Jupiter u Devici

Jupiter planeta megalomanije i preskromna Devica.  Ovako položen Jupiter moze ici iz krajnosti u krajnost, od jednog do drugog polariteta, ali izgleda da mu je najteže da nadje zlatnu sredinu.
Generacije sa Jupiterem u Devici će verovatno okusiti obe krajnosti u svom životu. Od trnja do zvezda i natrag.

U narednom periodu možemo očekivati prosperitet u zanatskim poslovima. Otvaranje malih radnji, radionica, kao što je to bilo nekada.  Krojačkih radnji zanatskih, za sitne popravke.  Kao i poslove  usmerene   ka maloj  kućnoj  proizvodnji , gde bi cela porodica radila, pa tokom godina,  vremenom podigli proizvodnju i do izvoza.  Popularni će biti kurseva koji su vrlo praktični, tako da brzo može da se počene sa radom  i zaradom.Generacije  sa Jupiterom   u Devici

Novembar   17.   1955.      –  Januar         17. 1956.
Februar       20.  1957.       – Avgust           6.  1957.
Octobar      20.  1967.        – Novembar    15. 1968.
Septembar   30.  1979.      – Octobar       27. 1980.
Septembar   13.  1991.       – Octobar       10. 1992
Avgust        28.  2003.        -Septembar    24. 2004.

Avgust        11. 2015.         -Septembar      9. 2016.Jupiter u Devici izuzetan pefekcionista, obično se bave poslom koji nije mnogo lak.  Traže greške u radu,  opominju na loše uradjen posao. Pedantni su izuzetno.
Isteruju pravdu u okviru svoje struke , insitiraju da se dodje do boljih uslova u svom poslu, teže da posao podignu na viši nivo kvaliteta. Oni su glas razuma.  Devica je u poslu jako postovana osoba,  ali  Jupiter u devici ne doživaljavaju veliku slavu jer ih to ne zanima naročito. Ali ih zato zanima novac!  Radiće bilo šta u čemu vide svoju računicu. Prihvatiće i odgovornost ( napredovanje ) iako su suštinski nezaintereosvnai za više pozicije, ali zbog finansijske situacije će pristati i na rukovodeći položaj- nevoljno. Ovo su vredni ljudi ne traže čak ni posebne uslove rada ako je posao dobro plaćen. On silne skromnosti teško napreduju pa se brzo mire sa situacijom.


  Žeđ za znanjima.  Zainteresovani za učenje i edukaciju, čitavog života pokušavaju da nauče nešto novo, ali primennjivo. Informacije koje se ne mogu praktično iskoristitti njih ne zanimamju mnogo. Ako je egukacija u službi posla i napredovanja utom bolje!
Jupiter u devici su kursevi -mogućnost doškolovavanja u inostranstvu, gde će osoba uspeti da nadomesti ono što nije mogla u mladosti.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *