Jupiter u Strelcu | Šta treba znati

Jupiter u Strelcu-Stella Numerus

Kao što već znate Jupiter  je posle 12 godina ponovo na svom tronu!
Jupiter u Strelcu znači da se poredak ponovo uspostavlja. Ali pre-toga, neki konkretni događaji će to da izazovu buru u našim životima i na globalnom planu.

Jupiter u Strelcu znači da pomoć stiže, što nam govori da je problem evidentan, problem postoji. Ovo je anđeo na desnom ramenu kako ga neki astrolozi poetično nazivaju. U modernom značenju ovo je-obezbeđenje- zargonski govoreći. Obezbeđenje niko ne angažuje bez potrebe, zar ne?

Ovo znači da… Rešenje za neke vaše probleme će se pojaviti, pomoć će se ponuditi, ali treba je i prihvatiti da bi se stvar sredila i problem rešio. Nekima će biti teško da priznaju da im je pomoć potrebna, ili da im je znanje ipak ograničeno. Sujeta ovde može samo da našteti u procesu napretka. Ovo važi za sve nas, a sada evo detaljnije za svaki znak.

Iskustva iz prakse

Znate svi da mi astrolozi ponekada previše optimistično reagujemo kada su neki astrološki aspekti u pitanju. To je zbog astrološke etike. Moderna astrologija ne dozvoljava da budete previše realni, na šta ja ne obraćam pažnju. Iz toga razloga ću reći šta sam u svojoj praksi mnogo puta do sada videla. Da kada je Jupiter u vašem horoskopskom znaku -žargonski rečeno, to nikada nije laka godina za vas.

Ono što se dešava kad je Jupiter u vašem znaku, nisu jednostavne stvari. Klijenti me zovu i kukaju:

-Jao evo Jupiter mi je u znaku a kao da mi se  sve gore i gore stvari dešavaju!-

Stiče se utisak kao da vas Jupiter prvo baci u vodu da se davite a onda vas spašava. Još pritom od nas astrologa čujete kako će vam Jupiter u vašem znaku doneti sve naj najbolje. Ko je kriv za tako loše objašnjenje.

Da li mi astrolozi dajemo lažnu nadu, lažemo ljude posebno kad pričamo o uticaju Jupitera i o čemu se ovde radi?Ako ste se do sada mnogo puta lažno ponadali da će vam on, Jupiter doneti veliki događaj u životu, sledeći redovi su BAŠ za vas!

Pogled na Jupiter | Astronomske činjenice

Naime, Jupiter je najveća gasovita planeta našeg sunčevog sistema, ali planeta sastavljena iz velike količine gasa. On ima jaku gravitaciju i to je činjenica.
Međutim, Jupiter izgleda veći nego što jeste, jer oko njega lebdi mnogo gasa pomešanog sa kamenjem i peskom. Ovo stvara auru oko njega i vizuelno ga uvećava. Njegovo telo je ipak manje nego što izgleda.
Planeta Jupiter jeste velika planeta, ali njegova veličina je delom u gasu, magli.
Tako objašnjavam njegovu iluzornu prirodu klijentima. Valja će ovo pomoći i vama.

Više o astronomskim činjenicama jupitera…  Јупитер

Jupiter -Stella Numerus


Kao pod lupom

Ono što Jupiter radi je- Kao da stavi neki događaj pod lupu, i pokaže vam problem koji vi već imate, ali 3 puta uvećan! A zašto to radi? Pa da biste bolji videli gde ste i šta ste. Kakav problem stvarno imate i u kakvoj ste stvarno situaciji.

Neki ljudi su na ivici nervnog sloma kada im je Jupiter u znaku. Ne mogu da veruju šta sve vide što pre nisu možda ni videli. Takođe, činjenica je da im život donosi optimistične osobe navodno, nam sve nude u svakom pogledu. Nude nam dobre poslove sa dobrom zaradom. Nude nam prijateljstvo, ljubav, brak.

Jupiter izgleda kao neki deda mraz koji je došao u naš život. Međutim, činjenice da ta osoba previše obećava više nego što može ispuni. Posle ovoga prirodno sledi veliko razočarenje. E, to je ono što radi Jupiter kada je u našem horosopskom znaki, nanašem podznaku ili nad nekom našom planetom.

On nam ne donosi novi problem. Samo ga toliko uveliča da tek onda shvatimo i vidimo da smo u problemu.

Jupiter – Zaštitnik i dobrotvor

Ali Jupiter ne bi bio Bog zaštitnik da stvarno ne nudi rešenje i pomoć u ovakvoj situaciji. Dakle, on vam prikaže problem na vrlo dramatično način. Problem toliko veliki, da ga ne možete obnevideti. Posle nekoliko meseci kada šok zbog saznanja koje ste u videli prodje. Jupiter počinje da vam nudi rešenja: Prvo, drugo, treće.

Rešenje dolazi kroz jednu osobu, kroz drugu osobu. Kroz jednu situaciju, da drugu situaciju. Ali neće vam se ništa pokrenuti ako pomoć i rešenje koje vam se nude ne prihvate. Ako reagujete pogrešno u situaciji koja se zove pomoć, šansa, vi ste ti koji ste na gubitku. Pa pamet u glavu, sledeći put.

Gore postavljena priča će se najviše odnositi na vatrene znake.

Vatreni znaci od novembra i narednih godinu dana apsolutno dominiraju. Kad kažem da dominiraju to ne znači da im pomoć nije potrebna i da će oni samo da sijaju. Ne, ovo samo znači da su oni prvi na redu da rešenje neke situacije dobiju.

 

A šta je sa Strelčevima?

Pročitajte gore napisane redove, što pre svega preporučujem da bi ste razumeli ovaj deo teksta o vama. Posle euforije što je Jupiter ušao u vaš znak , i posle niza velikih obećanja od strane astrologa, smirite se i saberite se.  😆

Ono što vas čeka je zapravo suočavanje sa realnošću kojom ste okruženi. Koje god problem imate, on će narednih meseci samo da se uveliča, pojača i da maksimalno progresira. E tek posle nekoliko meseci kad se oporavite od šoka, možete očekivati rešenje problema. Taj problem nije od juče, već traje više godinama. U pitanju su neki vaši prioriteti, neki vaši snovi ili najveći problemi koje želite da rešite. Najbolji vi znate koji su to.


Dobre vesti

Zaista će vam se dogoditi i lepe i šarenolike stvari. Neke od situacija koje nam donosi Jupiter u stvari deluju kao šarene laže. To je ponuda, ali malo nerealna. Sve što vam se nudi izbacite jednu trećinu ili polovinuu da bi ste stvarno videli šta se nudi.

I opet okolnosti koje vam se nude nisu super okolnosti. Ali mogu biti dobre, tako da nema potrebe da padate na šarene laže. Posebno nemojte dozvoliti sebi da ulažete neki veliki kapital, u neke velike stvari o kojima ne znate ništa. Sa ljudima koje ne poznajete ili ulagati u poslove o kojima ne znate ništa.
Strelac -Stella Numerus
Do jeseni 2019. godine mnogi strelčevi če stvarno napraviti korak unapred u svom životu. Tako da je zaista na kraju dobra godina za vas.

Od svojih naivnosti, i glupih odluka koje budete donosili, na kraju ćete ipak izvući neku korist, od svega. To je ono što Jupiter donosi!
Uzgled budi rečeno, kada su dani u nedelji u pitanju Jupiter vlada Četvrtkom. Princip je -kakav je Jupiter, odnosno znak Strelac, takav je i Četvrtak. Više o danima u nedelji

Kako koristiti dane u nedelji, po planetarnim uticajima

Šta donosi vatrenim znacima

Ostali vatreni znaci Ovan i Lav će takođe videti neke vajde. Jer bože moj, Jupiter se nalazi u njima prijateljskom znaku. Koristi će naravno biti. Mlađi Ovnovi progres će videti najviše više kroz studiranje i protežiranje nekih profesora.

Ako niste student ili ste stariji, onda vam se šanse nude šanse kroz kroz strance i inostranstvo u svakom smislu… Pa kako kome zapadne.

Druge strane lavovima i problemi i rešenja idu kroz decu posebno kroz prvo najstarije dete.
U prevodu vaše dete će imati neki “progres” sa kojim se vi mnogo ne slažete, ali na koji ćete na kraju biti ponosni.

Šta donosi zemljanim znacima

U suštini iskreno rečeno najmanje koristi od Jupitera u strelcu će imati zemljani znaci.
Strelac ne pravi nikakve posebne aspekte sa zemljanim znacima.

U prevodu -strelac kao vatreni znak i zemljani znaci nemaju nikakav poseban odnos. Jupiter u strelcu ne može zemljanim znacima ni da donese veliku štetu ( što Jupiter zna da radi iskreno rečeno). Osim Devicama. Njima će izgleda da zabiberi čorbu. A mnogim Devica se cirkus već desio tokom oktobra i problemi su počeli. Ostalim zemljacima priču zakuvava Uran u Biku, a ne Jupiter. On vaši situaciju za sad samo gleda i posmatra.

Jarčevi neka du srećni ako budu stagnirali, smao da ne idu u nazad.

 

Šta donosi vazdušnim u znacima

Kako trebate gledati na stvari ako imate planete ili podznak u vatrenim znacima. Jupiter u strelcu bi mogao da vam donese blagu u zaštitu, da vas podrži u vašem blagom napredovanju. Barem u održavanju pozitivnog statusa quo. Strelac je u blago prijateljskom odnosu sa vazdušnim znacima. Zato nema previše štete ni previše koristiti, ali opet nije ni za odbaciti.

Ovaj aspekt za vas znači –Daj šta daš– ili –Bolje išta nego ništa.

Iz ove priče bi izuzela Blizance koji su opozitivni znak od Strelca. Njima ovako položen Jupiter može biti kamen spoticanaja. Oni ipak mogu malo da se zalete i spotaknu, tokom narednih godinu dana, to je za vas opet dobro. Mnogo brzate, neko il nešto mora da vas i uspori.

Šta donosi vodenim znacima

Vodenim znacima Jupiter u strelcu opet nije ni previše dobar ne previše loš. Izuzimam iz ove priče Rakove koje su u prilično kompleksnom periodu već nekih godinu i po dana. Tako da ne mogu da im obećam super stvari. Njih čeka još dosta izazova, a to nema nikakve veze sa Jupiterom.

Ostala dva vodena znaka kao što su Škorpije i Ribe će imati progresa. Škorpija u finansijama a Ribe u karijeri.

Ribe su u totalnoj euforiji. Pritom, biće i dobrih i loših događaja koje će im Jupi doneti. Pa na kraju kad se sve sabere, i nećete loše proći.

Ako imate neko pitanje ostavite komentar, a za buduće tekstove pratiteovaj Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *