Iskustva iz prakse – Astrološke konsutacije

Iskustva iz prakse -Šta ljudi pitaju -Stella Numerus

Tokom svoje prakse, nekada sam često čuvala zabeleške klijenata sa kojima sam razgovarala. Iskustva iz pakse su kao kovčeg s’blagom kada je učenje astrologije u pitanju. Posebno sam volela da zabeleženim i prokomentarišem neki interesantni horoskop ili interesantne razgovore koje sam vodila sa klijentima.

Pogledajte interesantne horoskope iz moje prakse, naučićete kako astrolozi posmatraju horoskope.


Posesivna majka

Izuzetno posesivna majka koja umire od želje da sinove veže za sebe i to mi je svo vreme priznavala! Nabrajala mi je načine na koja pokušava da ih ne govori da se vrate u zemlju i ako su oni vrlo uspešni u inostranstvu.

Stariji sin je doktor nauka koji je dobio priznanja drugih zemalja posebno u Americi. Francuska ga je odbila što se videlo u njegovom horoskopu jer on ima Saturn u Lavu.

Saturn predstavlja sve one ljude ili situacije koji nam kažu NE.  Francuska je Lav u znaku. Kako je u njegovom horoskopu Saturn u  Lavu,  videli se da od Francuske neće dobiti neke posebne ponude. Čak je i bio odbijen kao što vidite.

Njemu je htela da kupi stan ne bi li se on vratio da živi ovde pod njenom komandom.  Kaže da tako hoće tako da ga namami!

 

Iskustva iz prakse-Posesivna majka -StellaNumerus


Ono što je na prvi pogled u očljivo, je njen Mars na vrhu horoskopa, gde je vrlo dominantan i jak.  Pritom je taj Mars u znaku Škorpije.

I astrolog početnik može da oseti koliko je ovo jaka ličnost koliko se drži svojih ciljeva i planova. čak vidite i po samom njenom priznanju da je  sklona svemu da bi ostvarila svoj naum i svoje sebične cijeve.
Ovako postavljen Mars na samom vrhu horoskopa u škorpiji je slika egoizma, sebičnosti i manipulacije.  Sa tom ženom sam razgovarala negde 2007.-2008. godine kad je on bio još mlad, a već prilično uspešan.


Deca iz horoskopa majke

Iz majčinog horoskopa se najbolje vide deca. Pogledajte, njenu 5. kuću  horoskopa, počinje u znaku Blizanaca a Merkur je u konjukciji sa Jupiterom u Ovnu.

Dakle, sam Merkur koji u njenom horoskopu predstavlja njenu decu ( kao vladar 5. polja), spojen je sa Jupiterom pa govori da će deca otići u inostranstvo i tamo biti dosta uspešna.

5. polje posebno predstavlja najstarije dete. U ovom slučaju slučaju predstavlja njenog starijeg sina o kojem smo najviše i razgovarale. Sa tom ženom sam razgovarala negde 2007.-2008. godine kad je on bio još mlad, a već prilično uspešan.

Gledajući njegov horoskop stekla sam utisak da je dečko gledao samo kako da se majke oslobodi, da ode na drugi kraj sveta, što dalje od nje. To sam joj i rekla. Ona kaže da je potpuno svesna da oni i sinovi beže od nje. Da bi posle spominjala tvoje svoje strahove o tome da u starosti bude sama.

Drugo dete takođe počelo da ignoriše. Od kad je otišao u inostranstvu slabo joj se javlja. Očigledno je pod uticajem starijeg brata. Njih dvoje razmišljaju potpuno isto o njoj.


Igre na sreću

Horoskop žene koje me je zvala da pita ishod nagradne igre koje u koje upravo igrala. 

Ona je dupla Vaga, a Venera kao vladar horoskopa  je spojena ( u konjukciji ) sa jupiterom i to na zvezdi Regulus. Voli lake zarade!

Pitala je za dobitak na nagradnoj igri ko je upravo tih dana igrala. Naljutila se kada sam joj rekla da novac i ako neki dobije, neće biti veliki, da nije Bog zna šta.

Ako želite da čitate opširnije o tumačenjima horoskopa, pročitajte moj tekst
Pisani horoskop | Jedan pisani Godišnji horoskop   
gde ćete naći tumačenje jednog Godišnjeg ( Solarnog ) horoskopa na primeru.

.
.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *