Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 7

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 7  ,  Vi se 2015 god.  nalazite u  ličnoj godini broja 6

 

 

Godina lične godine šestice zna da bude mirnija od mnogih. Jedino što se stvarno može dešavati a to su problemi u partnerskim i bračnim odnosima. Nekada je problematika preuveličana ljubomorom i lošim povezivanjem onoga što se čulo ili videlo, ali mahom zabrinutost nije bez osnova. Medjuljudski odnosi tokom ove godine ulaze u svoju finiju fazu. U prethodnom peiodu su se izrekle su se mnoge ružne nepromišljene reči upućene prijateljima, kao i rodjacima a posebno partneru. Ovo je godina koja počinje da miri ljude. Nema mistike, primirje nastaje jer je vaš temperament je prosto ove godine mirniji, postajete hedonisti, želite miran i udoban život a ne rasprave, i svadje tipa rekla –kazala, koje su prosle godine bile prečeste.

Mladje ženske osobe ipak vam ove godine zadaju ozbiljene brige. Ako imate žensku decu to su svakako problemi sa ćerkama, posebno ako su u svojim osetljivim godinama.
. Ako radite posao sa ljudima, bilo da jeu pitnaju rad saženama, kao lekar negovateljica, psihološki savetnik ili nastavnik , profesor, predavač, ili socijalni radnik, posebnu pažnju posvetite mladjim ženskim osobama, jer se nalazite u godini venere, pa vaš karmički zadatak jeste da budete osolonac i pozovovan uzor nekome ko vam moze biti cerka ili i mladja sestra.
.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *