravlje sada, vrlo je slabo.Posebno vam je psiha sada osetljiva. Vrlo ste iscrpljeni.

U ljubavi je situacija ista kao i u poslu. Što se zdravlja tiče za ovu godinu je karakterističan hronični umor, prezasićenost svim nadama i fantazijama. Mnogo ćete spavati i nemojte se libiti toga. Jer vas umor savladava i treba vam spavanje i odmor.

 

Oktobar

Sada je najbitnje jasno postaviti prioritete!  Pa sve što vam trenutno nije na listi prioriteta odstranite za sad. Jer tokom ovog meseca se trebamo boriti samo za ostvarivanje trenutnih ciljeva.  Ovo je mesec organizacije i ciljeva. Ali i minimalizma, jer se sve druge aktivnosti svode na minimum, samim tim rešavamo probleme.  Ono sto ovaj mesec obećava a to je da ćete do kraja započeti nešto što ste želeli. To ne znači da dogadjaju počinju da se odvijaju odmah, to samo znači da ćete žuriti da u poslovnom smislu rešite problem. Tražićete svoje mesto pod Suncem. Planovi i ciljevi su vrlo ozbiljni, ali se jako sporo ostvaruju, zato trpi zdravlje, konkretno srce, zbog povišenog pritiska i navale adrenalina.

U ljubavi ste barem jasniji i konkretniji  posle dužeg vremena, ili vama stvari tek sada postaju jasnije i bolje definišete problem

 

Novembar

Vi ste u mesecu, morali započeti nešto sto donosi korist vama i čitavoj vašoj porodici. Planovi se grade po pitanju poboljšanja uslova života, sredjivanja nekretnine, i poboljšanje stambenih uslova. Sve što radite sada radite zarad boljeg i udobnjijeg života vas i vaše porodice.

Mladim ženama je sada jak majčinski instinkt ali i plodnost, pa pamet u glavu.

Mnogi nastavljaju svoju karijeru koju su započeli ili prelomili, pa sa više ili manje muka uspevaju da drže pozicije. Osećaj za biznis je sada dosta jak, vi znate da osetite šta ljudima treba.

 

Decembar

Opet ste u mesecu sanjarenja i planiranja. Čak  i manje kritični prema svojim mogućnostima. Opet ste u mesecu velikog entuzijazma i euforije.Potezi koje pravite vam se mogu obiti o glavu sledećeg meseca. Ako previše resursa potrošite sada sledećeg ćete od nervize bez novca da grickate nokte.

Ovaj mesec je vrlo sličan kao Martu pa možete pročitati za mart mesec je je isti bioritamski ciklus upitanju.

 

  1. godina -Ukratko-

 

Prva 3 mesecaovde godine će vam biti vrlo teški. Veliki problem a jednim muškarcem je u toku. Ovo može biti i očinska figura i otac doslovceali  i autoritet na poslu. Takodje i emotivni partner. Podrška koju očekujete ne stiže i kao da shvatate da ste u nekomproblemu sami. Još drugi traže vašu pomoć i podršku. U prvom tromesečju se ne oslanjajte na muškarce iz svoje okoline jer će vam oni upravo biti izvor problema.

 

Januar

Dosta ste zatvoreni u sebe i usmereni ste na jednu žensku porodičnu osobu može vam ovo biti i majka i li druga starija žena. Biće da joj treba vašapodrška i pomoć. Ovo može biti i neka udata starija prijateljica. Sada ste u prilično ženskom mesecu pa preuzimate na sebe i neke odgovornosti sebe kao ćerke, supruge i majke. Porodične aktivnosti su vam tokom ovog meseca na 1. mestu.

 

Februar

Sada je najgore prošlo i dogadjaji se malo ubrzavaju. Budite se iz zimskog sna i vraćate se u život. Preporučuje vam se da obnovite neke kontakte i opet se socijalizujete. Novac vam sada ide na ruku, alpazite se troškova jer će vam trebati novca u martu koji vam je inče ali i finansijski loš mesec.

Pošto ste nekontrolisanih i prejakih emocija trudite se da sve što vam se bude dešavalo, ili što budete čuli ne utiče previše na vas. Ovog meseca ste skloni dramatizaciji.

 

Mart

Mart vam je dosta težak mesec. Najteži ove godine.Godina je za vas krenula planovima ali mnogi dogadjaji to usporavaju. Veliki su problemi sa gore pomenutom muškom osobom ovog meseca. Sva briga oko njega pada na vaša pleća. Pa ste puni mrzovolje i umora. Ali i  brigama koje imaju koren u prošlom mesecu, ako se malo prisetite.

Sada se steže kaiš jer su vas troškovi odprošlog meseca doveli dotle.Mnogi vaši planovi padaju u vodu jer su drugi problemi postali prioritet.

 Ovo je bio pregled po mesecima, ako imate još nekih pitanja javite mi se…

 

 

Ovakva astrološka analiza se po meni radi samo ako je neophodno i ako klijent stvarno nema vremena da se lepo polako ispričamo i sve nedoumice otklonimo. Nekada se desi da klijent ima još dosta toga da pita pa nastavimo ragvor putem mail prepiske. 

Ja smatram da je ipak najbolje naći barem 40 minuta vremena i potpuno otvoreno popričati. Uvek ima dosta pitanja i podpitanja. Ali ovo je ipak samo alternativa razgovoru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *