Mars konjukcija Uran

U narednih par dana Mars i Uran zajedno prave eksplozivnu kombinaciju, pogoršavaju iovako inpulsivan temperament, plus da se podsetimo da je situacija jos burnija jer se sve dešava u znaku Ovna.  Pazite se ishitrenog ponašanja, brze vožnje, britkog jezika, nepromišlejnih odluka, otkaza,  raskida, razvoda, svadja itd.

Znamo da je pre neki dan bio zemljotres,  što i liči na ovu kombinaciju. Srećom ništa strašno koliko znam se nije desilo, nekih posledica  i nema, ali se druge slične vremenske  nepogode mogu očekivati.   Ovo takodje ne ide na ruku ljudima sa kratkim fitiljem kao i onih koji sa njima dolaze u kontakt  (neću vas u detalje podsećati na crnu hroniku po našim novinama koja je inače sve crnja ), ali gledajte da zaobilazite ljude ili bar se potrudite da im idete uz dlaku, iako se sa njima ne slažete ni oko čega.


Što se zdravlja tiče, ovaj aspekt je vrlo loš jer aktivira sve zdravstvene probleme koje su rezultat čistog besa. Ovo ubrzava promet krvi kroz organizam, pa izaziva izliv krvi u mozak, srčane napade, iznendna krvarenja, pucanje čira. Agresivnost i autoagresivnost se takodje može očekivati, izaziva povrede i samopovredjivanja.


Inače u dobrom smislu ovaj aspekt moze dati hrabrost da se uhvatimo u koštac sa nekim problemima, za koje treba imati petlju. Takodje može dati iznenadne uvide. Kao i neverovatne nalete inspiracije i bliceve genijalnosti  ( momentalne genejalne ideje koje vam padnu na pamet kao najbolje rešenje neke problematike ). 
Naravno da će ovaj aspekt najviše raditi kod onih ljudi koji iovako imaju ovaj ili sličan aspekt Marsa i Urana u svom horoskopu. Takodje kod Ovnova, Vaga ali u znakovima kao što su Rak i Jarac..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *