Mlad Mesec – u Devici od 13. 09. 2015.

Mlad   Mesec  je u  znaku Device.  Šta ovo znači?  Mesec u Devici ne donosi najzanimljivije dane, ali svakako da ima svoju primenu i korist. I te kakvu korist! Kao sto rekoh,  Devica nije najzanimljiviji znak ali je pravi majstor u sredjivanju i organizovanju naših života i poslova. To je način kako trebamo da iskoristimo ovako postavljen mesec!   Sada je vreme da sredimo papire, beleške,  da ispišemo plan, projekat, da napravimo neki kostur,  organizaciju za poslove koji nas čekaju. Potpuno je nebitno da li ste domaćica, ili poslovna žena, muško ili žensko ,bitno je da i vaš život  trazi organizaciju na nivou svakodnevice!  Devica je najveći  perfekcionalista, jeste da traži dlaku u jajetu, ali je svakako zna da odradi svaki započeti posao. Mesec je sitničav,  pa je u udružen sa  devicom odličan planer.Sad je vreme da sredite, radionicu, kuću, atelje, kancelariju.

Sada planirajte nove  poslove i akcije  a tek za koji  dan kada Mesec bude u prvoj  četvrti  22. 08.2015.  počnite da delujete.


  – Za vreme Mladog meseca treba isplanirati, ali ne i dejstvovati.   
      –  U vreme Mladog meseca treba postiti barem jedan dan.   Ovi dani imaju  veliki uticaj na detoksikaciju organizma, posebno sada kada jeu Devici koja je sklona postu i biljnoj hrani.

–  Lečite kožu od ekscema i površinske prljavštine, čistite pore.

–  Započeti proces  lečenja i ozdravljenja. Bolesne biljke  lečiti . Bolesno drveće ako se ovih dana odreže –ozdraviće.

–  Dobri su dani za rasadjivanje, i sadnju mladica. Ukoliko biljka neće da raste, prireže se pri vrhu za vreme dana mladog meseca i napredovace.

– Jedite više  salate,  nego hleba i mesa.

– Unesite soli . Mesec u zemljanom znaku traži zemljani element,  a to je so.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *