Leto 2023.

Venera_U_Lavu_Stella_Numerus

Iskoristi snagu Venere u Lavu


Do 10. oktobra žene, a posebno mlade devojke dobijaju izuzetnu mogućnost da se ustoliče, izbore za sebe i pronađu svoje mesto pod Suncem. Možda je neko do sad donosio odluke u vaše ime, možda niste znale ili smele da iskažete svoje potrebe i želje? Ako postoji cilj koji niste imale šansu da ostvarite, sada je vreme.

Možda je došlo vreme da birate profesiju; upisujete srednju školu ili fakultet.
Neke starije Venere žele da se afirmišu u svom poslu i bolje pozicioniraju. Ovo je zapravo aspekt žene preduzetnice. Možda bi ste registrovale svoju firmu, započele novi posao? Ovo jeste pitanje ega da se ne lažemo, ali zdravog ega i samopoštovanja.

Neke su sazrele u želji da uđu u ozbiljnu vezu, ili brak. Žele da se ostvare tamo gde nisu. Dobra vest je da će ženama zaista dosta toga polaziti za rukom tokom ovih meseci.

Neke žele da ojačaju svoj stav i svoj imidž. Žele da se nose dostojanstvenije, da budu jače i moćnije da bi se tako izvukle iz nekog “mulja” koji su dugo trpele. Shvatile su da zaslužuju bolje:

Ipak, ništa ne ide iz prve, bez prepreka! Tako će Venera biti malo usporena u svojim akcijama. Od 23. jula će se vraćati nekoliko koraka unazad. Nedeljama će proveravati šta je i kako uradila, gde je pogrešila. Nači će svoje greške, praviće neke izmene i bolje se spremiti za svoj cilj jer će okolnosti to tražiti.

Potom bolje organizovana, direktnim i odlučnim korakom kreće opet od 05. septembra da završi započeto. Finalni deo se dešava između 05. septembra i 10. oktobra.
Venere, srećno vam bilo putovanje do vašeg cilja!

Venerini pohodi

Ono što se dešava je to da ovih dana, ženske osobe jure muškarce.😅 Doslovce, Venera juri Marsa ali ga ne sustiže, možda na kratko bude eventualno nešto. Ali izgleda da sad od te veze nema ništa.

Ove dve planete su vrlo blizu jedna drugoj zahvaljujući bržem hodu Venere, ona skoro pa sustiže njega ali ga ne sapliće kao što je umislila da će uspeti.

Mi smo ovde imali sliku jedne ljubavne igrarije gde je muško dominirao. Ali je to umislila i ženska osoba, jer Venera u Lavu misli da je mnogo sposobna da obrlati.

Međutim, dosta mlađi muškarac (Mars) ide sporije al direktnim hodom kroz znak Lava gde se oseća dobro i dominantno, toliko da mu se uopšte ne sviđa nametljivost i napadnost ove osobe. Ne okreće se, i ne vraća nazad. Prilično je nezainteresovan i odlučan.

Ona ga ispraća baš do “praga,” do kraja znaka Lava. Kada vidi da on izlazi, ona se vraća (retrogradnim hodom) nazad gde je do skoro do 10. jula mislila da vlada situacijom. Pokunjena nedeljama ide unazad, al i dalje drži glavu podignutu tek da stvori iluziju moći i kontrole.

Govorimo sad o spoju Venere i Sunca u Lavu. Međutim, Venera u Lavu vrlo dugo ostaje, i Sunce je brzo prevazilazi ovaj put. Nekako je odoleo iako Sunce obožava Veneru, ali ne i ovaj put. Ona će ovde taljigati, i lečiti povređen ponos do jeseni.

Ovo je vrlo težak period za letnje ljubavi, za udate žene koje traže avanturu van braka i to s mlađim. Neuspešno je za one u dugim vezama koje nešto isprobavaju. Čak i za slobodne koje bi- te sa dosta mlađim, te sa starijim, oženjenim.

Ženama se ne piše baš uspešan lov ovog leta.

Venera kreće retrogradno

-Ovo je dobro za sve ljude koji su rođeni za vreme retrogradne Venere. Njima sada kreće pojačana svakodnevna dinamika dinamika posebno oko međuljudskih odnosa i resursa.

-Bitno je i za sve ljude koji su znak/podznak Lav jer im se Venera plus retrogradna šeta oko glave i srca, pa će vratiti dah prošlosti u njihov život.

Mars u Devici

Mars u Devici Kao što znamo Mars je u devici od 11. jula. Od tada počinje vrlo dobar period za posao, ali ne i za godišnji odmore. Jer posla ima preko glave.

Mars u devici je posebno dobar za mlađe muškarce do 27, 28, 30. godine starosti, jer su oni sada traženi za posao, pa verovatno i za ove sad sezonski poslove. Naravno najbolje ću proći oni koji već imaju svoj posao i svoju struku, posebno koji već rade u struci.

Izuzetno dobar period i ženama a posebno mlađim muškarcima je period jul na avgust. Tačnije 30, 31.jul kao i 01. avgust. Ovo je su odlični dani:

Sam kraj jula i početak je stvarno sjajan period za sve ljude koji bi hteli da oprobaju svoju sreću u nekom poslu, koji se tek pojavljuju na tržištu rada, ili počinju da nude svoje proizvode i usluge. Sa obzirom da je Mars tada u trigonu sa Jupiterom, muškarci posebno mlađi su puni samopouzdanja, vere i optimizma. Skoro su sigurni u pozitivan ishod, i dobre rezultate svog truda i sigurni su u pozitivan odgovor na njihove ponude i zahteve. Ovo se odnosi na ljubavni život muškaraca koji krajem jula i početka avgusta stvarno ima jedan od najboljih momenata tokom ove godine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *